#Yeniden açılıyor

Shadow Of The Colossus Developer Commentary PS4 04:05

Shadow Of The Colossus Developer Commentary PS4

A legendary story begins anew. Bluepoint Games' Mark Skelton, Marco Thrush, and Peter Dalton discuss the gorgeous opening cinematic of Shadow of the Colossus on PS4. The developers reveal details on artistic direction an..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armored Warfare Trailer PS4 01:09

Armored Warfare Trailer PS4

Armored Warfare Global Ops Trailer PS4 With its revolutionary game mode – Global Operations – Armored Warfare will bring you into the heart of the modern battlefield. Never seen in tank games before, this unique PvP and..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 28. Bölüm 1. Fragmanı

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasa..

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:56:08

Yaratık 4 Diriliş 1997 Türkçe Dublaj İzle

Ölümünün ardından 200 sene geçmiş olmasına rağmen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafınca klonlanıp yeniden yaratıklar ile savaşabilmesi için meydana getirilmek istenmektedir. Ancak Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.146 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı 01:03

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı? Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmam..

Eski Sevgili Türk Film İzle 1:23:23

Eski Sevgili Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kar İstanbul'a geri dönüyor 01:39

Kar İstanbul'a geri dönüyor

BAHARI BEKLEYENLERE, ATKILARDAN, BERELERDEN SIKILANLARA KÖTÜ BİR HABERİMİZ VAR. METEOROLOJİ UYARDI, KAR İSTANBUL'A YENİDEN GELİYOR...

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı 01:45

Ayasofya'da 88 Yıl Sonra İlk Teravih Namazı Kılındı

2020'de ibadete yeniden açılan Ayasofya Camii'nde ilk teravih namazı kılındı. Vatandaşlar, 88 yıl sonra kılınan ilk teravih namazı için camiye akın etti...

Bilal Göregen - Langıdı Lang Lang Samsak Döveci 00:15

Bilal Göregen - Langıdı Lang Lang Samsak Döveci

Grup Laçin'in seneler önce seslendirdiği Samsak Döveci türküsü yeniden gündem oldu. Bu türküyü birde Bilal Göregen'den dinleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Suriyeli Mülteciler Mesajı 02:16

Suriyeli Mülteciler Mesajı

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SURİYELİ MÜLTECİLER BAŞLIĞINI YENİDEN AÇTI, ONURLU GERİ DÖNÜŞLERİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI. YABANCI BÜYÜKELÇİLERE SESLENEN ERDOĞAN, BU AKŞAM İSE İFTARDA DEVLET BA..

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek 07:24

Merve Boğulur Murat Dalkılıç'la Birlikte Klip Mi Çekecek

Lal Denizli ve Deniz Köletavitoğlu Ügümü'nün markası Dela Events'in dün akşam gerçekleşen lansman gecesi, iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleri ağırladı. Davete katılanlar arasında ünlü oyuncu Merve Boluğur’da vardı. Me..

  • BETA tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır 06:30

Balık Nasıl Seçilir Filetosu Nasıl Çıkarılır

Taze bir balık seçmenin bir kaç püf noktası bulunmaktadır. Bunların birincisi balığın gözlerini kontrol etmektir. Taze bir balığın gözleri her zaman canlı ve parlaktır, asla puslu bir görüntüye sahip olmamalıdır. İkinci ..

Rus ordusu Kiev’i vurdu 01:00

Rus ordusu Kiev’i vurdu

Ukrayna'nın başkenti Kiev uzun bir aradan sonra yeniden Rus bombardımanının hedefi oldu...

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi 01:41

'Sıfır beden' gitti, 'balık eti' geldi

DÜNYADAKİ GÜZELLİK ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR... SIFIR BEDEN, GÜZELLİK ALGISINDAKİ TAHTINI YAVAŞ YAVAŞ BALIK ETE BIRAKIYOR. TARTIŞMA, ÜNLÜ MODACI VİCTORIA BECKHAM'LA BİRLİKTE YENİDEN GÜNDEME GELDİ, BAKIN SOKAK NE DEDİ.....

OTOYOLA TONLARCA ATIK AKTI! 01:52

OTOYOLA TONLARCA ATIK AKTI!

GAZİANTEP Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) dün gece 3 bin metreküp kapasiteli atık havuzunu çevreleyen setin yıkılması sonucu tonlarca çamurlu atığın aktığı TAG otoyolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyo..

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri ile Bir Bir Olacakları Açıkladı! 1:19:27

Ölümü Göze Alarak Açıklıyorum! Depremi Bilmişti, Şimdi de Belgeleri il

07:43 İşgal Neden Olmadı? 21:15 İkinci Oyunun İklim Silahı Olduğunu Nerden Biliyordun? 33:41 Kime Hizmet Ettiğinizi Bilmiyorsunuz! 37:31 Seçimden Sonra İç Savaş Olacak Mı? 47:00 Türk Milleti Yeniden Doğacaktır! 54:52..

  • STUDIO AS tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 1 yıl önce
1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi 03:42

1 Yıl Yas Tutacağım Demişti Ama Seren Yeni Yıldan Aşk Diledi

Yılbaşı öncesi alışveriş şenliğinde görüntülenen Seren Serengil, UçanKuş Tv’ye özel açıklamalarda bulundu. UçanKuş Tv kameralarının yakaladığı pişti ve eski sevgilisi Özay Bakır hakkında konuştu. Önceki günlerde kavgalı ..

  • BETA tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Küresel Güçlerin Kaos Planı Ortaya Çıktı 1:48:54

Küresel Güçlerin Kaos Planı Ortaya Çıktı

Dünya düzeninin sahipleri neye hazırlık yapıyor? Ülkeler ve bloklar arası diplomasi hareketliliği neyin habercisi? Yeni dünya düzeninin yeni oyun kurucuları kimler olacak? Dünya finans sistemi önce yıkılıp sonra yeniden ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Cenevre'de Küresel Hükümet Şu Anda Kuruluyor 43:12

Cenevre'de Küresel Hükümet Şu Anda Kuruluyor

Küreselciler yeniden sahnede. Büyük bir tezgah kurdular.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle 2:11:28

Diriliş Ertuğrul 99. Bölüm İzle

Ertuğrul, Aslıhan ve Turgut’un zehirlenmesinden ötürü kale baskınına gidememiş, zehri yapan otacının peşine düşmüştü. Ares’in verdiği malumatla zehri yapan otacının mağarasına ulaşmış ve Artuk Bey’in orada yaptığı panzeh..

Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:02

FETÖ'nün Ergenekon Kumpasının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden görülen Ergenekon davasının bugün yapılan duruşmasında, Ankara Zir Vadisi ve Sapanca'daki bağ evinde yapılan aramaya ilişkin FETÖ'cü emniyet ve yargı mensuplarınca yıllarca sa..

KORUNMA ZIRHI O Dua! BANYODA KÖTÜ ENERJİ ALMAYIN! Tuvalet ve Banyoda Bunu Yanlış Yapıyorsunuz! 1:01:10

KORUNMA ZIRHI O Dua! BANYODA KÖTÜ ENERJİ ALMAYIN! Tuvalet ve Banyoda B

03:30 İnsanların Kötü Yanları Neden Ortaya Çıktı? 12:26 Gerçek Anlamda Teslim Olmanın Duası Nedir? 18:47 Yeni Yıl'a Yeniden Başlamak İçin Neler Yapmalıyız? 20:49 Ruhumla İletişimin Koptuğunu Nasıl Anlarız? 22:10 Tuvalet ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 9 ay önce
MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN   1  BÖLÜM 23:52

MEHMET OKAN ÖZDEMİR YAYIN 1 BÖLÜM

Gerçekler yeniden yükleniyor, o zamanlar söylediğimde çok sahipsizdim,şimdilerde bilimsel gerçekler sahiplendi beni,milyonlarca insan söylüyor artık...

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 8 ay önce
Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı 00:51

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 463. Bölüm Fragmanı yayında! Ekipten birisinin silahıyla cinayet işleniyor! Rıza Baba, elindeki balistik raporunun gizemini çözebilecek mi? Selin'in abisi, işlediği suçlardan dolayı sorguya alınır. Selin, ..

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Meryem 22. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 22. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay'ın annesi, Meryem'i ölümle tehdit ediyor! Nurten, oğlu Oktay'a olanların tek sorumlusu olarak Meryem'i sebep görür. Meryem'i getirdiği uçurum kenarında ölümle tehdit eder. Me..