#Yeniden açılıyor

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و فادي هاشم للتحقيق من جديد. -  Nensi Acram şimdi de çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor 09:59

والدة القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها و نانسي عجرم تعرض تبني الاطفال. و

Kurbanın annesi oğlunun masum olduğuna dair kanıtları hatırlıyor ve Nancy Ajram çocukları evlat edinmeyi teklif ediyor. Ve Fadi Haşem yeniden araştırma yapacak. ام القتيل تذكر دلائل لبراءة ابنها ونانسي عجرم تعرض تبني الا..

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video) 03:43

Sezen Aksu - Ben De Yoluma Giderim (Official Video)

Bu haftaki çalışmamız, fırından çıktıktan sonra biraz bekletilmiş yeni bir şarkı. Şöyle ki; şarkıyı size teslim ediyorum. Özellikle de çalmaya, söylemeye hevesli olanlar için düşündüm bunu. Notası ve armonilerine aşağıd..

  • TEK KANAL tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi 02:01

Amcamızın Eşine Olan Hasreti ve Özlemi

Eşini kaybettikten sonra , hergün tek tek sayan aşkın hikayesi. Nikahımı, ruhlar alemi nde kıymışlar… Orda, Haticemi bana vermişler… “51 Yıl” bize sınır koymuşlar… Günü gelincike gitti Haticem…. Mevsimimiz, “bahar” değ..

  • PengoTV tarafından
  • 208 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emekli Damızlık Süper Diego 00:03

Emekli Damızlık Süper Diego

Ekvador, 1960'lı yıllarda nesillerinin tükenmesini önlemek için Galapagos Milli Parkı'nda ürüme programı altına aldığı 15 dev kaplumbağayı doğal yaşam ortamına bıraktı. Serbest bırakılan kaplumbağalardan biri de 100 yaşı..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Hande Yener - Bela 02:45

Hande Yener - Bela

BELA Düşününce kayboluyorum Yollarımı kaybediyorum Kayıt dışı o anlar Gel diyor bana uzakların Sana yok ki yasaklarım Beni kim görse anlar Sen baya bela belasın Bela bela Bela belasın bela bela Fena fenasın fena f..

Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hastalarımız var 05:56

Koronayı yenen hemşire- Bir nefes çekmeye hasret kalarak ağlayan hasta

Mersin'de, koronavirüs salgınına yakalanan 25 yıllık hemşire Mehmet Nalpara (43), 2 çocuğunu bir yakınının evine yerleştirdikten sonra eşiyle birlikte ayrı odalarda 10 gün boyunca karantinada kaldı. İlaç tedavisinin ardı..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti 05:28

Bu Gurur Samsun'un Türkiye'nin En Büyük Bayrağını Göndere Çekti

Samsun-Ankara karayolu üzerinde bulunan ve 2 bin metrekarelik boyutuyla Türkiye’nin en büyük bayrağı olma özelliğini taşıyan dev Türk bayrağı, bakımdan geçirildikten sonra yeniden göndere çekildi. Bu ana tanıklık eden ..

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı 04:34

Yüz Yüze Eğitimin İkinci Aşaması Tehlikeli Yolculukla Başladı

Gaziantep’te bir veli 3 çocuğunu yüz yüze eğitime motosikletle getirdi. Koronadan korunmak için maske takan veli ve çocukları kask takmamaları ise bir başka tehlikeye davetiye çıkarttı. Yeni tip korona virüsle mücadele k..

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel 02:45

Mehmet Rüzgar Ateş - Yeter Ki Sen Gel

Yeter Ki Sen Gel şarkı sözleri ile Bak sımsıcak bir rüzgar esiyor yelkenlere Davete icabet gerek denize kuma güneşe Aşk libidom kariyerinin tam zirvesinde Gel yapma hiç düşünme tereddüt bile etme Sağdan soldan kıyıda..

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans) 05:13

Bayhan - Ah İstanbul ( Canlı Akustik Performans)

Sezen Aksu. Sezen Aksuya dair sayfalarca yazsak yetersiz kalır. son çocukluğumun son süper kahramanıydı kendisi. yıl 1991 de dinlediğim, Gülümse, Gidiyorum, Vazgeçtim Şarkıları unutulmazlarım. 24 yaşlarımda Pop star yarı..

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video) 03:50

Bedo ft Patron - Ölebilirim (Official Video)

Şarkı Sözleri : Dön diyorsan dönebilirim, yanmaz canımda Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yak diyorsan yakabilirim, dudaklarınla Öl diyorsan ölebilirim olur mu ? Yaktım kendimi sardım iyice zor durunca ben ölebilirim G..

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi 03:03

Taha Yığın feat. Melisa - Duy Sesimi

Duy Sesimi şarkı sözleri ile ****intro*** beni üzer elvedalar gel yakın ol benim yarınlarımdan bir öpücük al mor göz kapaklarımdan yakın ol kesin yakın ol kesin yakın ol ***1 . verse *** bize gülemezsin derken ? san..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 4 yıl önce
‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini arttırır’ 05:56

‘Yıkım sırasında çevreye yayılan asbest uzun vadede kanser riskini art

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Çevre Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Helil İnay Kınay, İzmir'de depremin yerle bir ettiği binaların enkazında ortaya çıkan zehirli gazların yıllar sürecek tehlikeli..

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm 1:47:36

Kuzey Güney 9. Bölüm - Full Bölüm

Kuzey, bütün tehlikeleri göze alarak, Ferhat’ın tuzağına düşüyor.n nFerhat, Kuzey’e gücünü ispat etmek için farklı bir yola başvurmuş, Cemre’nin karşısına çıkmıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de, Ferhat’a karşı Kuzey’in..

  • Dizi TV tarafından
  • 246 görüntüleme
  • 4 yıl önce