#Yerde

İnanılmazı Başararak Kendi Arabasının Altında Kalan Kadın 00:28

İnanılmazı Başararak Kendi Arabasının Altında Kalan Kadın

Talihsiz bir şekilde yerde kalan kadın, kendi kullandığı araba tarafından ezildi.....

  • JET TV tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Demir Demirkan - Belki 04:15

Demir Demirkan - Belki

Gizlice buluştuk seninle Bilmedi bilmedi kimse Gizlice ayrıldık seninle Duymadı duymadı kimse Bilinmez nerde nasıl Başka yerlerde buluruz birbirimizi Aynı zamanlarda Belki bir başka yüzde Belki bir başka seste ..

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An! 00:23

İşte Akhisar Belediyespor'un Penaltı Beklediği An!

Akhisar Belediyespor atağında Sokol Cikalleshi Kasımpaşa ceza sahasının içinde yerde kaldı. Akhisarlı oyuncular penaltı beklerken hakemin kararı devam oldu...

Ölü Taklidi Yapan Geyik Sırtlan Ters Köşe Oldu 00:34

Ölü Taklidi Yapan Geyik Sırtlan Ters Köşe Oldu

Ölü taklidi yapan geyik! Sırtlan ters köşe oldu Ölü taklidi yapan geyik, ölümden döndü. Sırtlanın dişleri arasındayken, hareketsizce yerde yatarak ölü taklidi yapan geyik, sırtlanın bir anlık boşluğundan faydalanarak ka..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Mancınık Yöntemiyle Kedi Kurtaran Adana İtfaiyesi 03:48

Mancınık Yöntemiyle Kedi Kurtaran Adana İtfaiyesi

Her yerde kurtarma adı altında geçiyor ama ben burda kurtarma gibi bir durum göremedim ki. Kedi kendi düşseysi bundan daha soft düşerdi, bildiğin yere çarptı...

  • JET TV tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya'da Gelin Kaynana Kavgası 01:00

Rusya'da Gelin Kaynana Kavgası

Videoyu bulduğum yerde gelin ve kaynana olduklarına söylemekteler, rusçası olan bi arkadaş bizi konu hakkında aydınlatırsa seviniriz..

  • JET TV tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun 04:38

Kurban Edilirken Bayır Aşağı Uçan Tosun

Garip bir kurban kesimi olayı. Hayvan bayır aşağı mı uçurum mu anlayamadığımız bir yerde yatırılıyor.Kesilirken ne tekbir getiriliyor , ne hayvanı doğru dürüst biri tutuyor.Sonrası zaten malum.....

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi 12:30

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Geniş Maç Özeti 08.12.2016 UEFA Avrupa Ligi

Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 (Geniş Özet) Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe 08.12.2016 Feyenoord 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti Fenerbahçe - Feyenoord 1-0 Feyenoord - Fener..

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı 01:14

Hamile Kaplanın İnanılmaz Davranışı

Hamile bir kaplan geyik yavrusu ile karşı karşıya gelirse ne olur?Güçlü çene yapıları ile tanınan bu kaplanlar normalde avlarını asla affetmez ve gördükleri yerde saldırarak midelerine indirirler.Ama durum bu defa diğerl..

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı 06:11

Minik Zahir'in Yürümesi 25 Bin Liraya Bağlı

Manisa’da Hidrosefali hastası 4 yaşındaki Zahir Demir’in hayatına normal bir şekilde devam edebilmesi için 25 bin lira gerekiyor. Küçük oğlunun bugüne kadar devlet desteğiyle 8 kez ameliyat edildiğini ve şant tedavisi uy..

Yıldız İsim Korkuttu İzle 00:21

Yıldız İsim Korkuttu İzle

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Eren Derdiyok, Koray'la girdiği mücadelede yerde kald..

Burcu Yakasız Söyledi Jüri Kendinden Geçti! 10:28

Burcu Yakasız Söyledi Jüri Kendinden Geçti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Dilara Taşkın, Burcu Yakasız'ın elbisesini su gibi diye yorumlayınca Aleyna Eroğlu çıldırdı. Burcu Yakasız jüri karşısına geçince Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Mist  Nefes 03:42

Mist Nefes

Döner durur ezberler gibi Hep aynı yerde bulur beni Biri gelir biri gider Hepsi aynı yerden vurur beni Döner durur ezberler gibi Hep burda bekler beni Çekip de gittiğinden beri Daha öncekiler gibi Bi söylesem duyulur mu..

Yalın - Cumhuriyet 04:26

Yalın - Cumhuriyet

Yalın - Cumhuriyet Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana K..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..

Bot Giymeye Çalışan Azimli Bebek 00:45

Bot Giymeye Çalışan Azimli Bebek

Ayağını yağmur botunun içine sokmaya uğraşan sevimli ufak Bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede? sorusuna cevap bulmaya çalışıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Gülçin - Ara Ara 03:10

Gülçin - Ara Ara

Aşkın olmadığı yerde alışkanlık seçemem, Ruhumu sarmayanlar için huzurumdan vazgeçemem, Nefesim kesilir sanmıştım uzunu kısası, hayattayım, Mutsuzum diye düşündüysen gayet iyi ve rahattayım, Duyuyorum atlatamamışsın ..

Kars Vegaslı Çaycı Genç 02:46

Kars Vegaslı Çaycı Genç

Sahilde seyyar çay kahve satan çocuğun sevgilisiyle birlikte oturan gençle yaptığı müthiş konuşma. Bu kadar hazır cevap başka yerde göremezsiniz..

  • JET TV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce