#Yerde

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı 01:44

Esenyurt'ta sürücülerin kar yağışı imtihanı

Bu sabah saatlerinde aniden etkisini artıran kar yağışı kısa sürede yerde beyaz örtü bırakırken Esenyurt'ta ara sokaklarda birçok araç sürücüsü zor anlar yaşadı...

Bowling Topu ile Beraber Giden Kadın 00:10

Bowling Topu ile Beraber Giden Kadın

Arkadaşı ile beraber bowling oynayan kadın atış sırası kendine gelince elinden topu çıkaramayınca kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek 00:59

Kadını Bölgesinde İstemeyen Ördek

Arkadaşı ile ormanlık alanda yakın bir yerde yürüyüşe çıkan kadın önüne çıkan ördek yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Hamburger Ekmeği Tarifi 01:29

Evde Hamburger Ekmeği Tarifi

Malzemeler; 600 gr un (3 tam dolu, 1 tane iki parmak eksik dolu büyük çay bardağı) 120 gr tereyağı (margarin) 2 çay kaşığı tuz 220 ml ılık süt (1 büyük çay bardağı) 150 ml ılık su(1 büyük çay bardağından iki parmak az) 1..

Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü Oldu! 02:58

'Sen Yaşlısın, Yapamazsın' Diyenlere İnat 66 Yaşında Yamaç Paraşütçüsü

'Yerde sürüngen gibi ölmektense havada kartal gibi ölmeyi yeğlerim' diyorum Pilot olamadı İmkanları olmadığı için ekmek parası peşinde olması nedeniyle okuyup çok istediği pilotluk mesleğini yapamadığını dile getiren..

Bisikletini Trene Kaptıran Adam 00:34

Bisikletini Trene Kaptıran Adam

Bisikletli grup trenin geldiğini fark edince raylara yakın bir yerde trenin geçmesini beklemişler. Ancak içlerinden biri raylara fazla yaklaşınca bisikletine tren çarpmış...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kahraman öğretmen! 01:28

Kahraman öğretmen!

SAMSUN'DA LOJMANDA KALAN BİR AİLENİN EVİNDE YANGIN ÇIKTI. 1,5 YAŞINDAKİ ZEYNEP ALEVLERİN ARASINDA MAHSUR KALDI. ANNESİ, BABASI DEFALARCA ONU KURTARMAYI DENEDİ. TAM ÜMİTLERİNİN TÜKENDİĞİ YERDE YARDIMLARINA BİR ÖĞRETMEN YE..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Ev Yapımı Erik Turşusu 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi 05:43

Ev Yapımı Erik Turşusu Tarifi

1 kg erik 5-6 diş sarımsak 1 avuç nohut 8-9 dal dereotu 1 litre içme suyu 3 çorba kaşığı tuz 1 çay bardağı sirke Erikleri yıkayıp kurulayın. Dere otlarını ve nohutları da sudan geçirip kurulayın. Sarımsağı soyun. Sonra..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada 03:27

5 ayrı yeri kundaklayan şüpheli saniye saniye kamerada

Bursa'nın İnegöl ilçesi mobilya sanayindeki 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe veren şüpheli güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Yangınlar itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçr..

5 ayrı yeri yakan şahıs yakalandı 03:44

5 ayrı yeri yakan şahıs yakalandı

Bursa'nın İnegöl ilçesi mobilya sanayindeki 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe veren şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Yangınlar itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürüld..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu 04:45

Bursa'da 5 ayrı noktada çıkan yangın korkuttu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 farklı yerde istifli keresteler, çöp yığını ve araç lastikleri ateşe verildi. Yangın itfaiye ekiplerince işyerlerine sıçramadan söndürülürken Polis ekipleri, yangının kundaklama olduğunu değe..

İskelede Yere Yapışan Kızlar 00:37

İskelede Yere Yapışan Kızlar

Tatile çıktıkları yerde akşam üzeri iskeleye giden arkadaş grubundan bir kız önünde giden kızın sırtına atlamak istemiş. Ancak üzerinde atladığı kız dengesini sağlayamayınca ikisi de yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı 00:14

Siparişi Teslim Ettikten Sonra Coşan Moto Kuryenin Dramı

Yemek şirketinde çalışan moto kurye, bir eve siparişi teslim ettikten sonra motosikletine binip önünü kaldırmak istemiş. İşler yolunda gitmeyince moto kurye kendini yerde bulmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Skandal açıklamaya sert tepki! 02:17

Skandal açıklamaya sert tepki!

WASHİNGTON'TAN GELEN YAHUDİ KARŞITI SUÇLAMASINA ANKARA'DAN SERT TEPKİ GELDİ. BU ÇİRKİN SUÇLAYAMA YANIT VEREN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN; İSRAİL'İN FİLİSTİN'E YÖNELİK ZULMÜ KARŞISINDA TÜRKİYE'NİN SUSKUN KALMAYACAĞINI VURGULAD..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Fotokapana taş attı! 01:09

Fotokapana taş attı!

SONUNDA BU DA OLDU, BİR KADIN AYDIN BEŞPARMAK DAĞLARINDA YABAN HAYATI GÖZLEMLEMEK İÇİN KURULAN FOTOKAPANI VURDU. GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN EKİPLER MAKSADINI ANLAMASA DA HER YERDE TAŞLI SALDIRGANI ARAMAYA BAŞLADI...

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle 1:37:32

Kaos - Örümcek Ağı 2012 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ..

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle 1:34:19

Kara Gözlüm 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir balıkçı kızıyla genç bir müzisyenin aşkı anlatılır. Azize, ihtiyar babasının yanında balıkçılık yaparak geçimini sağlamaktadır. Kenan ise işsiz kalmış bir klasik müzik bestecisidir. Azize’nin sesini..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi  Coco Top Yapımı 01:33

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Coco Top Yapımı

Videomuzu izleyerek hindistan cevizli kurabiye nasıl yapılır detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Pek çok ismi olan bu lezzetli ve kolay kurabiye tarifi pek çok kişinin favori kurabiyelerinden birisi olsa gerek. Pek çok..

Yola Oturan Lamayı İkna Edemeyen Kadın 00:37

Yola Oturan Lamayı İkna Edemeyen Kadın

Amerika'da ormanlık alana yakın yerde olan yolda bir lama gelip yola oturmuş. Trafiği engelleyen lamayı bir kadın yanına gidip kaldırmak istemiş ancak başarılı olamamış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce