#Yerde

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!) 01:06

Anne Köftesi Tarifi (Yanına da Fırın Patates!)

Çocukken en sevdiğimiz yemeklerin başında gelen anne eli değmiş köfteleri tıpkı anneniz gibi yapmaya ne dersiniz? Annenizin elinden yediğiniz köftelerin tadını başka hiçbir yerde bulamadıysanız şimdi anne köftesini bu ne..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Kakaolu Makaron Tarifi 09:12

Kakaolu Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 orta boy yumurtanın akı, 3 yemek kaşığı toz şeker, 75 g çiğ badem, 1 su bardağı pudra şekeri, 3 yemek kaşığı Kakao, 1 tutam tuz, 2-3 damla limon suyu. Dolgu kreması için; 120 g bitter çikolata, 100 ml krema..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Hamburger Tarifi 03:31

Hamburger Tarifi

Malzemeler: 500 gr az yağlı kıyma, 1 adet soğan (rendelenmiş), 4 yemek kaşığı ekmek kırığı, 2 yemek kaşığı barbekü sosu, 3 diş sarımsak, 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber, Tuz, Kızartmak için az sıvı yağ, Hamburger ek..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Gökyüzünde adalet arayışı! 02:22

Gökyüzünde adalet arayışı!

ORTALIĞIYLA BİRLİKTE BENZİN İSTASYONU AÇTI. İDDİAYA GÖRE TAM 23 MİLYON DOLANDIRILDI. BİR SERVET KAYBEDEN TRABZONLU İŞ ADAMI, YERDE BULAMADIĞI ADALETİ GÖKLERDE ARADI.....

İstanbul'da sağanak hayatı felç etti 03:03

İstanbul'da sağanak hayatı felç etti

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ HAYATI FELÇ ETTİ. ALT GEÇİTLERİ SU BASTI, ARAÇLAR MAHSUR KALDI. PEK ÇOK YERDE MAHSUR KALANLAR KURTARILMAK İÇİN DAKİKALARCA BEKLEDİ. EV VE İŞ YERLERİ DE GÖLE DÖNDÜ.....

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı! 01:19

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı!

19 YAŞINDAYDI... HIRSIZLIK SUÇUNDAN 35 SABIKASI, 21 YIL DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI. EKİPLER ONA HIZLI GONZALES LAKABINI TAKMIŞTI. HER YERDE ARANAN GONZALES KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI...

Ekmek fırınında skandal! 01:25

Ekmek fırınında skandal!

EN OLMAYACAK YERDE, EKMEK FIRININDA YAPILAN BİR REZALETİN HABERİ VAR SIRADA... BİR ÇALIŞAN EKMEK HAMURUYLA OYNADI... HAMURU TEKMELEDİ, TAVANA ATTI. MİDE BULANDIRAN OYUN SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA VAN'DAN YOLLAND..

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi 00:42

En Pratik Vişne Çekirdeği Ayıklama Yöntemi

Vişne mevsiminin en büyük zorluğudur vişne çekirdeklerini ayıklamak. Çünkü reçel de yapsanız, konserve de yapsanız, dondurucuya da atsanız en fazla vakit alan kısmı çekirdeklerini ayıklamaktır. Ben de kendimce en pratik ..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik 44:50

Paranormal Olaylar Kızıl Tepede Bir Gece Geçirdik

Diğer vakalarımız gibi, bu vakayıda Instagram üzerinden bizlere ulaşarak bildiren birisinin, babasının köyüne gidiyoruz.Rakım 2000+ metreden fazla, rüzgar yoğunluğu çok sert. Köy yıllar önce yaşanan bazı olaylar yüzünden..

  • JET TV tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece 1:03:37

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • JET TV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Miran oyun oynarken kayboldu 01:35

Miran oyun oynarken kayboldu

AİLESİYLE MİSAFİRLİĞE GİDEN 4 YAŞINDAKİ MİRAN BİRDEN ORTADAN KAYBOLDU... HERKES ONU ARAMAYA BAŞLDI... UMUTLAR TAM TÜKENİYORDU Kİ OTİZMLİ KÜÇÜK ÇOCUK ÇOK SÜRPRİZ BİR YERDE UYURKEN BULUNDU.....

Bir cisim yaklaşıyor... 01:27

Bir cisim yaklaşıyor...

''YERE DÜŞEN ALEV TOPU GÖRDÜM'' DEDİ,, BÜTÜN KÖYÜ AYAĞA KALDIRDI, BARTIN'DA BİR VATANDAŞIN GÖRDÜM DEDİĞİ O CİSMİ BULMAK İÇİN EKİPLER SAATLERCE ARAMA YAPTI, AMA SÜZÜLE SÜZÜLE İNDİĞİ SÖYLENEN O CİSİM HİÇ BİR YERDE BULUNAMA..

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..' 06:29

Minik Zümranur’un babası- 'Şüpheleniyorum..'

Beylikdüzü’nde bulunduğu asansör boşluğunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden minik Zümranur Şendur’un cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan memleketi Ordu’ya gönderildi. Baba Köksal Şendur, “Şüpheli bi..

Mahallede ''ağaç'' isyanı 01:33

Mahallede ''ağaç'' isyanı

'AĞAÇ KATLİAMI' İDDİASI KÜTAHYA'DA BİR MAHALLEYİ AYAĞA KALDIRIDI.... AĞAÇLARIN KESİLİP SİTE YAPILACAĞINI DUYANLAR SOLUĞU O ARAZİDE ALDI. GÖRDÜKLERİ MANZARA HEPSİNİ YIKTI. ŞOKUN BİTTİĞİ YERDE İSYAN BAŞLADI...

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece 44:06

Paranormal Olaylar Lanetli Değirmende Bir Gece

Eski zamanlarda dedelerimiz, ninelerimiz hep anlatırdı değirmenlerde olan olayları ve vakaları. İlgimizi en çok çeken değirmen vakalarından birisine Kara kediler değirmeni diye adlandırılan yere gittik.Oraya ulaşmamız ..

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece 57:54

Paranormal Olaylar Lubbey Köyünde Bir Gece

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik 56:08

Paranormal Olay Şeytan Dağında Bir Gece Geçirdik

Daha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeytan dağı, kurban-ı şeytan dağı veya şeytan bayırı artık hangisini tercih ederseniz orada 1 gece kamp kuruyoruz.Ama bu d..

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Önü benzinli arkası dizel! 02:16

Önü benzinli arkası dizel!

İKİNCİ EL OTOMOBİL ALACAKLAR DİKKAT! GÜVENDİĞİNİZ BİR YERDE EKSPERTİZ YAPTIRMADAN SAKIN PARA ÖDEMEYİN... İSTANBUL'DA BİR ADAM, GALERİCİ TUZAĞINA DÜŞTÜ... SATIN ALDIĞI ARACIN ÖNÜ 2013 MODEL BENZİNLİ, ARKASI 2012 DİZEL ÇIK..

''Yok artık'' dedirten hırsızlık! 01:31

''Yok artık'' dedirten hırsızlık!

SAKARYA'DA YOK ARTIK DEDİRTEN BİR ARAÇ HIRSIZLIĞI YAŞANDI. BENZİN ALMAK İÇİN AKARYAKIT İSTASYONUNA GİREN SÜRÜCÜ, KENDİNİ YERDE BULDU. GASPÇI GAZA BASIP KAÇARKEN O HALA ŞOKTAYDI...

Kaza Yapınca Sersemleşen Rikşa 00:16

Kaza Yapınca Sersemleşen Rikşa

Hindistan'da sıklıkla kullanılan ulaşım araçlarından biri olan rikşa, kavşakta kamyona çarpmış ve olduğu yerde dönmeye başlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

İnekle Dilleşen İşçi 00:03

İnekle Dilleşen İşçi

Bir inek çiftliğine yakın yerde internet hattı çeken işçi karşısındaki inek ile dil yoluyla anlaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır 01:30

Evde Süzme Yoğurt Nasıl Yapılır

Mutfakta pratik olmanın en önemli koşulu problemler karşısında serin kanlılığı koruyup durumu idare edebilir çözümler bulabilmektir. Bu çözümler kimi zaman duruma göre sizin aklınıza gelir, kimi zamansa bir yerlerden duy..

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman 02:33

Bitmeyen Gece Türkçe Altyazılı Fragman

Bitmeyen Gece, alternatif bir tedavi yöntemi denemek için gizemli bir kulübeye giden bir aile ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. James ve karısı Casey iki çocukları ve yakın bir arkadaşları ile birlikte hafta sonu..