#Yerde bırakmadı

Ebru Gündeş’in anne acısı 01:58

Ebru Gündeş’in anne acısı

Şarkıcı Ebru Güneş'in bugün, hayatının belki de en zorlu günüydü. Koronavirüsten hayatını kaybeden annesini son yolculuğa uğurladı. Acısı, çok büyüktü. Ünlü şarkıcı, güçlükle ayakta durabildi. Ağzından tek bir kelime dah..

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Hande Yener - Dön Bana 04:17

Hande Yener - Dön Bana

Geceler zor Işığım yok Yalanım yok Seni özledim Heceler çok Tek bir cümlem yok Yattığım yerde Seni düşledim Şimdi şehri gezme vakti Yalnız başıma Yalnız başıma Ne olur sanki aynı yerde Çıksan karşıma Çıksan karşıma D..

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece 03:24

Koray Avcı - Dertliyim Bu Gece

Dertliyim bu gece , uçun kuşlar Uçun yarimin gittiği yere Gittiği yere Her gece şarkılar yazsın Varsa bir derdi anlatsın Olayım, yarimin derdine çare Ötmeyin bu gece , susun kuşlar Bulun yarimi gittiği yerde ..

Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam 04:00

Aşkın Nur Yengi - Ayrılmam

Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde, ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi, sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu giz Yokluğun da, sen de varsa, sen bu evde Ayrılmam, sarılı..

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!! 01:52

Elçin Sangu-Nergis Kumbasar-Onur Büyüktopcu-Çok Özel Görüntüler!!

Kiralık Aşk dizisinde oynayan Elçin Sangu,Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu'nun hiçbir yerde görmeyeceğiniz görüntüleri...

  • ANKA tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Hayvanlara Ninni Söylemek 01:19

Hayvanlara Ninni Söylemek

Bir ninni söyle anne Uyumak ne zor sensiz Geceler emanet sessiz Şefkatsiz kollarda Uzat bana elini anne Duramam ayakta sensiz Hayat zor eller tekinsiz Kirlenmiş yalanlarla Belki gözyaşı yoktur Gittiğim yerde ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı 04:37

Cengiz Coşkuner Bir Kadın Vardı

Ne zaman geçersen bu mahalleden İçimi incecik bir sızı sarar Yorgun gözlerim pencerelerde Yolumu bekleyen bir kadın arar Seneler önceydi, bir kadın vardı Burada, bu yerde benle yaşardı, ah Kader bizi bir gün bizden..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı 03:37

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı

İstanbul'da İett’nin Kadın Yolcular İçin Gece Düzenlemesi Başladı İETT'nin, kadın yolcuların durak dışında istediği noktada inmesi uygulaması tüm hatlarda hayata geçirildi. Uygulamayı kullanan bazı kadınlar durumu memnu..

Athena - Kime Ne 03:50

Athena - Kime Ne

Yasaklanmış dört bir yanımız Yol vermiyor kör duvarlar Kalmadı anlamımız,sen gidince İsyanım yok can acıtana Benim derdim başka Uzakta bir yerde,sen gidince Aklına geliyorsam eğer Kendini görüyorsan bende Yorma..

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4 03:26

Seda Tripkolik ~ Gözlerinin Yeşilini Özledim.mp4

Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim Gözl..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

Edis - Olmamış Mı_ 03:44

Edis - Olmamış Mı_

Sözler: Olmamış mı? Yanmış soğuk biri Önümde hırs küpleri oyuncak oyuncak Kırmak da zor değil Sabır taşı bizle mi ömür boyunca Baştan anlat Nedir bana yararın Savaş mı andın Ne kaybedip ne aldın Yalnız kalınca öyle U..

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti. 01:27

Mardin'de Hazırlık Maçındaki Ofsayt İle Başlayan Aşk Mutlu Sonla Bitti

Mardin'de yaşayan Mehmet Ali Babayiğit, geçen yıl bölgesel amatör ligde mücadele eden bir takımda kaptanlık yaparken oynanan bir maçta, arkadaşının düştüğü ofsayta itiraz için yanına gittiği yardımcı hakeme aşık oldu - S..

Ölümcül Kaza Yapıp Elini Kolunu Sallayarak Gitmek 00:28

Ölümcül Kaza Yapıp Elini Kolunu Sallayarak Gitmek

Amerika'da karşıdan karşıya koşarak geçmek isteyen eleman, hızlı gelen aracın çarpması sonrası kendini yerde buldu. Ancak bu tip durumlara alışmış olmalı ki yerde kaldığı kısa süre içinde hiç bir şey olmamış gibi yürümey..

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1 04:55

Beşiktaş - Bursaspor: 2-1

Beşiktaş, Bursaspor'u 2-1 yenerek 2 maç aradan sonra Süper Lig'de kazandı ve lider Başakşehir ile puanını eşitledi. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Cenk Tosun'dan geldi. Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında..

Makyajcı Kızlara Cevap 00:52

Makyajcı Kızlara Cevap

Kızlar olur olmadık her yerde makyaj yapabiliyorsa erkeklerde her yerde traş olabilmeli adlı çalışma..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare 00:44

Kediden Kurtulmak İçin Ölü Taklidi Yapan Fare

Zeki fare kediye yem olmaktan ölü taklidi yaparak kurtuldu. Görüntülerde fare yerde hareketsiz yatıyor. Farenin yerde hareketsiz yattığını görün kedi farenin öldüğünü sanarak başından ayrılıyor. Fare zaman zaman başını k..

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki 06:08

Erkin Koray - Öyle Bir Geçer Zamanki

Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Birden dursun istersin seneler olunca mazi Öyle bir geçer zamanki dediğim aynıyla vaki Öyle bir geçer zamanki Günlere bakarsı..

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce