#Yerden

inşirah suresi 41:07

inşirah suresi

Kalbinizi Ferahlatacak Defalarca Dinletip Ağlatan İnşirah Suresi - Abdullah AltunnnnBismillahirrahmanirrahimnn1- Elem neşrah leke sadrekn2- Ve vada'na 'anke vizreken3- Elleziy enkada zahreken4- Ve refa'na leke zikreken5-..

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı 05:38

Metro istasyonu yürüyen merdivenine binen kadın, dehşeti yaşadı

Başakşehir İkitelli Metro istasyonunda yürüyen merdivene binen bir kadın dehşeti yaşadı. Yürüyen merdivenin çökmesiyle içine düşen talihsiz kadın yaralandı. Merdivenlerin arasında ezilen kadın itfaiyenin uzun uğraşları s..

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende 01:19

Mehmetçik -Vuran- Zırhlı Araçla Güvende

Vuran taktik tekerlekli zırhlı araçla Mehmetçiğin bir yerden başka bir yere intikali artık daha güvenli bir biçimde yapılıyor. Vuran 9 kişilik taşıma kapasitesi, yüksek koruma ve hareket kabiliyetiyle göz dolduruyor. İşt..

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm 2:07:31

Sevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Türkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında’da heyecan devam ediyor.nBu Cuma 25. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Filiz’in kaçırılması sonrası gelişen olaylar ve Erbakan’ı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 44.Bölüm 2:15:38

Söz | 44.Bölüm

Söz’ün 44. Bölümünde;nYavuz, babasının hayatından endişe ediyor!nnAgah’ın (Mehmet Özgür) deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz (Tolga Sarıtaş), babasının hayatından endişe duys..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor. 02:03

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na gi

Güney Afrika'da yaşayan Vernon Kruger, #Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için 25 metre uzunlukta bir direğin üzerine yerleştirdiği fıçının içerisinde yaşıyor.Bu tartışmasız kimsenin bilmediği bir dünya rekoru. Ancak Gü..

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video) 04:23

Sezen Aksu - Karşıyım (Official Video)

Şarkı Sözleri: Bana sakın anlatmayın inanmıyorum Bu ezbere bu demode cümlelere Beni ikna edemiyor hiçbir cevap Hiç aldırmıyorum bu gülmelere Karşıyım her şeye karşıyım var mı? Rabbim adaletin bu kadar mı? Karşıyım ala..

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı 00:10

Küçücük Engeli Gözünde Büyüten Kadının Dramı

Sahilde yürüyen kadın engelli bir yerden geçerken sanki çok büyük bir engelmiş gibi zorlanmış ve düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti 03:50

Polisin Atatürk ve bayrak hassasiyeti gönülleri fethetti

Denizli’de okul bahçesindeki Atatürk büstü ve Türk bayrağına zarar vermek isteyen şüpheliyi suçüstü yakalayan polis, yerden aldığı bayrağı göğsüne koyarak ekip otosuna kadar taşıdı. Ekibin Atatürk ve bayrak hassasiyeti g..

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
30 yıllık husumetin simgesi olan ev 01:40

30 yıllık husumetin simgesi olan ev

KOMŞUSU, PENCEREMİ AÇINCA SENİN EVİNİ GÖRMEK İSTEMİYORUM DEDİ, O DA EVİNİ 6 SÜTUNUN ÜSTÜNE, YERDEN YÜKSEĞE DİKTİ. İŞTE 30 YILLIK HUSUMETİN SİMGESİ OLAN, ALTINDAN YOL GEÇEN O EV...

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı! 01:54

Çaldığı parayla Ukrayna'ya kaçtı!

DARBE HİÇ BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GELDİ,, GÜVENLİKÇİ EMANETE HIYANET ETTİ. SİVAS’TA BİR BANKANIN 15 YILLIK GÜVENLİK GÖREVLİSİ SAHTE İMZAYLA MÜŞTERİLERİN PARASINI ZİMMETİNE GEÇİRDİ, KENDİSİNDE OLAN ANAHTARLA KASAYI AÇIP ORA..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı 14:54

Türkiye'nin ilk uçan arabası Cezeri'nin yeni görüntüleri yayınlandı

BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk uçan arabası CEZERİ, ilk uçuş testlerini başarıyla tamamladı. Türk mühendislerinin tasarlayıp ürettiği, 230 kilogramlık ön prototip uçuş testlerinde 10..

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam 03:45

İstanbul'da Halk Ekmeğe yüzde 33 zam

İstanbul'da Halk Ekmek A.Ş.'nin büfelerinde satılan 250 gramlık ekmeğe 25 kuruş zam yapıldı. Yüzde 33'lük zammı yüksek bulan bazı vatandaşlar, kalabalık ailelerin ekmek almakta zorlanacağını söyledi. Vatandaşların uygu..

Harun Hardal - Nokta 04:26

Harun Hardal - Nokta

Nokta şarkı sözleri ile Elimden aldın oyuncağımı tamam bitti gidiyorum Yalnız kalmak bana hiç yaramıyor ağlıyorum, gülüyorum, bitiyorum Sesim çıkmıyor artık susuyorum. Yanımdasın ama bir o kadar uzak, gülümseyişin bil..

ABD kongresi seçimi tescil etti 02:16

ABD kongresi seçimi tescil etti

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞININ UYGULANMASI VE İŞGALİN SONA ERMESİNİN ARDINDAN, KONGRE ÜYELERİ TOPLANTIYA KALDIKLARI YERDEN DEVAM ETTİ.. 3 KASIM SEÇİMİNİN SONUÇLARI GÜNÜN İLK SAATLERİNDE TESCİLLENDİ. DONALD TRUMP HALA KABULLENEME..

Böyle kurtarma operasyonu görülmedi 03:40

Böyle kurtarma operasyonu görülmedi

Aydın’ın Efeler ilçesinde demiryolu altgeçidine sıkışan kamyonet, itfaiyenin pratik zekası sayesinde kurtarıldı. Önce aracın lastikleri indirildi, sonrasında aracın kasasına çıkan itfaiye erleri zıplaya zıplaya aracı sık..

Fazla Gaza Gelen Cip Sürücüsü 00:09

Fazla Gaza Gelen Cip Sürücüsü

Arazide cipi ile zor bir yerden geçmek isteyen sürücü hızla gelmiş ancak geldiği gibi taklayı da atmış. Sürücünün deneyimi başarısız olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kokarcaya Niyet Arkadaşa Kısmet 00:16

Kokarcaya Niyet Arkadaşa Kısmet

Ağaç kovuğuna sıkışan kokarcayı sıkıştığı yerden kurtaran arkadaşlardan biri kokarcaya tahta ile vurmak istemiş. Ancak gencin salladığı tahta arkadaşına gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 135 görüntüleme
  • 3 yıl önce
HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] - 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] -

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Bayıltan Pilates Topu Eğlencesi 00:13

Bayıltan Pilates Topu Eğlencesi

Pilates topları ile eğlenen gençler birbirlerine çarpınca bir tanesi fena olmuş. Bir süre yerden kalkamamış ve sersemlemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 3 yıl önce
12. KATTAN HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ 00:43

12. KATTAN HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA DÜŞTÜ

BACADAKİ KABLOLARI DÜZELTMEK İÇİN ÇIKTIĞI YERDEN DÜŞEN APARTMAN GÖREVLİSİ ÖLDÜ..

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla' 02:01

Otomobil düşmanı 'Kelebek Atilla'

KELEBEK LAKAPLI BİR HIRSIZ... 10 ARACIN CAMINI PATLATMIŞ, HEPSİNİ SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞTİ... YAKALANDI, AMA İKİ AY YATIP ÇIKINCA İŞİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ... VE 9 ARACI DAHA SOYDU... BAKIN KELEBEK ATİLLA, BU KEZ YA..

Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü 04:52

Koyun Otlatırken Kayalıklardan Düştü

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde bir vatandaş koyun otlatırken yaklaşık 10 metre yükseklikteki kayalardan aşağıya düştü. Ayağı kırılan adam AFAD ve sağlık ekiplerinin 2 saatlik çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı...

Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü 00:27

Yola Atılan Çöpü İade Eden Kadın Sürücü

Sıkışık trafikte bir sürücü çöpünü yola atınca bu duruma kayıtsız kalamayan kadın sürücü çöpü yerden alıp geri iade etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı! 03:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Finlandiya ve İsveç'e NATO Kapısını Kapattı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Burada İsveç ile Finlandiya'nın NATO'ya ka..

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı 04:32

Sinop Kestanesinin Meşakkatli Hasadı Başladı

Kabuğundan kolay ayrılması ve lezzetiyle bilinen eşsiz Sinop kestanesinin meşakkatli hasadı başladı. Türkiye'nin önemli kestane üretim merkezlerinden Sinop'ta gür ve yamaç ormanlarda metrelerce yükseklikteki ağaçlarda ke..