#Yerden

 Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti Şaşkına Çevirdi 01:56

Kim Milyoner Olmak İster'de İzmirli Yarışmacının Atatürk Hassasiyeti

Milyoner'de Çağla Şen isimli yarışmacı kazandığı paranın bir bölümünü yüksek bir yerden saçmak istediğini belirterek Ancak dolara çevireceğim. Atatürk olan paraları yere atmak istemiyorum. dedi. ATV ekranlarında Murat ..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcu Esmersoy - Arkadaşlarımdan Bile Evlilik Teklifi Alıyorum 01:44

Burcu Esmersoy - Arkadaşlarımdan Bile Evlilik Teklifi Alıyorum

40 yaşına giren Burcu Esmersoy kötü biten evliliğinin ardından bir daha evlenmeyeceğini söyledi. Ardından, Yakın erkek arkadaşlarımdan bile evlilik teklifi alıyorum. dedi. Sunucu Burcu Esmersoy evlilik konusundaki fiki..

  • ANKA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları 08:49

IKBY Generali Şirvan Barzani'nin Açıklamaları

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nden (IKBY) General Şirvan Barzani, “Hiçbir komşumuzun ya da Irak ordusunun Kuzey Irak'a saldırı gerçekleştireceğini sanmıyoruz. Kendimizi savunmaya hazırız fakat bu duruma gelmeye gerek yok” ..

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle 1:51:09

Hazreti Süleyman'ın Krallığı Film İzle

Hazreti Süleyman'ın Krallığı HD FUll Türkçe Dublaj Film İzle Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman ’a daha önce hiç kimseye verilmemiş ideal bir krallık vaat edilir: Yeryüzünde bir cennet krallığı. Ancak o esnada binlerce ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.129 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

 Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe 06:01

Medipol Başakşehir 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de haftanın en kritik maçında lider Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek hem rakibinin sahasındaki 31 maçlık yenilmezlik serisine nokta koydu, hem de puan farkını 2'ye indirdi. Aykut Kocaman..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Cambaz - Bacardi 03:11

Cambaz - Bacardi

Bacardi şarkı sözleri ile Hadi vurmaya başla saldır bana saldır Beni yerden yere vurmaya başla Gücünüz yetecekmi'ki buna Bilemediler gelemediler Mermilerimi hesap edemediler Zifiri karanlık sokakların içinden Korkdu..

Bilge Su - Yaralı 03:57

Bilge Su - Yaralı

BİLGESU - YARALI Seni de beni de savurmuştu hayat Parçalara ayırmıştı önce Ne senin suçun vardı Ne benim günahım O zaman olmalıydı böyle O yüzden kanattık öpüşürken dudaklarımız ilk tanıştığında O yüzden yaraladık sev..

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım 03:42

Fatih Bulut - 15 Kişiye Saldırdım

Fatih Bulut'un, Dark'n Dark Music etiketiyle yayınlanan 15 Kişiye Saldırdım isimli tekli çalışması, video klibiyle SİZLERLE. Söz & Müzik: Derviş Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Efe Cansoy 15 Kişiye Saldırdım ..

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon ) 10:21

Simge - Yankı & Üzülmedin mi- ( Akustik Live Versiyon )

Git sonuna kadar Yok artık bir duyan umursayan Oysa ki aşk ölene kadar Diyordun ya hani yalan dolan Eriyordum sensiz Muma dönmüş kalbi Hiç görmezdin Niye neden neden neden? Ve uzatmak yersiz Nasıl olsa yoldan döndürmezdi..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi 03:42

Yaz Aylarının Gözdesi Olan Motosikletler İçin Kış Bakımı Önerisi

Yaz aylarının gözdesi olan motosikletler, kış aylarının yaklaşmasıyla bakıma alınmaya başlandı. Yaz aylarının trafiğin vazgeçilmezleri arasında yer alan motosikletler sonbaharın gelmesiyle birlikte garajlara çekilmeye b..

Emera - Teferruat Bu Hayat 03:47

Emera - Teferruat Bu Hayat

Teferruat Bu Hayat şarkı sözleri ile Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım ..

Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.456 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera 11:40

Canim Kardeşi̇m 39.Bölüm Peri̇ Bacaları'nda Büyük Macera

Galip bey ve Lale hanım kızlarını ve Mete’yi alıp Kapodokya’ya Peri Bacalarını ziyarete giderler. Balonla gökyüzünden eşsiz güzellikleri seyrederler. Gezi sırasında çocuklar kaybolunca ortalık iyice karışır. Galip bey kı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci 00:20

Kendisine Şaka Yapan Arkadaşını Tekme Tokat Döven Öğrenci

Rusya'da gerçekleşen olayda, 15 yaşındaki erkek öğrenci Artem kendisine su ile şaka yapan sınıf arkadaşı Maria'yı tekme tokat dövdü. Aniden gelişen olayda aldığı darbelerle yerden kalkamayan kız ve onu döven sınıf arkada..

  • Cowboy tarafından
  • 1.129 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tilkiyi Tellerden Kurtaran Yardımsever İnsanlar 02:09

Tilkiyi Tellerden Kurtaran Yardımsever İnsanlar

Bisiklet ile dağ gezintisinde tellere sıkışmış tilkiye yardım edip bulunduğu yerden çıkararak özgürlüğüne kavuşturan güzel insanlar...

  • Cowboy tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower 01:03

Bulutların üstünde buz kayağı ...OkoTower

Rusya'nın başkenti Moskova'da bir gökdelenin 85'nci katında buz kayağı pisti açıldı. Pist, dünya üzerinde yerden en yüksek buz kayağı tesisi olma özelliğine sahip...

Çölün ortasında kuma su dökülürse ne olur ? 00:58

Çölün ortasında kuma su dökülürse ne olur ?

Bir adam çölün ortasında kuma su döküyor. Suyu döktüğü yerden buz kütlesi yükselmeye başlıyor. Kafaları karıştıran bu deney izleyenleri şaşkına çevirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Yüksek Asma Köprüsü Çin'de Açıldı 00:52

Dünyanın En Yüksek Asma Köprüsü Çin'de Açıldı

Çin'de inşa edilen Beipanjiang Köprüsü dünyanın en yüksek köprüsü özelliği ile hzmete açıldı. 1.341 metre uzunluğundaki köprünün yapımına 2013'te başlanmıştı. Köprü yerden 570 metre yükseklikte bulunuyor...

  • PengoTV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nokia 3310 Drone ile Fırlatılırsa 03:49

Nokia 3310 Drone ile Fırlatılırsa

Nokia 3310 Drone ile Fırlatılırsa Dayanıklılığıyla tanıdığımız Nokia 3310 telefonu drone ile yüksek bir yerden fırlatılırsa ne olur?..

  • PITIRCIK tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper 00:15

Bungee Jumping Olayına Farklı Bir Boyut Kazandıran Jumper

Bungee jumping bireylerin yüksek bir yerden (örneğin bir köprü) aşağıya atladıkları ve esnek bir halatla yukarı çekildikleri, heyecan verici bir etkinliktir. Çoğunluğun adrenalin hücumunun doruğu olarak tanımladığı bu et..

  • PITIRCIK tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Milyonları Ağlatan Şarkı (Damar 2016) 05:42

Milyonları Ağlatan Şarkı (Damar 2016)

Mükemmel sözler,mükemmel yorum ve tam uyumlu bir klip.İnsanın etkilenmemesi mümkün mü? Kalbini kırıyor diye üzülme ; - Belki de hak etmediği yerden çıkmaya çalışıyordur .. Bedirhan Gökçenin yürekten kopan dizelerinden di..

  • Candy tarafından
  • 3.188 görüntüleme
  • 8 yıl önce