#Yerden yüzlerce

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma 01:01

Rio Favela'de Asker Ve Çeteler Arasında Çatışma

Yüzlerce asker çete saldırılarını bastırmak için müdehalelerde bulunudu. Şehir savaş alanına döndü. 22 Eylül 2017'de Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde bulunan Rocinha gecekondu mahallelerinde uyuşturucu çeteleri arası..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah 03:46

Dünyadaki En Ünlü 10 Ateşli Silah

Bilimkurgu filmlerinden fırlamış gibi görünen bu tüfek Belçikalı bir firmanın tasarımı. Şu an bazı orduların özel kuvvetleri tarafından taktik saldırı silahı olarak kullanılıyor. Bu silaha, amaca göre, bomba atar, laze..

Laik Sözlük Tanıtım 01:51

Laik Sözlük Tanıtım

Kendilerine kemalist diyen bir grubun kurduğu laiksozluk.net'in (laik sozluk nasıl oluyorsa çözemedik hala) tanıtım reklamı. Adamlar yüzlerce yıl önce laik adı altında bir fikir atmış ortaya bizimkiler hala ne olduğunu ö..

  • JET TV tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Gökdelenin Tepesinde Akrobatik Hareketler Yapan  Gençler 02:08

Gökdelenin Tepesinde Akrobatik Hareketler Yapan Gençler

Yüzlerce metrelik binaların üstünde hiç bir koruma aleti olmadan ölüm hareketi yapan gençler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler! 00:27

Hindistan'da Akıl lmaz Görüntüler!

Hindistan'da geleneksel Hindu festivalinde kaydedilen görüntüler akıllara zarar... Yüzlerce ağırlıktaki inekler yerde yüz üstü yatan kişilerin üzerinden geçiyor. Her sene ciddi sayıda yaralanmalara neden olan bu festival..

Kara - Pandora 03:29

Kara - Pandora

Kara - Pandora Şarkı Sözleri EVIM pandora açıl pandora kapan zati kiralıksın sahibin ben değilim yarım tablet aspirinle geçer belki diye diye kustum bütün gece&kendimde değildim duygusal sondaj, derin depresif travma ha..

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı 01:11

ABD ile Suudi Arabistan Arasında 350 milyar Dolarlık İmzalar Atıldı

ABD Başkanı Donald Trump, göreve geldikten sonraki ilk dış gezisini gerçekleştirdiği Suudi Arabistan’da yaklaşık 350 milyar doları bulan ikili anlaşmalara imza attı. Bunun 110 milyar dolarlık kısmını silah ve askeri mühi..

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar 01:01

St. Louis'de Pencereleri Parçaladılar

Protestocular, eski polis cinayetinden beraat ettikten sonra St. Louis'de pencereleri parçaladılar Beyaz bir eski polis memuru, 2011 yılında siyah bir şüphelinin öldürülmesi olayından beraat ettikten sonra St Louis'de ik..

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak 00:35

Arap Düğününde Davetlilere iPhone 8 Dağıtmak

Suudi Arabistan’da gerçekleştirilen bir düğünde damat düğüne katılan herkese iPhone 8 hediye etti! Ülkemizdeki düğünlerde, davetliler gelin ve damada takı veya para takarken, burada gerçekleştirilen düğünde damat davetli..

  • JET TV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Einstein'i Gelin Evi Programında Öğrenmek 00:20

Einstein'i Gelin Evi Programında Öğrenmek

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi programında sosyal medyaya konu olmuş efsane bir diyalog yaşandı. Konuk olarak geldiği evde duvardaki Einstein saatini gören gelin Kim bu diye sordu. ONCA YILLIK HAYATINDA EİNS..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor 01:33

Vietnam'daki Fırtına 90 Kilometrelik Hızıyla Korku Salıyor

Orta ve güney Vietnam'ı vuran Tayfun 5 kişinin ölümüne yol açtı. Ağaçları yerinden söken ve yüzlerce evi elektriksiz bırakan Damrey Tayfununun hızı saatte 90 kilometreye kadar ulaştı. Hükümet 6 kişinin kaybolduğunu ve 20..

Antalya'daki Hortum Felaketinin Boyutu 01:13

Antalya'daki Hortum Felaketinin Boyutu

Antalya'nın 3 ilçesini aynı saatte hortum vurdu. Kumluca, Finike ve Demre ilçelerinde çıkan hortumda toplam yaralının 31 olduğu öğrenilirken, yüzlerce sera yerle bir oldu, bazı ev ve camiler zarar gördü..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Örümcek Adam Eve Dönüş  Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş Spider Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Alty

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film  Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:26

Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man Homecoming Yabancı Film Türkçe Du

Peter, Tony Stark yani Demir Adamın ekibine girmek ve suçla mücadele etmek için beklemektedir. Ancak Tony Stark'ın isteklerine cevap vermemesi yüzünden, Peter yani Örümcek Adam kendi suç takibini başlatmıştır. Ancak bu s..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Taktik Operasyon Botları 01:49

Taktik Operasyon Botları

Dünya markası Yüzlerce Askeri Bot,Dağcı Botları,Outdoor Botlar,Ayakkabı Modelleri hepsi burada sitemize giriş yapıp daha çok taktik bot modellerini görebilirsiniz. www.askermekani.com..

Sığırcık Kuşlarının Gökyüzündeki Büyüleyen Dansı 01:11

Sığırcık Kuşlarının Gökyüzündeki Büyüleyen Dansı

NİĞDE' de yüzlerce sığırcık kuşunun toplu halde gökyüzünde görsel şölen oluşturması cep telefonu kamerasına böyle yansıdı..

  • JET TV tarafından
  • 733 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Öğrenciler soğuğa aldırmadan horon tepti 02:08

Öğrenciler soğuğa aldırmadan horon tepti

Bolu’nun doğal güzelliklerinden Abant’ta düzenlenen ‘Hamsi Festivali’nde yaklaşık 800 kilo hamsi pişirilirken, yüzlerce öğrenci horon eşliğinde doyasıya eğlendi...

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı 02:21

Koreli Hacker'ler Güney'in Savaş Planlarını Çaldı

Kuzey Koreli bilgisayar korsanlarının Güney Kore'ye siber saldırı yaparak yüzlerce askeri belgeyi ele geçirdiği iddia edildi. İddiaya göre ele geçirilen belegelerde Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a suikast planı da var. C..

Robotik Cerrahi Nedir 01:34

Robotik Cerrahi Nedir

Robotik cerrahi, uzaktan kumandayla uygulanır. Uygulama; cerrahi konsol, hasta başı konsolu ve ekipmanların yer aldığı bir konsol ile gerçekleştirilir. Hekim, yüzlerce kilometre uzaklıktan bile hastayı robotik cerrahiyle..

  • NABIZ tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın 14:36

Özgürlük İçin Yoldan Çıkmaya Var Mısın

Anıl Kangal, 1986 yılında Ankara’da doğdu. Yurtiçi ve yurt dışında eğitimini tamalayıp çeşitli uluslararası projelerde çalıştı. 26 yaşındayken işinden istifa etti. Yeni Delhi, Hindistan’a tek yön bir uçak bileti alıp 533..

Otobüste Bitleri İle Yolculuk Yapan Adam 00:59

Otobüste Bitleri İle Yolculuk Yapan Adam

Meksika'da çekildiği söylenen görüntüde, otobüste yolculuk yapan ve saçını yüzlerce bitin istila ettiği adamın kameraya yansıyan görüntüsünü izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce