#Yerden yüzlerce

Türkiye'de Gitmeye Cesaret Edemeyeceğiniz 5 Lanetli Yer 04:03

Türkiye'de Gitmeye Cesaret Edemeyeceğiniz 5 Lanetli Yer

Yeryüzünde korkunç olayların yaşandığı yüzlerce mekan var. Şimdiye kadar neredeyse bunların hepsi bir şekilde ortaya çıktı. Dünya da olduğu gibi de türkiye de lanetli olduğu düşünülen pek çok yer vardır.İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatı Uçlarda Yaşamayı Seven Kadın Angela Nikolau 03:14

Hayatı Uçlarda Yaşamayı Seven Kadın Angela Nikolau

Rusya'da yaşayan Angela Nikolau çok az insanın yapmaya cesaret edebileceği şeyleri yapıyor. Hayatı uçlarda yaşamayı seven kadının yüzlerce metre yüksekliklerde ölüme meydan okuduğu görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:36:18

Oyun - Nerve Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Bir internet sitesi düşünün normal hayatta doğruluk mu cesaretmi oyununu internet üzerinden canlı bir şekilde verebilecek. Lise öğrencilerinin çok büyük talep ettiği bu siteye katılma şartları şu şekildedi en kalabalık y..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı 01:00

Kennedy Suikasti Belgeleri Kısmen Yayınlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban giden 35’inci Cumhurbaşkanı John F. Kennedy’ye düzenlenen suikastin gizli belgeleri yarım asır sonra kamuoyuna açıklandı. Amerika Birleşik Devletleri’nin suikaste kurban g..

Manisa'da Mesir Macunu Kazanına Düşen Dayı 02:20

Manisa'da Mesir Macunu Kazanına Düşen Dayı

24-29 Nisan tarihleri arasında bu yıl 478'incisi kutlanacak Manisa Mesir Macunu Festivali öncesinde gerçekleştirilen temsili karma töreninin ardından yüzlerce vatandaş kazandaki dualı Mesir'den alabilmek için adeta birbi..

  • JET TV tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Battalion 1944  Announcement Trailer 05:06

Battalion 1944 Announcement Trailer

( Tabur, Unreal Engine 4 kullanarak PC ve Konsolda WW2 türünü yeniden canlandıran klasik çok oyunculu atıcıların yoğunluğunu tekrar kavrar Tabur 1944, klasik çok oyunculu atıcıların çekirdeğini tekrar ele geçirir ve WW2..

  • BETA tarafından
  • 1.028 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak 01:37

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.(Samulaş)'de unutulan eşyalar şaşkınlık uyandırıyor. Unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının yanı sıra; üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefo..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın 03:52

Kapadokya'da Erkek Arkadaşını Tokatlayan Kırgız Kadın

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da her sabah yüzlerce kişinin gökyüzündeki balonların dansını izlemek için geldiği Göreme’de ki Aşıklar Tepesi bu kez ilginç bir olaya sahne oldu. Kırgız kızın erkek ark..

  • JET TV tarafından
  • 1.258 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indie Bonanza  November 2017 PlayStation Now Update PS4 01:21

Indie Bonanza November 2017 PlayStation Now Update PS4

PlayStation Now is the subscription service that lets you stream hundreds of games to your PS4 and Windows PC. With a single subscription, you can play over 500+ PS4 and PS3 games, including PlayStation exclusives, great..

  • BETA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı 02:15

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı

Aramızdaki Sözler Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konusu: Trajik bir uçak kazasından sonra hayatta kalan ancak sersemlemiş olan iki yabancı, karla kaplı ıssız bir dağın uç noktalarında hayatta kalabilmek için mücadele v..

İsrail Askerleri Gazze Sınırında 40 Filistinliyi Yaraladı 02:05

İsrail Askerleri Gazze Sınırında 40 Filistinliyi Yaraladı

İsrail askerlerinin, Gazze'nin doğu sınırında toplanan yüzlerce protestocuya ateş açtığı, 1 gazeteci dahil 40 kişinin yaralandığı bildirildi...

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor 00:45

TSK Cinderes'de Sağlık Hizmetlerine Ara Vermiyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'i terörist işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sağlık hizmetleri de tüm hızıyla sürüyor. TSK'nın resmi Twitter hesabından 'Cenderis'de halka sunulan..

Ellerimizde Ne Kadar Mikrop Var 02:51

Ellerimizde Ne Kadar Mikrop Var

Koltuk altımızda 10 milyon, ellerimizde ise yüzlerce mikrop yaşıyor!..

  • NABIZ tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu 00:58

Savaş Alanı Değil Düğün Konvoyu

Çin'de bir düğün görenleri şaşkına çevirdi. Gelin ve damatın yakınları düğün konvoyunun geçtiği yola havai fişek attı. yüzlerce havai fişek atılan yol savaş alanına dönerken gelin otağını omuzlarında taşıyan kişiler zor ..

İran'da Abd Karşıtı Gösteri 01:36

İran'da Abd Karşıtı Gösteri

İran'ın başkenti Tahran'daki Tahran Üniversitesi yerleşkesinde toplanan yüzlerce kişi, ABD'nin İran ile nükleer anlaşmadan ayrılacağı ve 2015'te askıya alınan İran yaptırımlarının yeniden uygulanacağına ilişkin kararına ..

Kalabalık İnsanlar Pitbull'u Durduramadı 02:22

Kalabalık İnsanlar Pitbull'u Durduramadı

İspanya'da bir cadde üzerinde başka bir köpeğe saldıran ve elektrik şokundan biber gazına, demir çubuklardan yüzlerce tekmeye kalabalık insanların Pitbull'u hedefinden alıkoyamaması kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diyarbakırlı Kadınlardan Polislere Sıcak Ekmek 02:04

Diyarbakırlı Kadınlardan Polislere Sıcak Ekmek

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde asayiş uygulaması gerçekleştiren polislere mahalleli kadınlar pişirdikleri sıcak ekmekten ikram etti. Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Winchester Orijinal Fragmanı 02:04

Winchester Orijinal Fragmanı

Winchester Tüfekleri servetinin varisi Sarah Winchester, San Francisco'nun 50 mil dışında, izole bir arazi üzerinde malikanesinin yapımına başlar ve onyıllardır, haftanın 7 günü, günün 24 saati boyunca tadilatlar durmaks..

Köpeğiyle Yamaç Paraşütü Yaptı 00:59

Köpeğiyle Yamaç Paraşütü Yaptı

''Bu kadar insanı uçururken köpeğimizi de uçurmak istedim.'' Ali Sıralı... Tekirdağ Uçmakdere'de paraşütüyle yolcularını belki yüzlerce kez uçurdu. Ancak hiç bir yolcusu onu “Jack” kadar heyecanlandırmadı...

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abdülmetin Balkanlıoğlu'nun Cenazesinde İnsan Seli 01:00

Abdülmetin Balkanlıoğlu'nun Cenazesinde İnsan Seli

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü hoca Abdülmetin Balkanlıoğlu, son yolculuğuna uğurlanıdı. Yüzlerce kişinin katıldığı törende cami avlusu Balkanlıoğlu'nu son yolculuğuna uğurlamak isteyenlerle doldu taş..

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle Vurdu 00:50

İşgalci İsrail Askerleri Türk Bayrağı Sallayan Filistinli Genci Böyle

İşgalci İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nde başlayan Büyük Dönüş Yürüyüşü barışçıl gösterileri devam ediyor. İsrail sınırına akın eden çoğunluğu kadınlardan oluşan yüzlerce Filistinli, gösteri düzenledi. İşgalci..

Kendini Kaslı Sanan Adanalı İle Manita Mevzuları 06:13

Kendini Kaslı Sanan Adanalı İle Manita Mevzuları

Şuana kadar yüzlerce kızla çıkan kral, kızların Arnold Schwarzenegger'e benzeyen göğüsünü ısırıp yalamak istediğini ve kendisiyle çıkmak isteyen kızlara dürüst olduğunu anlatıyor. Ayrıca hayranları için kız tavlama takti..

  • JET TV tarafından
  • 1.446 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunanistan'daki Orman Yangınlarında 74 Kişi Öldü 01:01

Yunanistan'daki Orman Yangınlarında 74 Kişi Öldü

Yunanistan'daki orman yangınlarında 74 kişi öldü Yunanistan'ın başkenti Atina'daki orman yangınlarında 74 kişi hayatını kaybetti, yüzlerce ev ve araç kül oldu...

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) 05:36

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official)

Bekir Köse - 15 Temmuz Şehitlik Marşı (Official) Bekir Köse 15 Temmuz Şehitlik Marşı Sözleri Pusu kursa da illet Tek yürek oldu millet Bu vatan bölünmeyecek Ya Allah Bismillah Allahu Ekber Ya Allah Bismillah Allahu Ekber..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Can Feda Orijinal Fragmanı 02:18

Can Feda Orijinal Fragmanı

Burak Özçivit ve Kerem Bürsin, TAFF Pictures ve BRK'S Productions ortak yapımı olan Can Feda'da bir araya geliyor. Film Türk ordusunun sınır ötesindeki mücadelesini görkemli bir yapımla gözler önüne seriyor. M. Çağatay T..

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..