#Yerel güçler

Gaza Gelip Peruğu Çıkaran Gelin 00:52

Gaza Gelip Peruğu Çıkaran Gelin

Afrika'da düğün yapan çift yerel şarkılarla dans edip coşarken gelin düğün taktırdığı peruğu çıkarıp atmış. İkisi de kendini dansa kaptırmış...

  • JET TV tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dans Ettirilen Tabuttan Düşen Merhum 01:49

Dans Ettirilen Tabuttan Düşen Merhum

Afrikalı bir yerel halk cenaze adetlerini yerine getirmek için içindeki merhumla birlikte tabutla dans etmeye başlamış. Ancak bir tabuta sahip çıkamamışlar...

  • JET TV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Havaalanı Yakınında Korkutan Yangın 00:58

Havaalanı Yakınında Korkutan Yangın

İngiltere'de Northamptonshire bölgesinde yer alan Sywell Havaalanı'nın bitişiğinde bulunan büyük bir depoda yangın çıktı. Yerel medya, polisin, vatandaşlara pencerelerini kapalı tutmaları için uyarıda bulunduğunu, itfaiy..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı 01:30

Buhara'daki Kutsal Suyun Sırrı

Bu hafta Postcard size Özbekistan’ın Buhara kentinde saklı merkezlerden birine götürüyor. Seamus Kearney, euronews “Efsaneye göre Eyüp peygamberin kuraklık zamanında sopasıyla vurduğu yerden su çıkar. İnsanlar da buraya..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada 00:45

Savaş Uçağının Çakılma Anı Kamerada

Çin'de içinde 2 pilotun bulunduğu bir savaş uçağı, yerleşim bölgesine düştü. Kaza anı, bir otoyolun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yerel medya Çin ordusuna ait savaş jetinin, bir yerleşim alanına düştüğünü, uçaktaki 2 ..

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor 01:08

15 Milyon Kişi Korku İçerisinde Bekliyor

ABD'de 4 eyaleti vuran 19 hortumun ardından milyonlarca insan sel tehdidiyle karşı karşıya. Yerel medyada yer alan haberlere göre, Oklahoma, Teksas, Missouri ve Arkansas eyaletlerini en az 19 hortumun vurduğu belirtildi...

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı! 00:46

Sokakta Yatan Evsizlerin Üzerine Alkol Döküp Yaktı!

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te bir adam, sokakta yatan evsizlerin üzerine alkol döküp yaktı. Yaşanan olayı, saldırganın arkadaşı cep telefonu ile kaydetti. Yerel medya, yaşanan olaya dair polisin inceleme başlattığ..

Şiş Kebap Pakistan 00:11

Şiş Kebap Pakistan

Seekh (şiş) kebap, Pakistan & alt kıtasından gelen, kıyma veya kıyma ile karıştırılan yerel baharatlarla yapılan, şişler üzerinde silindirler halinde şekillenen ve ızgarada pişirilen bir kebap türüdür. Genellikle bir man..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan 01:10

Gazeteciye Yürü Ense Tıraşını Görelim Diyen Başkan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, kendisine FETÖ'yle ilgili soru soran gazeteciyi salondan kovdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Ahmet Edip Uğur, yerel basında hakkında çıkan id..

  • JokerS tarafından
  • 713 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı 00:35

The Walking Dead 7. Sezon 10. Bölüm Fragmanı Türkçe Altyazılı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı 00:38

The Walking Dead 7.Sezon 12.Bölüm Fragmanı

The Walking Dead, aynı adlı çizgi roman serisine dayanmaktadır. Roman, dünya çapında beklenmedik bir biçimde ortaya çıkan esrarengiz bir bulaşıcı beyinsel hastalık sonucu, modern medeniyetin sonunu getiren bir zombi salg..

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe 05:19

Tabut üreticileri- Pandemide işleri açılanlar - DW Türkçe

İspanya‘nın Piñor ve Ribadavia köylerinde tabut üretimi uzun bir geleneğe sahip. Ancak Çin'den yapılan ucuz ithalat sonucu artan rekabet onlar için hayatı zorlaştırıyor. Corona salgını ise pek çok şeyi değiştirdi. Yerel..

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
CCTV, Pakistan borsa saldırı anı yakalandı 00:57

CCTV, Pakistan borsa saldırı anı yakalandı

Silah ve el bombası ile silahlanmış bir grup militan Karaçi'deki Pakistan Borsası'na baskın düzenledi. Yerel basında çıkan haberlere göre, saldırıda saldırganlar ve çeşitli güvenlik personeli öldürüldü...

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi! 01:57

Bakırköy Belediyesi'nde 'Sözleşme' Eylemi!

Bakırköy Belediyesi'nde sözleşme yenileme eylemler sürüyor İşçiler bir kez daha Başkan Kerimoğlu'nu protesto etti Bakırköy Belediyesi'nde çalışan bir kısım işçi ve memurlar, Başkan Bülent Kerimoğlu'nun yerel seçimlerden ..

Eski spiker, yeni çiftçi... 01:46

Eski spiker, yeni çiftçi...

YILLARCA EKRANA ÇIKTI, YEREL BİR TELEVİZYON KANALINDA HABER SUNDU... KENDİ İŞİNİ YAPMA İSTEĞİ AĞIR BASINCA, SOLUĞU HAYVAN PAZARINDA ALDI... ESKİ SPİKER ARTIK KENDİ ÇİFTLİĞİNİN PATRONU...

Cem Karaca  Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete 03:36

Cem Karaca Bindik Bir Alamete Gidiyoz Kıyamete

Bindik Bir Alamete... Bindik Bi Alamete Gedeyoz Gıyamete (2x) Amanieyynn.. Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı varda sonu yok Dönüyom dönemiyo..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.402 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İlluminati'yi Anlatan Film  Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminati'yi Anlatan Film Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ZULMA tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! 01:15

Bu çocuk tüm dünyayı sarstı! "Rusya Dizlerinin üstüne koymadı!"

Kalmuk, Sasha Dzhevakov yetenekli çocuklar. O sadece 6 yaşında, ama o zaten vatandaşlarımıza ve internet kullanıcılarının milyonlarca binlerce kalbini kazandı. O ustalıkla samimiyetle Puşkin'in şiirlerini, yılbaşı, Prota..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi 00:55

ABD'de İki Mahkum Zehirli İğne ile İnfaz Edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Arkansas eyaletinde ölüm cezasına çarptırılan iki mahkum infaz edildi. Mahkumlardan Jack Jones’un zehirli iğnenin vücuduna enjekte edilmesinin ardından 14 dakika boyunca can çekiştiği bel..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü 10:05

İlluminatiyi Anlatan Film - Yönetmen Filmden Sonra Öldürüldü

Bu film belkide sinema tarihinin en gizemli birkaç filminden biridir. Çünkü içeriğinde hayal bile edemeyeceğiniz, bazı sahnelere yerleriştirilmiş öylesien gizli bilgiler ve şifreler varki izlerken sanki birinin birşeyler..

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman 02:35

Kara Gün (Patriots Day) 2017 Fragman

Gerçek bir hikayeden ilhamını alan film Boston Polis Komiseri Ed Davis üzerinden ilerliyor. Korkunç bir terör eyleminden hemen sonra komiser, hayatta kalanlar ile birlikte bir sonraki olası patlamayı önlemek için zamanla..

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Guam Adası'nda Halk Endişeli 00:58

Guam Adası'nda Halk Endişeli

Kuzey Kore’nin nükleer başlıklı füzeyle vurmakla tehdit ettiği Guam Adası’nda halk endişeli. Pasifik Okyanusu’nda bulunan Amerika Birleşik Devletleri’ne bağlı Guam’ın yerel halkı, düzenledikleri eylemlerle barış çağrısı..

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor 02:18

Arakanlı Müslümanlar Sokaklarda Kalıyor

Yaklaşık 15 gündür süren çatışmalardan kaçıp, evlerini geride bırakan 150 bin Rohingya Müslümanı, Bangladeş'e sığındı. Rohingyalılar için Bangladeş'te kurulan kamplarda yer kalmadığı için Arakanlı vatandaşlar artık, Cox’..

Mahelle Kavgası 00:16

Mahelle Kavgası

34 yaşındaki Dong Lien isimli kadın, 35 yaşındaki kocası Nghia Lien'in evden daha çok dışarda zaman harcaması üzerine şüphelendi. Dong Lien, 3 çocuğu ve kayınvalidesiyle endişesini paylaştıktan sonra kenetlenen grup, iş ..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 7 yıl önce