#Yerel güçler

 6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı 00:31

6 Dakika Sonra 2 Füze Fırlattı

Güney Kore, Kuzey Kore Kuzey Kore'nin bugün Japonya üzerinden geçen füzesinden 6 dakika sonra Güney Kore'nin de 2 adet Hyunmoo-2 füzesi fırlattığı aktarıldı. Kuzey Kore füze - Japonya © REUTERS/ ISSEİ KATO Kuzey Kore, J..

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı 00:35

Paris'te Bir Askere Bıçaklı Saldırı

Paris'te Charlie Hebdo saldırısının ardından başlatılan Sentinelle (Nöbetçi) operasyonunda görev yapan bir askere bıçaklı saldırı düzenlendi. Paris Valiliği'nden yapılan açıklamada, saldırganın Chatelet bölgesindeki metr..

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü 02:25

Alibaba , Alibaba Cloud'ı Piyasaya Sürdü

Alibaba, Elektronik Dünya Ticaret Platformu Piyasaya Sürdü Alibaba'nın kurucusu Jack Ma'nın daha önce açıkladığı gibi Çinli teknoloji devi, Elektronik Dünya Ticaret Platformunun (eWTP) ilk denizaşırı genişlemesini başlat..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi 00:50

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi

Türk Ordusu, İran ve Rusya ile varılan anlaşma gereği çatışmasızlık bölgeleri kurulması için perşembe gecesi saat 22.00 civarında Suriye’nin İdlib şehrine girdi. Operasyonda 30 zırhlı araç ve 100’ü aşkın asker yer aldı...

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor 06:00

Afgan Mülteciler İran'da Hayata Entegre Oluyor

Afganistan'dan 30 yıl önce kaçan 2.5 milyon nüfusun 1 milyonu İran'da yaşıyor. Bu mülteciler uzun süre boyunca belgesi olmadan hayatta kalmaya çalıştı Afganistan’da yaşanan ölümcül saldırılar ve savaşlar, dünya genelinde..

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti 01:14

Madrid Hükümeti Katalan Yönetimini Fesh Etti

Katalan bölge parlamentosunun bağımsızlık kararı almasının ardından Madrid merkezi hükümeti olağanüstü toplandı. Gün içerisinde meclisten Katalonya hükümetini fesih yetkisi alan Başbakan Mariano Rajoy kabine toplantısını..

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides 03:36

Yedi Gün içinde Rat-Rod'a Dönüşen Taksi Gürül Rides

AN ECCENTRIC mechanic has converted a London taxi into a crazy rat-rod van in just seven days. 44-year-old Paul Bacon, from Leicestershire, spent £450 on a traditional black cab and with the help of some timber, fibregla..

  • BETA tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başladı 02:40

Londra'da Metro İstasyonunda Silah Seslerinden Sonra Tahliyeler Başlad

İngiltere'nin başkenti Londra'da Oxford Circus Metro İstasyonu’nda hareketli dakikalar yaşandı. İstasyonda bulunan kişiler, silah seslerinin duyulmasının ardından tahliye edilmeye başlandı. Olayın terörle bağlantısı olup..

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti 00:50

İtalya'da Tren Kazası En Az 3 kişi Hayatını Kaybetti

Milano’dan Venedik yönüne gittiği öğrenilen trenin yerel saatle 07:00 sularında civarında Milano yakınlarındaki Segrate ve Piotello istasyonları arasında raydan çıktığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambula..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşlandırıldı 07:48

Son Dakika Afrin Operasyonuna Doğru Tsk'nın 10 Tankı Sınırda Konuşland

Afrin operasyonu öncesinde Türkiye-Suriye sınırda hareketlilik devam ediyor. TSK'nın 10 tankı Afrin'in karşısındaki Hassa bölgesine konuşlandırıldı. Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin'in aktardığına göre, tank sevkiyatı..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı 02:21

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Orijinal Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:52

Partilerde Kız Tavlama Sanatı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Rabbit Hole filmiyle dikkatleri üzerine toplayan, oyunculuk geleneğinden gelen John Cameron Mitchell'in yönetmen koltuğuna oturacağı bu Neil Gaiman uyarlaması 1970'lerin Londra'sını ete kemiğe büründüyor. Sex Pistols'un ..

Hadi İnşallah Full Hd İzle 1:31:26

Hadi İnşallah Full Hd İzle

Konusu : PuCCa, hayatının 4 senesini Ankara'da geçirir ama o koca sene boyunca beraber olduğu sevgilisinden de ayrılırak, İzmir'e ailesinin yanına döner. Zor bir ayrılık süreciyle karşı karşıyadır, mutsuzluktan eve kapa..

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı 00:26

Suriye Cerablus İli Sonet İnternet ile Fiber İnternetine Ulaştı

Sonet internet Erişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bir ilke Yine İmza Attı. Sonet internet ilk defa Suriyenin Zeytin Dalı Kapsamındaki Cerablus İline 2018'den beri başlamış olduğu güvenli internet Gpon Şebek..

Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 257 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık) 00:17

Fare Kapanı ile Alabalık Nasıl Yakalanır ? (Buzda Balıkçılık)

Greg, bir fare kapanı ile bir buz balıkçılığı seti hattı kurar ve çatışması alabalık çengellemeye başlayana kadar, yerel Rocky Mountain gölleri etrafında, buzda delikler açar!Greg, çocukluğundan beri konuyla ilgili nered..

  • PengoTV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..