#Yerinde inceledi

Altan Civelek - Karayel 03:44

Altan Civelek - Karayel

y yureğum derindedur yerindedur yerinde O yerlerun altında karanlığun içinde Yıldızlarun ardında oy Karadeniz içinde Söyleyin yarume de ben varamam yanina Derindeyim derinde yaralarum derinde Of yarum gelsun ben gelemem..

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu' 05:24

Bakan Akar açıkladı- '700’den fazla hedef vuruldu'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Pençe-Kaplan Operasyonu’nu gece boyunca sınır bölgesindeki harekat merkezinden sevk ve idare ederken dün de operasyonun yapıldığı bölgeye en yakın üs bölgelerinden..

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi 04:53

Küresel Isınma ile Yaşanan İklim Değişikliği Arıları Olumsuz Etkilendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Zootekni Doç. Dr. Aziz Gül, küresel ısınma ile yaşanan iklim değişikliğinden arıların olumsuz etkilendiğini belirterek, arıcıların panik yapmadan polen desteği ile üretime d..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti 00:32

Yaşlı Kadın Bu Kazada Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde kamyonun çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza, akşam saatlerinde Darıca Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi ile İstasyon Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya gör..

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir 05:03

Ver Elini Aşk - Ayperi ile Kaanın Yolları Kesişir

Dedesinin evlendirmek istediği Ayperi ile Kaan'ın yolları aynı iş yerinde kesişti! Ayperi, köyden kaçarak ablasını bulmak için İstanbul'a geldiğinde, Kaan ile aynı iş yerinde çalışmaya başlar. Ayperi, temizlikçi olarak ç..

  • ANKA tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi! 02:32

İzmit'te zincirleme kaza! Kamyonet sağlık ocağına girdi!

İzmit 'te freni boşalan kamyonet sağlık ocağına girdi. Kamyonet bölgede bulunan iki aracı da hurdaya çevirdi. Olay yerinde bulunan A Haber muhabiri Hakan Suer gelişmeleri canlı yayında aktardı. İzmit'te saat 12,30 sular..

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı 04:40

Lezzeti İle Ön Plana Çıkan Sakarya Kabağının Hasadı Başladı

Türkiye’de ‘kabak’ denince akla gelen şehir Sakarya’da, lezzetiyle ve büyüklüğüyle ön plana çıkan balkabağının hasadı başladı. Kış aylarının vazgeçilmez sebzelerinden biri olan hem tatlı yapımında hem de çeşitli yemek ya..

iPad Pro Üzerine Golf Topu Fırlatılırsa Ne Olur? 07:16

iPad Pro Üzerine Golf Topu Fırlatılırsa Ne Olur?

iPad tabletin üzerine yakından golf topu fırlatan ekip bu görüntüleri ağır çekimde inceledi. Dozerin bile yamultamadığı golf topu bakalım iPad'e neler yapacak?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jüri ve Yarışmacılar Burcuyu Ayakta Alkışladı! 16:42

Jüri ve Yarışmacılar Burcuyu Ayakta Alkışladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde yarışmacılar Burcu Yakasız ceketine düğme diktirip elbise yaptırdığını ve bunu sanki yeni bir şey keşfetmiş gibi anlattığını söylediler. Jü..

  • ANKA tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlattınız be! Atatürk Heykelinin Elini Öpen Çocuklar 00:41

Ağlattınız be! Atatürk Heykelinin Elini Öpen Çocuklar

Edirne'de kaydedilen görüntülerde bir sanat galerisinin önündeki Atatürk heykeline yaklaşan çocuklar izleyeni duygulandıran bir hareket gerçekleştirdi. Yoldan oyun oynayarak geçen çocuklar önce Atatürk heykelini dokunara..

  • JET TV tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
82 Yaşındaki Kadını Darp ve Gasp Iddiası 00:31

82 Yaşındaki Kadını Darp ve Gasp Iddiası

Aydın'ın Nazilli ilçesinde evine girip darbettiği Nadire Akdemir'in (82) altınlarını çaldığı iddia edilen polis memuru tutuklandı. Yıldıztepe Mahallesi'nde darbedilip altınları çalınan Akdemir'in ifadesini alan polis eki..

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi 01:00

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi

ABD'de bir ofisin kapısını boynuzlarıyla kıran ve işe gelen ofis çalışanlarının paniğe kapılmasına sebep olan keçi, internette izlenme rekorları kırdı. İşte o görüntüler. Kolorado'daki ofisin çalışanları, pazartesi sabah..

  • JET TV tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistan Başbakanı Abbasi, İstanbul'da ATAK Helikopterini Test etti 01:13

Pakistan Başbakanı Abbasi, İstanbul'da ATAK Helikopterini Test etti

Pakistan Başbakanı Abbasi, bir süredir ilgilendikleri ATAK helikopterini inceledi ve test uçuşu yaptı...

Yıldırım Direksiyona Geçti, Vatandaşlarla Sohbet Etti 00:33

Yıldırım Direksiyona Geçti, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başbakan Binali Yıldırım, Elazığ'ın Ağın ilçesindeki Karamağra Köprüsü'nü havadan ve karadan inceledi. Yıldırım makam aracını kendisi kullandı...

Dart Tahtasının İçinde Ne Var 02:26

Dart Tahtasının İçinde Ne Var

Dartı Ortadan İkiye Keserek İçerisinde Ne Olduğunu Eğlenceli Bir Biçimde İnceledi İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hdp’liler Geri Gönderildi 02:51

Hdp’liler Geri Gönderildi

Hdp’liler Geri Gönderildi Kandıra Cezaevi’nde tutuklu olan Diyarbakır Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve diğer partilileri ziyaret etmek için yola çıkan HDP’lilerden milletvekili olanların dışındakiler, Kocaeli TE..

Magazin D Moda Çekimleri İpek Görmüş Eski Elbiseler Cennettinde 09:13

Magazin D Moda Çekimleri İpek Görmüş Eski Elbiseler Cennettinde

Tarzıyla İstanbul'un en şık hanımlarından biri olan İpek Görmüş Nişantaşı'nda bulunan bir Vintage magazasını ziyaret ederek sizler için 80'lere 90'lara damgasını vuran ve rahatlıkla kombinleyebileceğiniz kıyafetleri ince..

  • BETA tarafından
  • 1.195 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan 01:11

Askeri Nakliye Uçağı -Uçan Kale-de Üç Bakan

3 bakan Uçan Kale'yi inceledi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Uçan Kale olarak nitelendirilen A400M uçağının kokpitinde bir ..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Bu 5 ilçede korona patladı! 02:39

Bu 5 ilçede korona patladı!

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA, İSTANBUL’UN EN RİSKLİ İLÇELERİNİ TEK TEK AÇIKLADI. EKİBİMİZ DE BUGÜN KORONANIN KOL GEZDİĞİ O ADRESLERİ DOLAŞTI. VATANDAŞLARIN VİRÜSLE İMTİHANINI İNCELEDİ. CEVAPLAR VE GÖRÜNTÜLER, MAALESEF KO..

Fahiş fiyata ceza yağdı! 02:07

Fahiş fiyata ceza yağdı!

HAKSIZ FİYAT ARTIŞI YAPAN FİRMALARA TİCARET BAKANLIĞI'NDAN CEZA YAĞDI. PİYASADA DENETİME ÇIKAN EKİPLER 10 BİNE YAKIN ÜRÜNÜN FİYATINI İNCELEDİ. FAHİŞ ARTIŞ YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 375 FİRMAYA 11 MİLYON LİRADAN FAZLA PARA CE..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..