#Yerleri tahliye

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi 04:48

Havuçlu Tarçınlı Kek Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt 2,5 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, 1 silme tatlı kaşığı Tarçın, 2 adet küçük boy veya 1 adet büyük boy Havuç, 1 su bardağı iri..

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet 03:49

İsmet Cengiz & R.M.O Orkestrası - Mabet

Mabet şarkı sözleri ile Ölümden ötesi Bir adım gerisi Sen diye bir şey yok Aklımın köşesi İçimde virane yeri yıkıntıları çok Her gün, sana boyandım, düne uyandım Bulunduğun yerleri, mabetim saydım Hep buna inandım, a..

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı! 03:44

Manavgat'ta Yangından Etkilenen Kişiler Hastaneye Kaldırıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çarşamba günü öğle saatlerinde 4 farklı noktada başlayan yangına müdahale sürüyor. Dün gece Gebece ve Ahmetler mahallelerinde etkili olan yangında etkilenen 5'i orman personeli 6 kişi hasta..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Halep’te tahliyeler durdu 00:54

Halep’te tahliyeler durdu

Halep'in doğusunda mahsur kalan muhaliflerle ailelerinin dün başlayan tahliye işlemi Suriye hükümeti tarafından durduruldu...

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı 00:43

AKP'li Metiner'den Fetö Çıkışı

AKP'li Mehmet Metiner FETÖ davalarında damat tahliyelerinin kendilerine sıkıntı yaşattığını belirtti. Kulağına hoş şeyler gelmediğini yazan Metiner FETÖ'cülüğü tescilli kişilerin tahliye edildiğini belirterek Bu dava fe..

 Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!! 02:25

Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici Bir Yol Kazasıydı Dedi!!

Tahliye olduktan sonra röportaj veren Deniz Seki, ilk kez eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici hakkında konuştu. Ünlü şarkıcı Hüsnü bir yol kazasıydı dedi. Geçtiğimiz günlerde tahliye olan Deniz Seki, ilk röportajını kona..

  • ANKA tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Havalimanı'na İndi 02:17

Beklenen Uçak Geldi! Kabil'den Türkleri Getiren THY Uçağı İstanbul Hav

Afganistan'ın başkenti Kabil'den tahliye edilen 324 Türk vatandaşını taşıyan Türk Hava Yolları (THY)'na ait tahliye uçağı saat 16.45'te İstanbul Havalimanı'na indi...

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu 02:02

Kiev'de Mahsur Kalan Anastasia Annesi İle Kavuştu

Seslerini tv100 duyurmuştu. Ukraynalı Alla İch, 2010 yılında Balıkesir'e yerleşti. 15 yaşındaki kızı Anastasia, Ukrayna'yı ziyarete gittiği sırada savaş çıktı Kiev'de mahsur kaldı. Tv100, hem anne hem kıza ulaştı. Anne v..

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti 01:26

Mehmet Ali Ağca, Alaattin Çakıcı’yı Cezaevinde Ziyaret Etti

1981 yılında II. Jean Paul'e suikast girişimiyle tüm dünyanın tanıdığı ve 33 yıl hapis cezası yattıktan sonra tahliye olan Mehmet Ali Ağca, Bolu F Tipi Cezaevi’nde yatmaktan olan Alaattin Çakıçı’yı ziyaret etti. Bolu Cum..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle 1:25:10

Hızlı Ve Korkusuz Film İzle

Hızlı ve korkusuz – vehicle 19 full izle - türkçe dublaj izle, full ... Filmin Konusu Michael Woods (Paul Walker) şartlı tahliye ile hapisten çıkan bir adamdır ve sevdiği kadını görebilmek için şartlı tahliye kuralların..

  • Tv Series tarafından
  • 3.315 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çakallarla Dans 5 Fragman 02:32

Çakallarla Dans 5 Fragman

Çakallarla Dans 5, şartı tahliye ile salınan çakallar grubunun yasağı delip atıldıkları maceraları konu ediyor. Hakim karşısına geçen çakallar grubu birbirlerine 100 metre uzak kalma şartıyla tahliye olur. Fakat bu durum..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi 06:24

Yangın- Türkiye'nin alevlerle mücadelesi

Türkiye yangınlarla mücadele ediyor. Şimdiye kadar 17 ilde çıkan yangınlarda Manavgat'ta 3, Marmaris'te bir kişi hayatını kaybetti. Antalya'nın Manavgat, Adana'nın Kozan, Mersin'in Aydıncık ve Bozyazı ilçeleri ile Osm..

Santralde alevlerle ölümüne mücadele! 03:49

Santralde alevlerle ölümüne mücadele!

Muğla Milas'ta dün akşam Kemerköy Termik Santrali'ne sıçrayan yangın bu sabah saatlerinde söndü. Santraldeki yangın 11 saat sürerken, santral çevresindeki yer yer devam eden alevlere müdahale ise hem karadan hem de havad..

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME 02:53

MOSKOVA'DA KRİTİK GÖRÜŞME

Ukrayna-Rusya savaşının başladığı 24 Şubat’tan bu yana Türkiye krizin çözümü için yoğun diplomatik temaslarını sürdürüyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. M..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

TSK Armoni Mızıkası - Turkish Military March - İleri Marşı 03:13

TSK Armoni Mızıkası - Turkish Military March - İleri Marşı

İleri Marşı Yürü, bu yol şeref zafer yolu Karşında bekliyor seni tanyeri Yürü, atıl devir karanlığı Durma yürü, haydi ileri. Varsın gel desin sana Yeşil gölgeli çamlar Ninni fısıldayan dereler Şen nameler, gülen bir ba..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı  : IQ Air CleanZone SL 00:07

Kirli Hava Sorunu İçin Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL

Büyük daireler , okul,tesisler,yurtlar, iş yerleri ve evler için Hava Temizleme Cihazı : IQ Air CleanZone SL Bunu kabul edelim: Bir hava temizleyici olsa bile, güç genellikle sadece yeterli bir oda içindir. temiz hava B..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Dünyanın Bilinmeyenleri 02:54

Dünyanın Bilinmeyenleri

Gezegenin en olağanüstü dünya yerleri...

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey 05:01

Frankenstein'ı Okumak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

1815'te Tambora Yanardağı'nın patlaması bazı yerleri karanlığa mahkum etti ve Yazsız Yıl olarak bilinen kasvetli dönemin başlangıcı oldu. Bu nedenle Mary ve Percy Shelly, Lord Btron'un Ceneve Gölü'ndeki evine gittiklerin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elazığ'ın İlçeleri 05:23

Elazığ'ın İlçeleri

Elazığ'ın Baskil, Palu, Maden ve Sivrice ilçeleri. Baskil'in sular altında kalacak yerleri...

Haberci Türkiye Renkleri 2.Bölüm 44:28

Haberci Türkiye Renkleri 2.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; Safranbolu evleri, kültürel özellikleri ve turistik yerleri konu edilmektedir...

Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur! 01:02

Motosikletle Artistlik Yapma Ne Olur, Sonun İşte Böyle Olur!

Arkadaşıyla yolda ilerleyen motosikletli genç yolu boş görünce ön kaldırarak gitmek istemiş. Bir süre böyle yola devam eden genç, bir anda kontrolü kaybetmiş ve feci bir şekilde yere düşmüş. Olay sonunda vücudunun çeşitl..

  • JET TV tarafından
  • 1.179 görüntüleme
  • 7 yıl önce