#Yerleri tahliye

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Boru patladı, yer yarıldı! 01:20

Boru patladı, yer yarıldı!

BORU PATLADI, BASINÇLI SU, ASFALTI KAĞIT GİBİ YIRTIP CADDEYİ NEHRE DÖNÜŞTÜRDÜ. EVLERİ İŞ YERLERİ SU İÇİNDE KALAN MAHALLELİ GÖRDÜKLERİ MANZARA KARŞINDA ŞAŞIRIP KALDI...

Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı 04:06

Hurda minibüste Hayatta Kalma Savaşı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, arife günü evleri yanan 4 kişilik aile, bağışlanan hurda minibüste hayatta kalma mücadelesi veriyor. Yaklaşan kışın korkusunu yaşayan Bali ailesi, devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor..

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi   05:35

Azeri Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi

Eziz dostum aziz dostum ığdır azeri türküsü azerbayjan harika biliyorum...Eziz Dostum Azeri Türküsü..Ruhu okşayan müzik Eziz Dostum Mennen Küsüp İncidi Azerbaycan-Şah Ruh-Aziz Babaef-Azize Gürses Eziz Dostum Mennen Küsü..

  • PengoTV tarafından
  • 2.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer 02:08

Official Call Of Duty WWII Reveal Trailer

Over two years in the making, Sledgehammer Games delivers a gritty, personal experience in the setting of the largest worldwide conflict in history to a new gaming generation in Call of Duty®: WWII. Play through the stor..

  • BETA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boşnak Böreği Tarifi 07:07

Boşnak Böreği Tarifi

Boşnak böreği hamurumuz için gerekecekler 1 kilo un bir yemek kaşığı tuz yaklaşık üç buçuk su bardağı ılık su Yoguracaginiz kaba unu tuzu koyalım,suyumuzu Yavaşca ilave ederek ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ede..

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:49

100 Bin Lira Çalan Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

İstanbul Ümraniye ve Maltepe'de girdikleri PTT, eczane ve evlerden yaklaşık 100 bin lira çalan hırsızlar, polis ekipleri tarafından yakalandı. İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Ümraniye Dudullu'da PTT ve eczanelerden 11 hırsız..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Probiyotik Yoğurt Tarifi 03:19

Probiyotik Yoğurt Tarifi

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle 1:07:14

Sahildeki Kadın 1954 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, hafızasını kaybetmiş bir adamın geçmişini bulma çabasını konu edinir. Hastanede gözlerini açan adam, geçmişi hakkında hiçbir şey hatırlamamaktadır. Bir süre sonra yel değirmenlerini ve bir şarkıyı hatırla..

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset 10:45

Paranormal Olaylar Mağarada Bulduğumuz Ceset

7 ay önce Ukrayna - Rusya arasında bulunan dünya nın en büyük yeraltı sığınaklarına girmiştik. BURAYI SONUNA KADAR OKURSANIZ BÜTÜN SORU VE CEVAPLARI BULABİLİRSİNİZ. 3.700 KM’den daha uzun olan bu sığınaklarda araştırma y..

  • JET TV tarafından
  • 1.198 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama 03:19

Probiyotik Yoğurt Nasıl Yapılır Cam Kavanozda Fırında Yoğurt Mayalama

Probiyotik Yoğurt Faydaları, Probiyotik ve Prebiyotik nedir, sindirim sisteminde yaşayan mikroorganizmalar, sağlıklı bir sindirim sisteminin olmaz ise olmazı dırlar. Bağışıklık fonksiyonları üzerine önemli bir etkiye sa..

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman 00:42

Fındık İşi 2 Türkçe Dublajlı Fragman

Fındık dükkanında yaşayan sincap Surly ve arkadaşları günlerini yemek, oyun ve eğlence içinde geçirirler. Fakat dükkanda çıkan bir kaza Surly ve arkadaşlarını evsiz kalmasına neden olur. Kalacak hiçbir yerleri olmayan gr..

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı 04:41

Killa Hakan Ezhel Gringo - İlk Kural Saygı

İlk Kural Saygı şarkı sözleri ile Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor değil buralarda Güller açarken betonlarda Sokak Straße, spielt halt alleine Her yerde ilk kural: “Saygı” Çok zor d..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu) 06:00

Mersin Şehri Tanıtımı filmi ( videosu)

Mersin Nüfusu ile Akdeniz Bölgesi’nde yer alan kültürel değerlerle dolu bir sahil kentidir. Mersin'in tarihi M.Ö.6300'lü yıllarda başlamış olup;Sonu gelmez kumsallarıyla,Tatunisiyle,portokal ve liman bahçelerinin yanı sı..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı 04:20

Muş’ta Bir Köy Güne Metrelerce Kar Sürpriziyle Uyandı

Muş’un 1600 rakımlı Yukarıyongalı köyü sakinleri, etkili olan kar yağışı nedeniyle güne metrelerce kar sürpriziyle uyandı. Merkeze 50 kilometre mesafede bulunan Yukarıyongalı köyü, akşam etkili olan kar yağışıyla kara gö..

HiraiZerdüş - Kır gülleri 03:11

HiraiZerdüş - Kır gülleri

Kulağına karşı oturup günlerce konuşasım var çocuk. Yüreğine avucumda birikmiş şeyleri bırakmam gerek. Yoksun ya Yokluğunun ömrümün metrekaresine ne aralıklar ile düştüğünü Düştüğü yerleri nasıl harab ettiğini bir k..

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var 03:13

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var

Nasuh Mahruki: Benim Söylemimi Akut'a Ödetmenin Kime Ne Faydası Var HAYAT kurtarmak için 2 bin 200 gönüllü ile mücadele ettiklerini söyleyen AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Şişli merkez binalarına gelen tahliye bildirimini..

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı 00:37

Trump'ı Koruyan Ekibin Bilgisayarı Çalındı

ABD'de Başkan Donald Trump'ı koruyan gizli servis elemanlarının bilgisayarı çalındı. Gizli servisten yapılan açıklamada vatandaşlardan yardım istendi. Dizüstü bilgisayarda Trump Tower'ın kat ve acil durum tahliye planlar..

Peru'da Havalimanına İniş Esnasında Alev Alan Yolcu Uçağı 03:58

Peru'da Havalimanına İniş Esnasında Alev Alan Yolcu Uçağı

Peru Havayolları'na ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı Francisco Carle Havalimanı'na iniş sırasında alev aldı. Ölen ya da yaralanan yok.Uçaktaki 140 yolcu kısa sürede tahliye edilirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadığı ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce