#Yerleri tahliye

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Başörtülü Genç Kıza Saldıran CHPli Serbest! 06:35

Başörtülü Genç Kıza Saldıran CHPli Serbest!

Geçtiğimiz günlerde dolmuşta başörtülü genç kıza saldıran, CHP li kadın tahliye edildi...

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dunkirk 02:11

Dunkirk

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor 01:03

Suriye Rejiminin Kuşattığı Vaer'den Tahliyeler Devam Ediyor

Beşşar Esed rejiminin kuşattığı ve ateşkesi yoğun bir şekilde ihlal ettiği Humus'taki Vaer semtinden tahliye edilecek askeri muhaliflerin ve sivillerin yer aldığı üçüncü kafile hareket etti...

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı 01:00

Evlilik Teklifi Ederken Evi Yıktı

Hollandalı bir romantik, Romeo & Juliet olayını çok yanlış anlayarak kız arkadaşının balkonuna tırmanmak yerine bir vinç kiralayıp yatak odası hizasına gelmeye çalıştı. Yuva kurmanın ilk adımını başka bir yuvayı literal ..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deniz Seki Ne Zaman Aramızda 01:07

Deniz Seki Ne Zaman Aramızda

Deniz Seki nin Hapishaneden Tahliye Tarihi Belli Oldu..Ne Zaman Aramızda..!! .....

  • ANKA tarafından
  • 572 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dunkirk Fragmanı 02:26

Dunkirk Fragmanı

Belçika, İngiliz İmparatorluğu, Kanada ve Fransa'dan müttefik askerler 2. Dünya Savaşı'ndaki şiddetli bir savaş sırasında Alman ordusu tarafından kuşatıldı ve tahliye edildi...

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler) 03:53

Tatar Ramazan(Meşhur Sahneler, Replikler)

1942 savaş yıllarında bir tarla sorunu nedeniyle adam öldürüp hapser giren Tatar Ramazan (Kadir İnanır), cezasını tamamladıktan sonra tahliye edilir. Ne var ki dışarda yaşam Ramazan'ı iyice çileden çıkarır. Vuruşmalar, a..

  • REPLİKLER tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı 00:29

Hüseyin Çapkın ve Abdulkadir Demir Hakkında Yakalama Kararı

FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianame kabul edilerek, soruşturma aşamasında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Denizli eski Valisi Abdulka..

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi 01:31

Kazakistan'da Tutuklanan Genç İçin Erdoğan Devreye Girdi

Kazakistan'da Nebi Kutay Şen adında ülkücü bir genç, Türklük, Bozkurt ve Turan içeren sosyal medya paylaşımları nedeni ile tutuklandı. Devreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan girdi, gencin tahliye edilmesini sağladı..

Londra’da Metro İstasyonunda Panik 00:26

Londra’da Metro İstasyonunda Panik

Londra’da Tower Hill metro istasyonunda bir telefonun sarj aletinin alev alması paniğe neden oldu. Metro istasyonu tahliye edildi...

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü 01:48

Sarıyer'de Yollar Dereye Döndü

İstanbul Sarıyer'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan yağmurla bir çok noktada su birikintileri oluştu. Yağan yağmur nedeniyle yollar adeta dereye döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanb..

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz! 03:38

Bu Videoyu Paylaşarak Kendinizi ve Sevdiklerinizi Kurtarabilirsiniz!

Bir adet sigaranın ciğerlere verdiği zararı kendince test eden bir genç, hazırladığı ilginç düzenekle ortaya korkunç bir görüntü çıkarttı. Pet şişeye sigaranın dumanını hapseden genç, peçeteyi filtre gibi kullanarak duma..

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm 00:22

Londra'da Metro İstasyonunda Alarm

İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı. Görgü ta..

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır 02:29

Kürtaj Nedir Nasıl Yapılır

Kürtaj ilk üç aylık dönemde rahim içindeki gebeliği sonlandırmak amacıyla yapılır. Ülkemizde kürtaj on haftaya kadar yasaldır. Kürtaj işlemi lokal ya da genel anestezi altında yapılabilir. Kalem inceliğindeki plastik kan..

  • NABIZ tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı 03:46

Mor beyin mağduru gazeteci Ömer Faruk Aydemir serbest bırakıldı

Terör örgütü tarafından kullanılan bylock haberleşme sistemini kullandığı gerekçesiyle 5 ay önce tutuklanarak cezaevine konulan İhlas Haber Ajansı’nın İstihbarat Şefi Ömer Faruk Aydemir tahliye edildi...

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı 00:39

Londra'da Metro İstasyonu Gaz Sızıntısı Nedeniyle Kapatıldı

İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezinde gaz sızıntısı korkulu anlar yaşattı. Şehrin kalbindeki Charing Cross metro istasyonu yoğun gaz sızıntısı nedeniyle kapatıldı. Güvenlik güçleri tarafından kordon altına alınan..

Seren Serengil Cezaevi Günlerini Anlattı Güvenlik Nedeniyle Tek Kişilik Hücrede Kaldım 29:10

Seren Serengil Cezaevi Günlerini Anlattı Güvenlik Nedeniyle Tek Kişili

3 gün zorlama hapis cezasını tamamlayıp, cezaevinden tahliye olan Seren Serengil canlı yayında yaşadıklarını anlattı. Videolarımızı Beğenerek, Yorum Yaparak ve Kanalımıza Abone Olarak Tüm Magazin Haberlerini ve Gelişmel..

  • BETA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oflu Hoca Trakya'da Fragman 01:59

Oflu Hoca Trakya'da Fragman

Doğanspor futbol kulübünün başkanlığını yapan Oflu Hoca, yeni transfer peşindedir. Genç yetenek Hayati’yi gözüne kestiren Oflu Hoca, onu transfer etmek için Lüleburgaz’a gider. Bu sırada Lüleburgaz’da hapishanede yatan H..

Yükselen Baraj Suları Nedeniyle Evleri Su Bastı 01:06

Yükselen Baraj Suları Nedeniyle Evleri Su Bastı

Bartın'da etkili olan aşırı yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, önlemler çerçevesinde 3 ev tahliye edildi...

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..

Köpeği Yola Fırlatan Vicdansıza Otomobil Çarptı 01:34

Köpeği Yola Fırlatan Vicdansıza Otomobil Çarptı

Giresun'da baygın köpeği yola attığı için cezaevine konan adama tahliye olduğu araba çarptı...

  • JET TV tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü 01:40

Bakan Çavuşoğlu Abd’li Mevkidaşıyla Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün ABD Dışişleri Ba..

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler 01:58

Doğu Guta'dan Zorunlu Tahliyeler

Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin abluka altında tuttuğu Doğu Guta'nın Arbin, Zemalka ve Ayn Terma ilçelerindeki hasta ve yaralıları tahliye eden üçüncü konvoy Hama iline ulaştı...

Esed’i Övmeyene Su Yok 00:46

Esed’i Övmeyene Su Yok

Suriye'nin Doğu Guta bölgesinden tahliye olan sivillere su dağıtımı sırasında Esed lehine slogan attırılması sosyal medyada tepkilere neden olurken, Esed'i övmeyene su bile yok yorumları yapıldı...