#Yerleri tahliye

Gaziosmanpaşa'da Hastane Yangınından Yeni Görüntüler 01:03

Gaziosmanpaşa'da Hastane Yangınından Yeni Görüntüler

Taksim İlk Yardım Hastanesi'inde yangın çıktı. Hastalar tahliye ediliyor. İşte korkunç yangından ilk görüntüler...

Şaşkınlar Çetesi Fragman 02:04

Şaşkınlar Çetesi Fragman

Nedim azılı bir hırsızdır. Yakalanıp hapishaneye gönderilen Nedim, burada hırsızlığa tövbe eder. Yaptıklarından pişman olan Nedim hapishanede müthiş bir icat keşfeder. Tahliye olan Nedim bir an önce icadını seri üretime ..

Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor 01:00

Hawaii'de Lavlar Evleri Yutuyor

ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'nın faaliyete geçmesiyle binlerce kişi tahliye edildi. Lavlardan hasar gören konut ve binaların sayısı 35'e ulaştı...

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü 00:42

Erdoğan ile Putin ile Halep’i Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefonda Halep’i görüştüler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Başkanı Vladimir Putin arasında bu akşam bir telefon görü..

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı 00:46

Almanya'daki Cinayet Zanlısı İle İlgili Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Almanya’da bir kız öğrenciye tecavüz edip öldürmekle suçlanan zanlının, Yunanistan’da benzer bir suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Geçtiğimiz ekim ayında, Almanya’nın Freiburg kentinde bulunan bir cesedin 19 yaşındaki ..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı 00:41

Hindistan'da Yolcu Uçağı Pistten Çıktı

Hindistan’ın batısındaki Geo eyaletinde bir yolcu uçağının kalkış sırasında pistten çıkması sonucu yaşanan kazada 15 yolcu hafif şekilde yaralandı. Mumbai’ye gitmek için 154 yolcusuyla hareket eden Jet Airways havayolla..

2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan Şoföre 5 Yıl 10 Ay Hapis Cezası 00:42

2 Kardeşin Ölümüne Neden Olan Şoföre 5 Yıl 10 Ay Hapis Cezası

Pendik’te 2 kız kardeşe çarparak ölümüne neden olan araç sürücüsü, “taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma” suçundan 5 yıl 10 ay hapse çarptırıldı. Korkunç kaza, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Öte y..

Kilauea Yanardağı'nın Patlaması Sonucu Lav Akışı Devam Ediyor 01:22

Kilauea Yanardağı'nın Patlaması Sonucu Lav Akışı Devam Ediyor

Hawaii'de mayıs başında faaliyete geçen Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lav, taş ve zehirli gaz nedeniyle bölgeden 2 bine yakın kişi, güvenli yerlere tahliye edilmişti...

Paris'te Alıştığımız Görüntü! 01:00

Paris'te Alıştığımız Görüntü!

Fransa'nın başkenti Paris'te en büyük mülteci kampı polisler tarafından tahliye edildi. Bin 700'e yakın Afrikalı mülteci, nereye gideceğini bilmeden bölgeden ayrıldı…..

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı 00:54

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı

Endonezya’da Lion Air’e ait Boeing 737 tipi bir uçakta yapılan ihbar yolcuların yüreğini ağza getirdi. Büyük panik yaşayan bazı yolcular yaşadıkları korku nedeniyle uçağın kanadından zemine atladı. Görevliler tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi 01:27

El Bab’da Yaralanan 15 ÖSO Askeri Kilis’e Getirildi

Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ve çıkan çatışmalarda yaralanan 15 Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) askeri Kilis’e getirildi.Suriye El-Bab’da terör örgütü DEAŞ’ın bomba yüklü araçl..

TCG  Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah 07:32

TCG Anadolu Uçak GemisiI 2020 De Bittiginde Böyle Olacak Inşallah

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) ile SEDEF Gemi İnşaatı Sanayi AŞ, Havuzlu Çıkarma Gemisi (LPD) Projesi'ne ilişkin sözleşme imzalayacak. Tam yüklü deplasmanda 27 bin 436 ton ağırlıkta ve 231 metre boyunda inşa edilmesi..

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın 01:42

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın

Su tahliye çukuruna düşen ve hayatlarını tehlikeye sokan tatlı ördek yavrularını kurtaran gözü pek kadın, yavruları annesiyle buluşturmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İstanbul'da Araç Alt Geçitte Mahsur Kaldı 01:49

İstanbul'da Araç Alt Geçitte Mahsur Kaldı

İstanbul Sancaktepe’de etkili olan yoğun yağış nedeniyle alt geçitte oluşan su baskınında 1 araç mahsur kaldı. İş makinelerinin suları tahliye etmesi sırasında ise ilginç görüntüler ortaya çıktı...

Han El-Ahmer'de İsrail Protestosu 01:01

Han El-Ahmer'de İsrail Protestosu

Han el-Ahmer'de İsrail protestosu Filistinliler, İsrail'in Kudüs'ün doğusundaki Han el-Ahmer sakinlerini tahliye etme ve barakalarını yıkma planlarını protesto etti...

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli 00:55

Mehmetçik'ten Dağcılara Yardım Eli

Mehmetçik'ten dağcılara yardım eli Genelkurmay Başkanlığından, Hakkari'deki Sümbül Dağı'na tırmanırken rahatsızlanan iki dağcının bölgeye sevk edilen askeri helikopterle tahliye edildiği bildirildi...

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Haklı Şüphe Film İzle 1:31:18

Haklı Şüphe Film İzle

Clinton Davis kızı ve eşini üzücü bir olayda kaybetmiştir. Araba tamir ederek geçimini sürdüren, yanlız başına yaşayan bir adamdır. Mitch sarhoşken kullandığı araba sonucundan suçlu bir insana çarpmıştır. Mitch’in görevi..

  • Tv Series tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular 01:03

Mehmetçik Yine Gururlandırdı Yaralı Çocuk İçin Seferber Oldular

Türk Silahlı Kuvvetleri sosyal medyada resmi hesabından, Aktütün/Yeşilbayır mezrasında çatıdan düşerek yaralanan 10 yaşındaki çocuğa ilk müdahale Tabur revirinde yapılmış, daha sonra yaralı süratle helikopterle Yüksekov..

Avukatına Sahte Para ile Ödeme Yapan Kalpazan 02:09

Avukatına Sahte Para ile Ödeme Yapan Kalpazan

Kayseri'de kalpazanlıktan tutuklu olan adam tahliye olunca avukatına ödeme yapmış. Paralardan şüphelenen avukat kalpazanın kendisini de kandırdığını anlamış...

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler 02:26

Dalgalı denizin ortasında kalan dev yolcu gemisinden ilk görüntüler

Norveç'te içerisinde bin 300 yolcu taşıyan ve motoru arızalanan cruise gemisi Viking Sky'ın yardım ikazları sonrası helikopterle tahliye çalışmaları başladı. Gemiden gelen görüntülerde mobilyaların savrulduğu, bazı camla..

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada 00:31

Filipinler'de 6,4'lük Deprem Kamerada

Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler'de 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başkent Manila'da paniğe neden oldu. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), merkez üssü başkent Manila'nın yaklaşık 100 kilometre kuzeyind..

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti 00:45

Rusya'da Yanan Uçaktaki Yolcu Facia Anlarını Kaydetti

Rusya Moskova'da havalimanına acil iniş yaparken alev alan yolcu uçağında bulunanlardan 41 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Yanan uçağın içindeki yolculardan biri tahliye öncesi uçak içindeki o anları kaydetti...

Yaban Ada Film İzle 1:59:46

Yaban Ada Film İzle

Rus sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmi olacağı söylenen The Inhabited Island, Tarkovsky nin meşhur filmi Stalkerın çıkış noktası sayılan öykünün (Roadside Picnic) yazarları Strugatsky Kardeşlerin aynı isimli romanl..

  • Tv Series tarafından
  • 2.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..