#Yerleri tahliye

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor 03:29

Orman Yangını Kontrol Altına Alınamıyor

Kütahya’nın Emet ilçesine bağlı Kabaklar köyündeki orman yangını kontrol altına alınamıyor. Köyün doğu tarafında yangın kontrol altına alınırken, bu kez de güney tarafında yangın giderek büyüdü. Kabaklar köyünde yaşayan ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Tarkan'ın Kuzeni Kefaletle Serbest Kaldı Mı 13:56

Tarkan'ın Kuzeni Kefaletle Serbest Kaldı Mı

Esenyurt'ta 2017 yılında önce silahla öldürüp ardından dükkanı ile birlikte ateşe verilen Ercan Gönülkırmaz'ın annesi Beyaz Magazin canlı yayınına katılarak, davanın tutuklu tek sanığı, ünlü şarkıcı Tarkan'ın kuzeni, Ser..

  • BETA tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 5 yıl önce
PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı 03:01

PKK İdlib'deki Çatışmalardan Kaçmaya Başladı

Türkiye’nin İdlib’de çatışmaları bitirmek ve güvenliği sağlamak için başlattığı harekat terör örgütü PKK’yı panikletti. TSK'nın Afrin'e operasyon yapmasından endişe eden PKK, teröristlerini bölgeden tahliye ediyor. Bazı ..

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle 1:29:49

Tatar Ramazan (1990) Kadir İnanır Film İzle

Tatar Ramazan 1990 Kadir inanır Full HD Tek Parça Sansürsüz - Yeşilçam Türk Filmi Film, haksızlıklar karşısında mücadele eden Tatar Ramazan’ın hikâyesini anlatır. Abidin Ağa’nın oğlunu öldürüp hapse giren Ramazan tahliy..

  • PengoTV tarafından
  • 22.396 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı 01:17

Seyir Halindeki Halk Otobüsü Yandı

Çanakkale'de seyir halindeki özel halk otobüsünde yangın çıktı.Kadir Gürbüz yönetimindeki 17 H 0090 plakalı özel halk otobüsünün, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki Arkeoloji Müzesine yaklaştığı sırada henüz b..

Haluk Levent'in Yardım Eli Hayat Kurtardı 08:14

Haluk Levent'in Yardım Eli Hayat Kurtardı

Antalya’da yaşayan eski sevgilisi Sevgi Çetinkaya’yı (23), yeniden birlikte olma teklifini reddettiği için 22 kez bıçaklayan İrfan Kansu, iki yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi; Haluk Levent’in avukatının itirazı..

  • BETA tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu 07:03

Karantina süresi biten vatandaşlar açıklamalarda bulundu

Çin'den Türkiye'ye getirilen vatandaşların karantina süresi bugün bitti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 14 günlük karantina sürecinin bittiğini belirterek, ''Bugün son çıkan tahlillere göre karantinada bulunan 42 vatandaş..

Cezaevinde öğrendiği bilgilerle kendine elektrikli araç yaptı 05:40

Cezaevinde öğrendiği bilgilerle kendine elektrikli araç yaptı

Bursa'da yaşayan Hasan Duman, 30 yıl boyunca kaldığı cezaevinde öğrendiği bilgilerle tahliye olduktan sonra elektrikli araç üretmeyi başardı...

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı 00:37

İngiltere'de Yüzlerce Araç Yandı

İngiltere'nin Liverpool kentindeki çok katlı bir otoparkta çıkan yangında tam bin 400 araç zarar gördü. Liverpool'da bulunan bin 600 araç kapasiteli bir kat otoparkında yılbaşı gecesi yangın çıktı. Görgü tanıkları, otopa..

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle 1:16:32

Hayat Harcadı Beni 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının öyküsünü konu alır. Kadir gazino işletmeciliği yapan ünlü bir mafya babasıdır. Günün birinde hapse düşen Kadir, burada Yaşar adında bir gençle tanışır. İkili ..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir 09:24

Bu Basit İpuçları 5 Kritik Afet Durumunda Hayat Kurtarabilir

Doğal Afetlerde Nasıl Hayatta Kalınır? Dünyada hiç kimse doğal afetlere karşı % 100 güvende değildir ve kendinizi kritik bir durumda bulmanız durumunda hayatınızı nasıl kurtarmak için tam olarak ne yapacağınızı ve başkal..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Metrobüse kurşun isabet etti 00:51

Metrobüse kurşun isabet etti

Beylikdüzü-Avcılar seferini yapan metrobüse seyir halindeyken kurşun isabet etti. Durumu fark eden yolcular şoförü uyarırken, yolcular tahliye edildi...

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Paris’teki en büyük göçmen kampı polis tarafından boşaltıldı 04:14

Paris’teki en büyük göçmen kampı polis tarafından boşaltıldı

Fransa'nın başkenti Paris'te 2 binden fazla göçmenin yaşadığı kamp tahliye edildi...

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü 01:38

Çılgın Sedat-ın Ailesi Ölümden Döndü

Çılgın Sedat olarak bilinen şarkıcı Sedat Kapurtu’nun İstanbul’daki evinde yangın çıktı. Ailesi evde bulunan ünlü şarkıcı eşi ve oğlunun tahliye edilmesiyle rahat bir nefes aldı...

Rize'nin İkizdere ilçesinde heyelan 01:38

Rize'nin İkizdere ilçesinde heyelan

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Ayvalık köyünde meydana gelen heyelan sonrası 3 ev yıkılma tehlikesi bulunduğu için tahliye edildi...

Bursa'da toprak kayması 04:23

Bursa'da toprak kayması

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. İlk bilgilere göre bazı binaların hasar gördüğü bu binalarda oturan vatandaşların polis ve itfaiye ekipleri eşliğinde tahliye..

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı 04:59

Keçiören'de bir binanın bodrum katında patlama- 1’i ağır 2 yaralı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 2 katlı Şentürk Apartmanı'nın kömürlüğünde meydana gelen patlamada, 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Ağır hasar alan bina ekipler tarafından tahliye edildi...

Havuz eğlencesi acı bitti 01:45

Havuz eğlencesi acı bitti

Havuzdaki ızgara 10 yaşındaki Deniz Poyraz’ın hayatına mal oldu. İddiaya göre su tahliye pompası bir anda açıldı. Vakuma kapılan çocuk feci şekilde can verdi...

15 gün önce cezaevinden çıktı, 10 günde 9 motosiklet çaldı 01:02

15 gün önce cezaevinden çıktı, 10 günde 9 motosiklet çaldı

Osmaniye’de 15 gün önce hırsızlık suçundan cezaevinden tahliye olan şahıs 10 gün içerisinde 9 motosiklet çaldı. Hırsızlık anları kameralara yansırken saklandığı bağ evinde gözaltına alınan zanlı tutuklandı...

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor 00:47

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor

Kanada'da aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sıcaklar beraberinde orman yangınlarını da getirirken, yangınlar yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Lytton'da halkın tahliye edilmesine karar verild..

YOLCU OTOBÜSÜ BİR ANDA TUTUŞTU 01:04

YOLCU OTOBÜSÜ BİR ANDA TUTUŞTU

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ, OTOBÜS KÜLE DÖNDÜ...

İtalya'nın Sardunya Adası'nda büyük yangın 01:12

İtalya'nın Sardunya Adası'nda büyük yangın

İtalya'nın Sardunya adasında çıkan şiddetli yangınlar nedeniyle, yaklaşık 400 kişi adadan tahliye edildi...