#Yerleşim

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı 02:09

Suriyede Tahliye Konvoyuna Saldırı Anı

Suriye Otobüs Patlama Anı : Suriye'de kuşatma altındaki yerleşim bölgelerinden tahliye edilenlere yönelik düzenlenen bir bombalı saldırıda en az 100 kişi yaşamını yitirdi. Raşidin bölgesindeki bir kontrol noktasında gerç..

Kenya'da 7 Katlı Bina Çöktü 00:40

Kenya'da 7 Katlı Bina Çöktü

Kenya'nın başkenti Nairobi'nin doğusundaki bir yerleşim bölgesinde yedi katlı bina çöktü. Bina çökmeden önce, yekililerin konutlarda bulunanları evlerini terk etmeleri konusunda uyardıkları bildirildi. Buna rağmen, b..

Kurtlar Yarış Atlarına Saldırdı 01:05

Kurtlar Yarış Atlarına Saldırdı

İstanbul Silivri'de son zamanlarda vatandaş evinden dışarı çıkmaya korkuyor. Nedeniyse atlara ve koyunlara saldıran kurtlar. Kurtlar son günlerde yerleşim alanlarına inerek 300 bin lira değerinde olan 2 yarış atını telef..

Alp Dağları Parçalanıyor 01:04

Alp Dağları Parçalanıyor

Alp Dağları sıcaklığın aniden artmasıyla, parçalanmaya başladı. İsviçre'de dağdan kopan kayalar nedeniyle meydana gelen kaya çığları yerleşim bölgelerini tehdit edecek boyuta ulaştı...

Boz Ayıların Ağaca Çıkıp Meyve Yemesi 01:23

Boz Ayıların Ağaca Çıkıp Meyve Yemesi

Ardahan Posof’ta yerleşim alanına inen boz ayılar, evin bahçesindeki meyve ağacının tepesine tırmanıp karınlarını doyurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı 00:53

Filistin Sorunu İçin Çözüm Yolunu Açıkladı

BM Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Filistin sorununa da değinerek 'Filistin'de barış sürecinin devamının ancak İsrail'in yasadışı yerleşim faaliyetlerini derhal durdurması, ve iki devletli çöz..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor 01:11

Deyrizor'dan Sivillerin Kaçışı Devam Ediyor

Suriye'de Beşşar Esed rejimine bağlı güçlerle terör örgütü PKK/PYD'nin Deyirzor kentinde DEAŞ’ın kontrolündeki sivil yerleşim yerlerine düzenlediği saldırılar sebebiyle binlerce sivil kenti terk etmeye devam ediyor...

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu 02:33

İtfaiyeden Zehirli Yılan Operasyonu

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde bir apartmanın önünde görülen zehirli yılan vatandaşları korkuttu. İtfaiye ekipleri, kısa süren operasyonla yılanı yerleşim yerinden uzaklaştırdı...

Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu 01:08

Konya'da Bir Yılda 9 Obruk Oluştu

Konya'nın Karapınar ilçesinde irili ufaklı yaklaşık 100 obruğun bulunduğu bölgede, ikisi son 2 ayda olmak üzere bir yılda 9 yeni obruk oluştu. Tarım arazileri ve yerleşim merkezlerine yakın alanlarda ortaya çıkan obrukla..

-71 Dereceyi Gören Dünyanın En Soğuk Yerinde Hayat Nasıl İşliyor 04:17

-71 Dereceyi Gören Dünyanın En Soğuk Yerinde Hayat Nasıl İşliyor

Yakutsk'un Oymyakon köyünde en düşük sıcaklık -71.2°C ile 1924 yılında yaşandı. Peki Yakutsk'ta yaşam nasıl geçiyor, insanlar buz şehrinde nasıl hayatta kalıyor? İşte, dünyanın en soğuk yerleşim yerinde günlük hayattan g..

  • JET TV tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

Kangallar Domuzu Böyle Parçaladı 00:36

Kangallar Domuzu Böyle Parçaladı

Sivas'ta Kangal ırkı koruma köpeklerinin yerleşim yerine dadanan domuzu etkisiz hale getirmeleri cep telefonu ile kaydedildi..

  • JET TV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sivas'ta Vaşak görüntülendi 00:49

Sivas'ta Vaşak görüntülendi

Sivas'ta kış aylarında doğada yiyecek bulmakta güçlük çeken ve nesli tükenmekte olan hayvanlar kategorisinde yer alan Vaşak, yerleşim yakınlarındaki bölgelere indi...

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Ziyaretçiler Gece Avı Türkçe Altyazılı Fragmanı

Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekilde götürülmüş gibidir. Bilmedikleri şey ise karanlı..

Çakalı Görünce Aracına Camdan Giren Adam 00:19

Çakalı Görünce Aracına Camdan Giren Adam

ABD'nin New York şehrinin kırsal kesiminde ilginç bir olay yaşanmış. Karnı acıkan bir çakal, yerleşim merkezine inmiş. Onu son anda fark eden kişiyse, korkudan aracına camdan girmiş...

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı 01:06

Terörün Yol Açtığı Tahribat Gün Yüzüne Çıktı

TSK tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sürerken, YPG/PKK'lı teröristlerden arındırılan yerleşim yerlerinde terörün yol açtığı tahribat AA ekibi tarafından görüntülendi...

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor 01:16

İdlib'de Hava Saldırıları Sürüyor

Suriye'nin İdlib gerginliği azaltma bölgesi sınırları içinde sivil yerleşim yerlerine düzenlenen hava saldırılarında 6 kişi öldü, 10 kişi yaralandı...

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi  Nusaybin Cinleri 11:55

Müslüman Cinlerin Yaşadığı Cin Tepesi Nusaybin Cinleri

70 li yıllarda geceleri iyileşmek için burada cinlerle kalan insanlar döndüklerinde. Yer altından kılıç ve insan sesleri duyduklarını söylerler. Bunun üzerine bir süre sonra bölgede devlet taarfından kazı çalışmaları baş..

  • ZULMA tarafından
  • 3.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati 02:10

Terör Mağduru Ailelere Devlet Şefkati

Suriye'nin Afrin bölgesinden terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki sivil yerleşim yerlerine roket ve havanla düzenlenen saldırılar sonucu zarar gören ailelere devletin şefkat eli uzandı...

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah 01:00

Polise Kafa Atıp Bayıltan Timsah

ABD'nin Florida eyaletinde yerleşim yerine gelen bir timsah yetkililer tarafından yakalandı. Bağlanarak etkisiz hale getirilen timsah kamyonete yüklenmesi sırasında ani bir hareketle kafasını geriye doğru attı. Onu arac..

  • JET TV tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle 1:31:48

Şipşak Anadolu Türk Filmi İzle

Şipşak Anadolu, Karadeniz'in sevimli yerleşim yerlerinden birinde geçiyor. Kahramanımız Kadir de hayallerini bir gün gerçekleştirmeyi isteyen bir fotoğrafçıdır. İşini yapabilmek için ücra köylere at üstünde fotoğraf çekm..

  • Tv Series tarafından
  • 4.478 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti 02:19

Esed İdlib'de Sivilleri Varil Bombasıyla Katletti

Esed Rejimine ait savaş uçakları İblib'de sivilleri katletti. Rejime ait uçak ve helikopterler İdlib'de sivil yerleşim yerine varil bombası attı. Saldırıda tamamı sivil 6 kişi hayatını kaybetti...