#Yerleşim

Kapılar Yüzüne Kapanan Ayı 00:40

Kapılar Yüzüne Kapanan Ayı

Doğal yaşam alanında zorlu şartlardan dolayı aç kalan ayı , yerleşim merkezine inerek ilk evin kapısına gidip yiyecek beklemiş. Aç ayının beklentisi boşa çıkmış...

  • JET TV tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kedi Atarak Geyik Uzaklaştıran Çılgın Rus 01:03

Kedi Atarak Geyik Uzaklaştıran Çılgın Rus

Rusya'da yolunu şaşıran bir geyik yerleşim alanına kadar inmiş. Bir apartman önünden geçerken üzerine gelen geyiği fareden adam o an yanında olan kediyi tutup geyiğe doğru atmış...

  • JET TV tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Giresun'da Orman Yangını 00:42

Giresun'da Orman Yangını

Giresun'un Espiye ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle yayılıyor. Araç yolu olmadığı için müdahale edilemeyen yangının yerleşim yerlerine sıçramaması için önlemler alınıyor...

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor 00:31

Kanada’da Çıkan Orman Yangını Hızla Büyüyor

Kanada'da Alberta - Grande Prairie'nin 450 kilometre kuzeyindeki yerleşim yerinin yakınında çıkan yangın, 69 bin hektarlık alanı küle çevirdi. Kasabanın yaklaşık 25 kilometre güneybatısında devam eden yangın Pazar gününd..

Leopar eğlenceli Tuzaktan Kaçış Filmi 00:20

Leopar eğlenceli Tuzaktan Kaçış Filmi

Yerleşim alanına giren bir leoparın yakalanması için Uttarakhand'daki bir alana yayılmış geniş bir ağ açan görevliler korkak performansı sonucu kaçtı. Ancak, bir ağda bir leopar yakalamak kulağa geldiği kadar kolay değil..

  • PengoTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş 01:46

Duyduğu Her Sesi Taklit Eden Kuş

Lir Kuşu, Avusturalya‘da yaşayan ve uçma yeteneği olmayan bir kuş türü. Gerçekten de kuşun inanılmaz bir taklit yeteneği var. Dişilerin dikkatini çekmek isteyen erkek Lir kuşları, ses taklit yetenekleri ile çevrelerinde..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı 01:15

20 Saat Karda Mahsur Kalan 3 Arkadaş Kurtarıldı

Edinilen bilgilere göre, Dün Espiye ilçesine bağlı çakıl yaylasında arızalanan iş makinasını almak için yola çıkan 3 arkadaş aniden bastıran kar sonrası yayla yolunda mahsur kaldı. Telefonların çekmediği için haber verem..

Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

The Strangers Prey at Night Fragmanı 02:02

The Strangers Prey at Night Fragmanı

The Strangers Prey at Night Fragmanı Yayınlandı. Bir aile, bir grup akrabayla birlikte kalacakları mobil ev alanına geldiklerinde şaşkınlığa uğrarlar. Bu ıssız yerleşim alanında kimse yoktur ve herkes gizemli bir şekil..

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor 02:25

Rusya'daki orman yangınları söndürülemiyor

Rusya’nın Rostov kentinde dün ormanlık alanda çıkan ve yerleşim bölgelerine sıçrayan yangında 500 hektardan fazla alan küle döndü. Şu ana kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği yangın nedeniyle 15 ev ve 49 ahırda da büyük h..

Cephede zafer yakın... 02:14

Cephede zafer yakın...

DAĞLIK KARABAĞ CEPHESİNDE 9 GÜN GERİDE KALDI. AZERBAYCAN ŞİMDİYE KADAR 22 YERLEŞİM YERİNİ İŞGALDEN KURTARDI. MEVZİLERİNİ TERK EDEN, TANKINI TÜFEĞİNİ TERK EDİP GİDEN ERMENİ ASKERLERİ SİVİLLERİ VURMAYA DEVAM ETTİ. AZERBAYC..

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi 02:54

Tüm ev yandı bir tek o zarar görmedi

Hatay’da çıkan orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması sonucunda evi ve eşyaları yanan vatandaşın evinde tek sağlam kalan Türk bayrağı oldu. Türk bayrağının koyulduğu çekmecenin dahi yandığı evde Bakan Soylu da şaşkı..

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı 01:56

Azerbaycan'da savaşın gölgesinde havuç hasadı

Ermenistan’ın Azerbaycan’daki sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı en yoğun yerlerden biri olan Ağdam’da siviller, çatışma seslerinin gölgesinde tarlalarındaki hasadı topluyor...

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı 01:03

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı

Kelbecer'den Yeni Görüntü Paylaşıldı Burası Belbecer bölgesinde yer alan Zülfikarlı köyü. Yerleşim yeri Ermenistan'ın teslim olmasının ardından Azebaycan'a iade edildi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görünt..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret etti 09:49

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev işgalden kurtarılan Gubadlı'yı ziyaret

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 44 gün süren savaşta Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Gubadlı şehrini ziyaret etti. Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı görüntülerde, Cumhurbaşkanı..

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı 03:13

İsrail Güçleri Filistinlilere Ait İki Binayı Yıktı

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Beytüllahim kenti yakınlarında Filistinlilere ait inşaat halindeki iki binayı ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıktı.Filistin yönetimine bağlı Ayrım Duvarı ve Yerleşim Birim..

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:26:17

Paranormal Activity - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal Activity, insanoğlunun bilinçaltındaki en ilkel korkularını gıdıklayarak başarıya ulaşan, zeki film serilerinden. Film, çok düşük bütçelerle, sadece insanın endişe ve hayalet ve bilinmeyen korkusuna d..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar 00:59

Dağcıyı Bölgelerinde İstemeyen Kazlar

Tayland'da ormanlık alana yakın bir yerleşim yerinden geçmekte olan dağcı kendisine saldıran kazlar yüzünden zor anlar yaşamış...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor 00:47

Kanada'da orman yangınları hayatı olumsuz etkiliyor

Kanada'da aşırı sıcaklar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sıcaklar beraberinde orman yangınlarını da getirirken, yangınlar yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. Lytton'da halkın tahliye edilmesine karar verild..

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler 10:05

Antalya Manavgat'taki yangında küle dönen o mahalleden ilk görüntüler

Antalya Manavgat'ta ormanlık alanda başlayan yangın sürüyor. Alevlere karadan ve havadan müdahale ediliyor. Demirören Haber Ajansı'ndan Alpaslan Çınar da o bölgedeki son durumu aktardı. Ormanlık alanda çıkan yangın rüzg..

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER 01:09

MANAVGAT’TAN KORKUTAN GÖRÜNTÜLER

YERLEŞİM YERLERİNE ULAŞILAN BÜYÜK YANGIN SÖNDÜRÜLMEYE ÇALIŞILIYOR..

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi 16:22

Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık’ta yangın bölgelerini inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifke ve Aydıncık ilçelerinde ormanlık alanlarda ve yerleşim bölgelerindeki yangın bölgelerinde inceleme yaptı; evleri, seraları, bahçeleri ve hayvanları zarar gören vata..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

12 ilde eş zamanlı orman yangını 07:28

12 ilde eş zamanlı orman yangını

Türkiye son 48 saatte 14 kentte onlarca noktada peş peşe ve esrarengiz şekilde çıkan orman yangını felaketleriyle boğuşuyor. Ciğerimizi yakan alevler yerleşim bölgelerine kadar sıçradı. Onlarca köy mahalle boşaltıldı...

Muğla yandı Türkiye kavruldu! 02:08

Muğla yandı Türkiye kavruldu!

İÇİMİZİ YAKAN BİR DİĞER ADRES MUĞLA.. MARMARİS'TE DE, BODRUM'DA DA DURUM İÇLER ACISI, YERLEŞİM YERLERİ BOŞALTILIYOR, BÖLGE HALKI ARTIK MALINI BIRAKTI, CANINI KURTARMANIN DERDİNE DÜŞTÜ...

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..