#Yeter artık milletin canına yetti

Sinan Akçıl - Ayıp Yani 04:11

Sinan Akçıl - Ayıp Yani

Ayıp yani, bende bir şey mi eksik ki? Çevremizden utan bari, Herkes her gün beni övüyor, Kayıp yani seninle sildim son aşk tarihi, Çık önümden çekil bari belki kısmetim kapanıyor, Hayır yani, Anlaşılmaz kaçış hali Ama be..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Yeşillenirim 05:04

Ebru Yaşar Yeşillenirim

Hani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin ..

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana  Düet 05:25

Fatih ve Şebnem Kısaparmak Ölürüm Sana Düet

Fatih Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Şebnem Kısaparmak: Eririm gözlerine dalıp Eririm geceler boyunca Fatih Kısaparmak: Doyamam sana kıyamam sana Şebnem Kısaparmak: Ölürüm beni anlasana ..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!) 02:52

Aile Arasında - Fragman (Sinemalarda!)

Aile Arasında sinemalarda! 21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyd..

  • PengoTV tarafından
  • 1.767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel 02:19

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel

Emrecan Saygın - Her Şey Seninle Güzel Dinle Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdeki yaş bile Beklenmedik b..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) 03:30

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik)

Eda Baba - Herşey Seninle Güzel (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey seninle güzel yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle güzel bu toprak bu taş bile İçimdeki bu korku gözümdek..

Sezen Aksu - Vazgeçtim (Lyrics | Şarkı Sözleri) 05:00

Sezen Aksu - Vazgeçtim (Lyrics | Şarkı Sözleri)

Sezen Aksu - Vazgeçtim Lyrics: Sezen Aksu Music by: Ara Dinkjian Arranged by: Onno Tunç Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessizce, kimsesizce gönderdim dudaklarımı Öpme, al yeter Hiç tanıma..

  • TEK KANAL tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek 03:26

Seçil Gür feat. Serdar Ortaç - Sebepsiz Çiçek

Sebepsiz Çiçek şarkı sözleri ile Yok olsun hayatımdan Vurupta kapıyı çıkan Gelmesin aklıma Hergün canımı yakan Unutmasında benden ona kalan Ah bile değil hepsi yalan dolan Gerisi sadece ah falan filan Atmas..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Olmak İçin Yardım Bekliyor 04:01

Doğumundan 3 Gün Sonra Beyin Felci Geçiren 7 Yaşındaki Çocuk Tedavi Ol

Dünyaya tek böbrekle gelen ve doğumundan 3 gün sonra sarılık geçirerek beyin felci olan 7 yaşındaki Hakan Demir yardım bekliyor. Hakan'ın annesi Yasemin Demir; Çocuğumun ölmesini istemiyorum, sadece oturabilmesini istiy..

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri 03:38

HiraiZerdüş - Ben bilmezdim renkleri

Ben bilmezdim renkleri Bir çıktın karşıma İndirdin gökleri - Bir bir saydın avucuma gülleri Sevdim yaşamayı sevdim çiçekleri - Yangıııın ol gel Yandım demem Zehir getir baldan geçem Yeter ki gül Gülden ötem D..

Ceylan Koynat - Olur mu 03:12

Ceylan Koynat - Olur mu

Söz & Müzik: Sezgi Erciyas Düzenleme: Ercan Bal Yönetmen: Olcay Dülger Görüntü Yönetmeni: Ozan Sökmen Mix-Mastering: Hakan Turhal Yaylılar: Kadir Okyay Ve Gündem Yaylı Grubu Styling: Denizcan Kutlu Saç Makyaj :Ensar Ca..

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca 04:14

Hirai Zerdüş - Can Bedenden Çıkmayınca

Kara haber tez duyulur, unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri, mektupları istemişsin Üzülme sen sevdiceğim, bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum, hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani, veren Allah ..

Türk Halkı 49:48

Türk Halkı

???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Firmalar benden randevu alamazlardı, ha..

  • STUDIO AS tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Örümcek Değil, Canavar! 00:30

Örümcek Değil, Canavar!

Dominik'te tatile giden İngiliz ailenin kamerasına yakalanan bu devasa örümcek, tatili kabusa çevirmeye yetti...

  • Cowboy tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları 03:59

Bu İnsanlar İnanılmaz! 2016'nın Yetenekleriyle Göz Dolduran İnsanları

Sıradan insanların yaptıkları şeyler bu yıl da bizleri hayran bırakmaya yetti. People are Awesome kanalı 2016 yılının nen muhteşem insanlarını 4 dakikalık videosunda böyle derledi...

  • Cowboy tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Hüp Orijinal 04:02

Tarkan Hüp Orijinal

Kalpten kalbe bir yol varsa Bu aşktır elbet Rüzgarın yetti bana Koptu bir kıyamet Aç kapını,ben geldim Giydiğim ateşten gömlek Kuş sütüyle beslerim seni Mis yerine koklarım seni Kalbimin sarayları senin Sen ağla..

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi! 03:46

Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm - Dinmeyecek Ezanımızın Sesi!

Payitaht Abdülhamit dizisinin 5.bölümünde ayaklanan gençlerle sultanın konuşmaları tüyleri diken diken etmeye yetti.Ve tekrar kendimle böyle bir ecdadım olduğu için bir kez daha gurulandım.Ve sonunda tekrar tarih gerçekt..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Barcelona 0-0 Juventus  Maç Özeti 03:25

Barcelona 0-0 Juventus Maç Özeti

Barcelona 0-0 Juventus (Maç Özeti - 19 Nisan 2017) 19/04/2017 ‘de Şampiyonlar Liginin Çeyrek Finalinin Rövanşında Karşılaşan Barcelona – Juventus maçında; İlk maçı 3-0 kazanan Juventus deplasmanda ki maçında Barcelona k..

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama 00:57

AK Parti'den Abdullah Gül İddialarıyla İlgili İlk Açıklama

CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, Abdullah Gül aday olursa değerlendiririz açıklamalarına AK Parti'den ilk yanıt geldi. A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün konuğu olan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Tu..

Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Anahtarlar 02:36

Sıla - Anahtarlar

Anahtarlar açmadı geçmişi, Anlattım ya sen iyileştirdin beni, Başım beladaydı sendelemekten, Gözüm açıkken görmemekten Caymadım mı bakmadım mı? Gülmedin hayat senin güzel hatrına Ben sana bi kez daha anlatmam mı? Yetti..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce