#Yeterince etkili

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017) 14:20

Bayern Münih 1-2 Real Madrid (Uzun Özet - 12 Nisan 2017)

Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 1-2 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final eşlemesi ilk maçında Alman temsilcisi Bayern Münih, evinde Real Madrid’i ağırladı. Maçı Real Madrid 2-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti Şam..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif 07:12

Özüm Sabay Sivilcelerden 2 Günde Kurtulun İlaçsız 3 Malzemeli Tarif

Selamlarr! Sivilceler büyüklü küçüklü hepimizin dönemsel dertleri oluyor. Araştırmalarım sonucu sivilceleri yok etmekte etkili üç malzemeyi bir araya getirerek müthiş bi sivilce kurutucu oluşturdum. Bu videoda da bunu si..

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

Otoyolda Elektrik Direğine Yıldırım Böyle Düştü 00:46

Otoyolda Elektrik Direğine Yıldırım Böyle Düştü

Dün İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış sırasında kameraya yansıyan görüntüler korkutuyor. Yağış esnasında yolun kenarında bulunan elektrik direğine yıldırım düştü. İşte o anlar.....

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula 07:49

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula

Merhaba, Yine sizin için çok yararlı olabileceğini düşündüğüm bir video hazırladım. Bu video da hazırladığım maske SAÇ GÜRLEŞTİRMEK için inanılmaz etkili, eğer düzenli bir şekilde yapılırsa saçlarınız da ki o gürleşme..

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Ayşenur Yaylalı Pratik Şal Bağlama 02:26

Ayşenur Yaylalı Pratik Şal Bağlama

Merhaba arkadaşlar bir solukta izlenebilecek kısa ama etkili olduğunu düşündüğüm bir video paylaşıyorum ! Videomu beğendiyseniz beğen butonuna basmayı kanalıma abone değilseniz abone olmayı unutmayın..

Çay Fabrikası Çevresindeki Su Baskını Drone İle Görüntülendi 01:54

Çay Fabrikası Çevresindeki Su Baskını Drone İle Görüntülendi

Çay fabrikası çevresindeki su baskını drone ile görüntülendi Rize'de şiddetli yağış nedeniyle bazı dereler taştı. Yağış, merkeze bağlı Ambarlık köyünde de etkili oldu. Köyde bulunan çay fabrikası ve çevresindeki çeşitli ..

İzmir'de Sel Sularında Şişme Botla Gezen Vatandaş 01:00

İzmir'de Sel Sularında Şişme Botla Gezen Vatandaş

İzmir'de etkili olan yağış nedeni ile sokakları su basmış. Bir vatandaş ise şişme botu ile bu eziyeti keyfe dönüştürmüş..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Traktör Şambrelini Bot Yaparak Cefayı Sefaya Çeviren Gençler 03:16

Traktör Şambrelini Bot Yaparak Cefayı Sefaya Çeviren Gençler

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşayan gençler, etkili olan yağmurun su baskınlarına neden olmasından dolayı rögarlar kapanınca traktör şambrelini kendilerine bot yaparak cefayı sefaya döndürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 663 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kerimcan Durmaz'ın Karla İmtihanı 01:56

Kerimcan Durmaz'ın Karla İmtihanı

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, İstanbul'da günlerdir etkili olan kar yağışından nasibini almış. Bir etkinliğe gitmek için şoförü tarafından alınan Kerimcan Durmaz'ın kar ile imtihanını izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş 00:54

Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş

Rize'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanarak aç kalan tilki Ovit Dağı geçidinde bulunan yola inmiş. O esnada aracıyla yoldan geçmekte olan bir esnaf abimiz aracından inerek tilkiye b..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Manchester United 2-0 Chelsea  Maç Özeti 06:11

Manchester United 2-0 Chelsea Maç Özeti

Premier Lig'de haftanın maçı Old Trafford'da oynandı. Lider Chelsea, Manchester United'a boyun eğdi, Tottenham şampiyonluk yarışında umutlandı. Premier Lig'in 33. haftasında Manchester United, Chelsea'yi konuk etti. Jos..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle 05:32

Crystal Palace 0-1 Tottenham Hotspur Özeti İzle

Tottenham Premier Ligi liderleri Chelsea'ye baskı uyguladı ve Christian Eriksen'in muhteşem uzun menzilli grev Crystal Palace'da zorlu bir zafer elde etti. Spurs, oyunun çoğu için disiplinli bir saray tarafında yıkmak i..

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi  Tufan 01:36

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan

Savunma Sanayii yeni bir silah daha kazanıyor. Elektromanyetik fırlatma sistemlerine sahip olan TUFAN, Aselsan tarafından üretildi. Konvansiyonel fırlatma sistemlerine karşı önemli üstünlükleri olan TUFAN, ses hızının al..

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu 01:40

Show Tv Yeni Sezon Tanıtım Videosu

BİRBİRİNDEN İDDİALI PROJELER BU YIL DA SHOW TV'DE! Fark yaratan dizileri ve eğlenceli yapımlarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Show TV, yeni yayın dönemi tanıtım filmini yayınladı. Yılın en popüler parçalarından..

  • ANKA tarafından
  • 527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada 00:24

Sel Sularının Kamyonu Yuttuğu Anlar Kamerada

Yemen'de başkent Sana başta olmak üzere çeşitli şehirlerde etkili olan şiddetli yağış sele yol açtı. Meydana gelen sel felaketinde Marib şehrinde 2 çocuğun hayatını kaybettiği, 1 çocuğun ise kaybolduğu bildirildi. Sel su..

Sosyal Mesafeyi Ciddiye Alan Adam 00:35

Sosyal Mesafeyi Ciddiye Alan Adam

Corona virüsün bir taşıyıcıdan başka bir insana geçmesini engellemenin en etkili yollarından biri kişisel hijyenin yanı sıra sosyal teması en alt düzeye indirmek ve sosyal mesafe kuralına uymak olduğu belirtiliyor. Bu ad..

  • PengoTV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında Kaldı 01:59

Kocaeli'de Sağanak Yağış...Yollar Göle Döndü, İş Yerleri Sular Altında

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yol ve iş yerlerinde su baskınları meydana geldi...

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Yatırımcılar Türkiye'ye  Yatırım Yapmak İstemiyor 02:04

Yatırımcılar Türkiye'ye Yatırım Yapmak İstemiyor

Başbakan Binali Yıldırım ile görüşen İngiliz işadamları Türkiye’den uzaklaşan İngiliz yatırımcılarının oranının yüzde 20 olduğunu açıkladı. İngiliz şirketlerin Türkiye yöneticilerinden oluşan Strategic Partnership Scheme..

Kırklareli’de sel felaketi! Araçlar suya gömüldü 02:22

Kırklareli’de sel felaketi! Araçlar suya gömüldü

Kırklareli’nin 2 ilçesinde etkili olan yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Oluşan sel nedeniyle çöp konteynerleri suya kapıldı, evleri su bastı...

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı 06:03

Sağanak bu kez de Yozgat'ı vurdu, ortaya bu görüntüler çıktı

Yozgat'ta etkili olan sağanak ve dolu yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, sürücüler ise fındık büyüklüğündeki dolu tanelerinden araçlarını korumak isterken zor anlar yaşadı..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..