#Yetkililer

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

Rusya, Kutup Bölgesinde İnşa Ettiği Askeri Üssünü Tanıttı 02:10

Rusya, Kutup Bölgesinde İnşa Ettiği Askeri Üssünü Tanıttı

Nükleer savaş başlıklarından, gelişmiş savaş uçaklarına kadar birçok askeri envanterin depolanabileceği üs Alexandra Bölgesi'nde inşa edildi. Aynı zamanda 150 askeri de barındıracak üs için yetkililer jetleri konuşlandır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ördek Yavrularını Ele Geçirip Yiyen Goriller 00:59

Ördek Yavrularını Ele Geçirip Yiyen Goriller

Doğanın kanunu bu deriz aslında öyle değil, orda yetkililer kıllığına mı koymuşlar gorilleri orada yazık ördeklere..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası 00:42

Düşen Bisikletçiye Yardımda Gecikmeyen Yurdum Amcası

Bugünkü İstanbul etabında karşılaştığımız bir manzaraydı. Amcam tüm saf duyguları ve iyilikseverliğiyle yardıma koşmuş ama yetkililer 'nabıyon sen amca?' der gibi...

  • JET TV tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Kore Yeniden Füze Denemesi Yaptı 00:35

Kuzey Kore Yeniden Füze Denemesi Yaptı

Reuters haber ajansı, Kuzey Kore'nin yeni bir füze denemesi yaptığını duyurdu. İlk açıklama Güney Kore'den geldi. Yetkililer, ilk olarak Kuzey Kore'nin henüz ne olduğu belirlenemeyen bir cismi ateşlediğini açıkladı; dah..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Haberleri 01:49

SON DAKİKA! ABD'nin Kaliforniya eyaletinde silah sesleri! - Dünya Habe

Kaliforniya'da silahlı saldırı ABD'de Kaliforniya'daki oy verme merkezinde silah sesleri duyuldu. Olayda 1 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. ABD'nin California eyaletinde seçim merkezi yakınlarında ateş açılması son..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da 02:25

Başbakan Yıldırım Yunanistan’da

Başbakan Binali Yıldırım, temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya geldi. Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan'ın başkenti Atina'ya günübirlik çalışma ziyareti gerçekleştiriyor. Başbakan Yıldırım, Atin..

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu 01:11

Yüksek Mahkeme Binasına Saldıran Polis Helikopteri Bulundu

Venezuela'da Yüksek Mahkeme binasına saldırı düzenleyen polis helikopteri bulundu. Yetkililer helikopterin Vargas eyaleti kırsalında terk edilmiş halde bulunduğunu ve saldırıyı düzenleyen şüphelilerin arandığını duyurdu...

Uçağın Tavanından Su Damlaması 00:54

Uçağın Tavanından Su Damlaması

Atalanta'dan Florida'ya uçmakta olan Delta Havayolları'na ait uçağın tavanından kalkıştan hemen önce su sızmaya başlamış. Üzerine su damlayan yolcu yetkililere durumu bildirmiş fakat yetkililer geçici ve ufak sorun olduğ..

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü 00:57

Brezilya'da Cezaevinde İsyan_ En Az 60 Ölü

Brezilya’da bir cezaevinde iki ayrı suç çetesi tarafından başlatılan isyanda en az 60 kişi yaşamını yitirdi. Brezilyalı yetkililer pazar günü öğleden sonra başlayan ayaklanmanın ancak sabah saatlerinde kontrol altına al..

Schwarzenegger'in Oğlu Babasının Terminatör Filmindeki Sahneyi Yeniden Çekti 01:21

Schwarzenegger'in Oğlu Babasının Terminatör Filmindeki Sahneyi Yeniden

3 Temmuz 1991'de vizyona giren Terminator 2, bu sene 25. yıl dönümünü kutluyor. Yetkililer, şu an Terminator 2'nin 3D versiyonu üzerinde çalışıyor ve bu versiyonun da 2017 yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor. Serini..

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

Kobra Yılanına Pet Şiseden Su İçerdi 00:43

Kobra Yılanına Pet Şiseden Su İçerdi

Hindistan‘da kaydedilen görüntülerde, bir kurtarma ekibi kobraya pet şişeden su içiriyor. Bölgedeki kuraklık nedeniyle vahşi hayvanların ciddi şekilde etkilendiğini söyleyen yetkililer kobraya cesurca şişeden su içirdi...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü 01:05

Kudüs'te kamyonlu saldırı - 4 ölü

Kudüs’te bir kamyon kentin en işlek caddelerinden Armon Hanatziv’de çoğunlukla askerlerin olduğu kalabalığın arasına daldı. Polisin terör saldırısı olarak değerlendirdiği olayda, 3’ü kadın biri erkek olmak üzere en az 4 ..

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi 01:04

Kara Kış İngiltere'yi de Alarma Geçirdi

Avrupa’yı etkisi altında tutan kara kış İngiltere’yi de korkuttu. Egon fırtınasına hazırlanan ülke kırmızı alarma geçti. Kuzey ve doğu bölgelerde fırtına ve sel baskınlarına karşı hummalı çalışmalar sürüyor. Yetkililer b..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Böyle Annelere Ölüm Gerekir 02:01

Böyle Annelere Ölüm Gerekir

Sokağa atılan bebeği yetkililer sahip çıktı..

  • JET TV tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti 01:35

Ukrayna'da Grip Salgını_ Ölü Sayısı 100'ü Geçti

Ukrayna hükumeti ülkede grip salgını yaşandığını açıkladı. Ülke çapında 122 grip hastasının yaşamını yitirdiği ve bunlardan çoğunda H1N1 (domuz gribi) virüsüne rastlandığı kaydedildi. Halihazırda Ukrayna’daki grip vakası..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

ADB Vize Krizinin Şifreleri 02:04

ADB Vize Krizinin Şifreleri

ABD'nin şok bir kararla Türkiye'den vize başvurularını dondurması Ankara için beklenmedik bir gelişme oldu. Karar tam da ABD’de 3 günlük tatil olan Kolomb Günü’ne denk geldi. Hürriyet’e konuşan Türk kaynaklar, “Rahatsızl..

AB Katalonya'ya Arabuluculuk Kapısını Kapattı 00:52

AB Katalonya'ya Arabuluculuk Kapısını Kapattı

Katalonya krizi giderek derinleşirken Avrupalı yetkililer Katalonya'ya arabuluculuk kapısını kapattı...

Arabaya Kafa Tutan Adam 00:29

Arabaya Kafa Tutan Adam

Abinin neden böyle bir şey yaptığını yetkililer hala çözmedi...

  • JET TV tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce