#Yetkin benimle kal müzik dinle

Burcu Biricik Bebek Müjdesi 01:10

Burcu Biricik Bebek Müjdesi

Burcu Biricik ile eşi Emre Yetkin'in Marmaris tatilindeki mutluluk pozunun altına yazdığı not bebek müjdesi mi...

  • ANKA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zat-ı Mahfuz Fragmanı 01:59

Zat-ı Mahfuz Fragmanı

'Beş minarali şehir' olarak bilinen Bitlis'te yaşamış ve hikayeleri nesilden nesile aktarılarak günümüze kadar ulaşan dini şahsiyetlerin yaşamlarının anlatıldığı Zat-ı Mahfuz un yönetmenlik ve senaristliğini Sedat Yetki..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Burcu Biricik Güzellik İle İlgili Hiç Sıkıntım Yok 00:18

Burcu Biricik Güzellik İle İlgili Hiç Sıkıntım Yok

Oyuncu Burcu Biricik eşi Emre Yetkin ile Arnavutköy’de objektiflere takıldı. Kameralara konuşmak istemeyen oyuncuya muhabirlerin, “Makyajsız olduğunuz için mi konuşmak istemiyorsunuz?” sorusu üzerine Biricik, “Güzellik i..

  • BETA tarafından
  • 224 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu 02:15

Türkiye'nin ilk uydu yer istasyonu

Müdürümüz Prof. Dr. Elif Sertel NTV canlı yayınında UHUZAM hakkında bilgi verdi. İTÜ-UHUZAM, Devlet Planlama Teşkilatı’nın 1996 yılında İTÜ Uydu Yer Terminali-İTÜ-SAGRES (SAtellite Ground REceiving Station) adı altınd..

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Nev - Sevdalarım 04:52

Nev - Sevdalarım

Nev - Sevdalarım Dinle Sevdalarım şarkı sözleri ile Ne sevdalar, büyük aşklar Yaşadım ben her köşende Son ayrılık fena vurdu İzleri var Kadıköy’de Ah İstanbul, Kal de bana Sevdiğimi geri ver bana Ah İstanbul, Ben g..

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar 04:17

Alişan & Furkan Özsan - Yağmurlar

Alişan & Furkan Özsan Yağmurlar Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Yanarım, yanarım yine de yalanlarına kanarım Ararım, ararım benim olmasan da ararım Unutalım yoluna koyalım buluşalım yeniden olalım Gece uyuduğumda bile rüya..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana 03:18

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana

İkikardesh - Sen Güneşe Tutul Ben Sana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen güneşe tutul ben sana Beni öperek uyandir her sabah Gözum aldanır herkezi sen sanar Herşeyim senin istersen al Icim dışım bi garip halde Yüzüm gözu..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Asil Türkmen - Kanadım Ol 03:27

Asil Türkmen - Kanadım Ol

Asil Türkmen - Kanadım Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Göçmenim bilmezim anlaman gerek Gel dediysen korkmadan kal demen gerek Hiç değil en zoru azsan sevilmek Baksana hevesim de geçti geçecek Gel kanadım ol gel uçmaya Be..

İdo Tatlıses - Olmadı 04:15

İdo Tatlıses - Olmadı

İdo Tatlıses - Olmadı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karşıma çıkma n’olur Beni arayıp sorma n’olur İstemiyorum seni senin gibilerini Beni benden almasınlar Yakın değil uzaktayım Ben artık, sensiz. Olmadı sensiz olmadı Yap..

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) 03:13

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik)

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senin derinlerinde bir yerde buldum Sımsıkı sarılacak, karışacak köklerimi Görmek, beraber olmak seninle çok güzel belki ama Düşlemek bambaşka Tenin ..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Samida - Gelino 04:46

Samida - Gelino

Samida - Gelino Dinle Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Tshramta pekhit moviare shens sadzebnada Kokas tskali shevagrove tsvet tsvet khelada Ğamem mtvares moukvebi zğapars shenada Dilas dğesats da..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim 03:25

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim

Hande Ünsal - Seni Sever Miydim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim sende durum ne? Söyle, hiç ümit yok mu? Sevgime layik olmayan insanlari Nolur sevme, olur mu? Diyorlar, biri varmiş Kalbinde sevgi yasakmiş Benimle geçi..

Muhammed Onur Bayraktar  - Turkısh Mashup 03:07

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup

Muhammed Onur Bayraktar - Turkısh Mashup Müzik Dinle Şarkı Sözleri 1 - Gel, gel seni gezdireyim bizim oralarda Benim arabam, Mercedes, Mercedes Boşver diskoyu barları, açalım camları Uh, Mercedes, Mercedes 2 - Ha..

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol 03:16

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol

Onur Bayraktar - Günüm Olma Gecem Ol Müzik Dinle Şarkı Sözleri Günüm olma gecem ol Beni böyle bırak da elin ol Yağmurlar yağsın yüzüne Hem benim ol hem hiçim ol Düştüm aşkın eline Hasretim o gülen yüzüne Cenneti v..

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden 04:00

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden

Şanışer Ft. Emar - Senden Benden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Olanları unutup geriye dönemem. Yandım çok; öylece sönemem. Bir kül kalır illa senden ya da benden Bölüm 1: Gel denizler aşalım, benimle gelmen şar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır 03:08

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır

Emru Feat. Volkan - Kıpır Kıpır Müzik Dinle Şarkı Sözleri Niye naz ediyorsun dırdırını yolla çünkü asla çıkamam ben onunla yola Güneş Dogar içimi yakar geride kalır ayazlar geçmişte kalma güzelim aklını zorlar Yazda ..

Kadife - Üç Elma 03:42

Kadife - Üç Elma

Kadife - Üç Elma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mum ışıklıydı sana kurduğum sofralar Prenses kesim almıştım, kocaman ve parlak tek taşın var O gün söz vermiştin benimle ölmeye Elinde kürekle gelen ilk sen oldun beni gömmey..

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol 04:00

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol

Cengiz Kurtoğlu - Benim Ol Şarkı Sözleri Dinle Albüm Adı : Sensiz Kutladım KALBİNİN SESİNE KULAK VER DİNLE ÇOK MUTLU OLURUZ İNAN SENİNLE BU EŞSİZ SEVDAYI PAYLAŞ BENİMLE BEN SENİN OLAYIM SEN DE BENİM OL SEN DE SEVİY..

Samida - Deriko 03:18

Samida - Deriko

Samida - Deriko Dinle Deriko saçın örmezler Seni de bana vermezler Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Deriko saçın iki kat Kes birini bana sat Deriko kaşlar kara Deriko gözler ela Kız annenden izin al Bir gece de..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 6 yıl önce