#Yezidi Şarkı

YaDa - Çok Güzelsin 04:45

YaDa - Çok Güzelsin

Çok Güzelsin şarkı sözleri ile Severler et kokusunu Karınları hep aç gezerler Ağızlarından akar salyalar İkiyüzlü hayasızlar Bir eliyle sırtını sıvazlar Öteki eli de boş durmaz Çok güzelsin Hislerin hiç kimsenin um..

Kül - Yalanlar Yılanlar 04:16

Kül - Yalanlar Yılanlar

Yalanlar Yılanlar şarkı sözleri ile Evvel zaman içinde başlayan bu hikaye hala sürer durur, bugün bile her gün yeniden yazılsa da değişmez ki roller ama herkes başka bir son bekler Belki zaman içinde ortaya çıkar diye d..

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle 04:18

Rüzgar - Ne Yapayım Tabiatım Böyle

Ne Yapayım Tabiatım Böyle şarkı sözleri ile Kapıları kaparım Ardıma bakarım Hayatım böyledir Bir yol ararım Yanarım bir sigara gibi Küllerim dağılır Sönerim çünkü ateşim İzmarite dayanır N'apim, tabiatım böyle Vura ..

kim bu reyhan - Kibrit 02:43

kim bu reyhan - Kibrit

Kibrit şarkı sözleri ile Senden uzakta bi yerde Yanıyorum askı görünce Soruyorum kimde kabahat Susuyorsun haklı görünce Çaldığın Kalbi sakla bi yerde Yanıyorum aşkı görünce , Bugünüme kısmet , olmasan bile görüşü..

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden 03:21

Serra Arıtürk - Kendimi Bilmeden

Kendimi Bilmeden şarkı sözleri ile Kendimi bilmeden Bastığım yeri görmeden Sadece koştum sana Kıyametler kopsa da Emin bile değilken Ne istediğimden Tutundum bir kez daha Yaptığımız hatalara Şimdi bak bana söyle İn..

Duygu Seyithan - Ölem Ben 03:50

Duygu Seyithan - Ölem Ben

Ölem Ben şarkı sözleri ile Ölem ben ölem ben Kurban olam agzindaki Dile ben gelin dile ben Gide gide bir sögüde dayandim dayandim O sögüdün allarina boyandim gelin boyandim Ben o yare daglar kadar güvendim güvendim Güv..

Onur Bertaraf - Kimisi Bugün 02:12

Onur Bertaraf - Kimisi Bugün

Kimisi Bugün şarkı sözleri ile Kimisi kaşınıyor bugün Kimisi aranıyor Kimisi dileniyor bugün Kimisi direniyor Kimisi deliyor bugün Kimisi geriliyor Kimisi çekiliyo bugün Kimisi bileniyor Kimisi hissediyo kimisi yeni..

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet 04:34

Hakkı Bulut - Sen Öyle Zannet

Şarkı Sözleri: Bu devran hep böyle sürecek sanki Kış gelmez hep bahar olacak sanki Ben senden hiç geçmem geçemem sanki Sen öyle sen öyle sen öyle zannet Ağlattığın geceleri bir ben bilirim Vefasızlığın kor ateşti yanar ..

Özgün - Kalbimin Her Yeri 03:23

Özgün - Kalbimin Her Yeri

Şarkı Sözleri: Bil bakalım ben kimim? Seni en çok sevecek diyelim Aç hadi gönül kapılarını Hele bi' içeri girelim Al beni bas bağrına İyi gelirim kalp ağrına Kurulup aşk sofrana Seni bi' güzel severim Ondan sonrası zate..

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım 03:42

Mesut Yegane - Gel Kafayı Bulalım

Gel Kafayı Bulalım şarkı sözleri ile Bu rüzgarda üşütme Bu dünyanın bir oyunu Yıllardır ağaç oldun Tatilken dünya koş gel Gel kafayı bulalım Yükseklerde uçalım Güzellik tavus etti Gözlere bağlı kaldın Kuş oldun uçamadı..

Erkan Aksoy - Girdap 03:13

Erkan Aksoy - Girdap

Girdap şarkı sözleri ile Bilirmisin ne sancılıdır gelmeyişin İki damla gözyaşına sığar bazen Kimi görürsen gör dinmez ağrın kederin Hep aynı yerde dönüp durmak sensiz çaresiz Girdap hasretin işte her gece içine çeken..

Pınar Dikmen - Boş Odalar 02:24

Pınar Dikmen - Boş Odalar

Boş Odalar şarkı sözleri ile... Ne kırgınım ne kızgınım Ağladım kurudu göz pınarlarım Topladım bavulumu deli yüreğinden Senden firardayım Boş odalara attım kendimi Gecelerime yazdım matemi Anılarıma sardım kefeni Seb..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba 03:19

Anıl Emre Daldal - Aldattım Galiba

Aldattım Galiba Şarkı Sözleri; Kafam ağrıyor, ilaç bitmiş evde Kahveyi kim yapıcak, yorulmuşum dün gece Işıklar çok parlak, yanımda birisi var Kilodu farklı seninkinden, sendekinde ayıcık var Aldattım galiba üzgünüm s..

Hades - Alegori 02:23

Hades - Alegori

Alegori şarkı sözleri ile kolum sargı bezleriyle sarılı yolum karmaşık bir gün bozucam oyun senle aynı konuda anlaşıp asılda girdin öyle ortamlara güzel kaynaşıp birde sakin ol diyordun onla bunla oynaşıp işimiz baya ..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Ufo şarkı sözleri ile Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yıldızlar ışıldarken Dilek..

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin 03:55

Bora Serbülent - Delirirsin Dememiştin

Delirirsin Dememiştin şarkı sözleri ile Görmeseydim duymasaydım Tutmasaydım beyaz ellerini Anlamazdım gidişini Görmeseydim güzel gözlerini Olmuyor gülüm sensiz olmuyor Bu can bedende durmuyor Olmuyor aşkım bir tanem..

Can Aydıner - Zamanın İzleri 04:10

Can Aydıner - Zamanın İzleri

Zamanın İzleri şarkı sözleri ile Deniz öyle güzel bakıyor ki Unutuyorsun yaşantıları etkisinde gözlerinin Işıklar yansıyor sonsuz denizden Başımı döndürüyor bu güzellik Sanki her an ağlayacak bir çocuk Bir tarafıysa..

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti 03:39

Taner Çalık - Kendisi Kaybetti

Kendisi Kaybetti şarkı sözleri ile Kimlere ömür verdik Hakkından fazlası Baş üstünde yer verdik Niyetimizdi hayırlısı İki kara günde pes mi edilir Tek hakkımız mı var Son güne kadar bekledik İçimiz sabır tarlası Önü..

Patron - Sevdik de noldu sanki (Official Video) 02:50

Patron - Sevdik de noldu sanki (Official Video)

Şarkı sözleri altyazı olarak eklenmiştir. Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Mix & Mastering : Kupa A Director : Murat Joker Director asist : İsmail Sabotic - Ali Babacanoğlu Post production : Çisem Baydar Color : Oğuz ..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

Yaren Alaca - Gözler Üzerimde (OFFICIAL AUDIO) 02:31

Yaren Alaca - Gözler Üzerimde (OFFICIAL AUDIO)

Şarkı-Gözler Üzerimde Sanatçı-Yaren Alaca, mir Albüm-Gözler Üzerimde..

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap 05:01

İsmail Karayün feat. Ece Şeşen - Hesap

Hesap şarkı sözleri ile... Sözlerim akıldan önce bir karanlık perde Emanetimdir yüreğim onu ellere verme Arzuladım gölgenin en koyu rengini Düştü gururum bir sabah tepeden dibe Bir yanda tövbeler bir yanda öfkeler Bi..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan 03:12

Sinan Akçıl & Saide Guliyeva - Daima Yaşa Azerbaycan

Daima Yaşa Azerbaycan şarkı sözleri ile Yeşil ve kırmızı mavi Bu bizdeki kalbin rengi Çocuğu yaşlısı genci Hepsi cesur halkın sesi Vatansız olmaz Kursundan korkmaz Hepimiz tek can sen daima Yaşa Azerbaycan Kimseden k..

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla 03:21

Rakı İçmek İyi Geliyor - Damla

Şarkı Sözü Geçiyor yaralar Damlalardan sonra Kalmıyor kabuğu Düşüyor zamanla Sonra bir gün gerçekten Atlattığını sanarken Yaradan kalan izler seni soruyor İşte öyle bir anda Tam da böyle zamanda Rakı içmek iyi geliyor Y..

Mert Gider - Şenol Abi 04:44

Mert Gider - Şenol Abi

Şenol Abi şarkı sözleri ile Deli gibi atıyor zaten hep kalbim Yüzüm şiş inmez, kalmamış halim Her fikre açık şu mecalim Ha bire borç yazıyor Şenol abim Evler değişir nakliye pahalı Zor iş ama dersin, adam haklı ..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..