#Yezidi Şarkı

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Sezgin Çınar - Lak Lak 03:01

Sezgin Çınar - Lak Lak

Lak Lak şarkı sözleri ile Şeytana uymuşlar Kızlar grup kurmuşlar Üç kişi bir olmuşlar Ediyorlar Lak Lak Konu neydi soru neydi Kim kiminle neredeydi Bu kızlar hep böyle miydi Anlamadım ki Lak Lak Şunların haline bak..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio 02:44

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Audio

Çağatay Akman - Seçtiğimiz Yol Başka Şarkı Sözleri Seçtiğimiz yol başka Düşünüyoruz her tarzda Yazamıyorum çok saçma Umudum var galiba Sensizlik bir başka Vurdum gönlümü aşka Geçer sandım bir anda Kimse yok sol yanımda D..

Mübin Dünen - Ha Gulazer 03:37

Mübin Dünen - Ha Gulazer

Ha Gulazer şarkı sözleri ile Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gulazer Ne qazim ne quling im Ha gulazer can gulazer Ne şêr im ne piling im Ha gulazer can gulazer Ha zeriyê zeriyê Ha gulazer can gu..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Özlem Çelik - Aşkertesi 03:58

Özlem Çelik - Aşkertesi

Aşkertesi şarkı sözleri ile Aşktı geçti dedin ne kolay söyledin Yokluğumu bu kadar çok mu İstedin? Nasıl acıydı o cümleler dur durak bilmedin Kalbime kalbime indi sustum dinledim. Ben anlatamıyorum galiba sebebi yok..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri 05:32

Mustafa Özdemir - Vinde Şeri

Vinde Şeri şarkı sözleri ile Bırak Gideyim bu yüregimi söyliyim sana pir olsun hak olsun ki sana bu hayinligi yapma bana gün gelir sorulur sana bu yüregimi sen yaktın evimi barkımı üstüne yıktın içimdeki umudu s..

Yakup Selçuk - Yan Yanayız 03:18

Yakup Selçuk - Yan Yanayız

Yan Yanayız şarkı sözleri ile Sen gönlümde tüten ocağın dumanı Sen olmazsan bu gece olmasın sabah olmasın Eğer gidersen güneş doğmasın kimse olmasın İstemem başkasını yerine kimseyi koyamam sevemem yine yeniden Sen sağ..

Ramo Benim - Çok Sevdim 02:58

Ramo Benim - Çok Sevdim

Çok Sevdim şarkı sözleri ile Yine yangınlarda kalbim Sevdalar da derdim Sensin zalim gördün mü Dibe vurgunlarda gönlüm Yorgun darda her gün Kayboldum ya gördün mü Sebebisin yanıyor yüreğim Çözümü yok kanasın bedeni..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Erkan Aksoy - Babam 03:31

Erkan Aksoy - Babam

Babam şarkı sözleri ile Nereye baksam kokun geliyor Yıllar geçse de acım dinmiyor Birgün çıkıp gelsen gittiğin yerden Bağışlasan beni evladım desen Sonra ben gelsem Yokluğunda hiç geçmedi zaman Mevsim sonbahar hep ba..

Melih Kök - Pes Etmek Kolay 04:04

Melih Kök - Pes Etmek Kolay

Pes Etmek Kolay şarkı sözleri ile Dene bir kez daha dene Duracak mı hayat havlunu atınca Hançeri kalbine hüzünleri kaderine yazmadı mı Yitip giden onca sene Savrulup ömürden sayılmadı mı Son durak kursak hayallere Zeh..

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi 03:21

Zeynep Sağdaş - Modern Külkedisi

Modern Külkedisi şarkı sözleri ile Saat 12 olmuş, bana ne Eğlenir coşarım, kime ne Biz bu dersi geç öğrendik Prensi askere gönderdik Ben modern külkedisi Bu yüzyılın efendisi Geç öğrendim bu dersi Ben beklemem prensi Z..

Yokuz - Kime Baktın 03:15

Yokuz - Kime Baktın

Kime Baktın şarkı sözleri ile Kime baktın? Kendini hep ararsın, hep ararsın Neye şaştın? Kendini hep satarsın, hep satarsın Neye güldün? Kendini hep üzersin, hep üzersin Niye sustun? Doğruyu sen bilirsin, sen kibirsin ..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et 03:19

Melih Aydogan Ft Tugce Guder - Dans Et

Şarkı Sözleri: Zaman akıp gider senle, yalan Sonumu yazmış ellerin Kafada bitmez sözlerin Bi’ sakin Tenim, tenini istedi o akşam Yıldız içmiş gözlerin Işığın çok kalbim yerin En derin O an, saran nefesin yanımda Ge..

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken 03:32

Songül Oktay Bilge - Seni Beklerken

Seni Beklerken şarkı sözleri ile Biliyorum geçecek bu ağrılı sancılı günler Bu kapkara umutsuz düşler bitecek Beklerim sabırla avuturum senle kendimi Belki seversin benim seni sevdiğim gibi Ah körmüşüm görmedim ya..

Mehmet Sümer - Loş Hoş 03:53

Mehmet Sümer - Loş Hoş

Loş Hoş şarkı sözleri ile Dünya durmaz döner durur Ama bunlar yerinde durur Atı alan Üsküdar geçer Döner gelir dört nala gider Bu gecenin ışıkları Bizi bomboş sandıkları Bu boyların kafaları Boş, boş, boş Bu gecenin ..

Melike Sidar - Yağmur 04:20

Melike Sidar - Yağmur

Usage Policy: Yağmur şarkı sözleri ile Gözlerimden akan yaşlara bak. Yağmurum sel olmuş. Her kapıyı çalar gönlüm; Yine seni arar. Sensiz kaldım uçurumlarda. Bense gereksiz umutlarda, Yolunda gelmeni gözlerim. Özledim..

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Ters Açı - Aşk Hırsızı 04:28

Ters Açı - Aşk Hırsızı

Şarkı Sözleri: Kim bu gece gece arayan? Yoksa bir rüya mı? Karşımda yine o tanıdık adam Bir türlü bıkmadı. Bahsettiği sevgiler çok çok eskilerde kaldı Yine aynı zırvalıklarla karşıma çıktı Sanki başka derdim yok gibi..

Furkan Kızılay - Kırmızı 03:12

Furkan Kızılay - Kırmızı

Kırmızı şarkı sözleri ile Tuzak, tuzak soru bu Tuhaf, tuhaf olurdu Gördüğümde seni kocaman sarılmak istiyorum Uzak, uzak bir tutku Yasak, yasak bir duygu Böyle sonsuza kadar yanında olmak istiyorum Birlikte voltranı ..

İsmail Ateş - Dayı 03:23

İsmail Ateş - Dayı

Dayı şarkı sözleri ile Zannettim her düzen böyleymiş dayı, Dinledim seni ben, rezil oldum dayı Çabaladım olmadı, uğraştım olmadı Delirdim vallahi delirdim dayı. Beni Beni Beni perişan etti beni Beni beni beni bitirdi ..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz 03:18

Sokrat St - Sağım Solum Belli Olmaz

Benim sağım solum belli olmaz Kafam atar kapına dayanırım Ben insanları, insanlar beni zorlar Her yer napacağımı söyleyen filozoflarla dolu! Bi’gün bağırır çağırır, bi’gün içime kapanırım Bazen sevgi sarmaşığı gibiyim,..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Tora Çolak - Bal Aşkım 04:21

Tora Çolak - Bal Aşkım

Bal Aşkım şarkı sözleri ile Sen benim kalbimde bir mühür gibi Yazıldın o anda ilk emir gibi Yetmez ki bir ömür sevmeye seni Götürsün aşkımız sonsuza bizi Bekledin demek, özledin demek İşte yanındayım bal aşkım Sen beni..

Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..