#Yezidi Şarkı

Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Yusuf Güney - Umudun Yolu 03:42

Yusuf Güney - Umudun Yolu

Yusuf Güney - Umudun Yolu dinle Şarkı Sözleri; Beni bir bırak gönlüm Kendime yetmez oldum Başımın üstünde yerine sığmaz oldum Tek sorun sende mi bende mi bilmedim Hayatım çakır olmuş Akşamdan kalmayım Aşk denilince Ses..

  • Candy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz  Hala Seviyorum 04:08

Özcan Deniz Hala Seviyorum

Özcan Deniz - Hala Seviyorum Şarkı Sözleri Hala seviyorum Ne yapsan da ne etsen de Geçmez biliyorum Azalsan da çoğalsan da Bende üzdüm sende üzdün boşverelim mi Bende küstüm sende küstün vazgeçelim mi Bende üzdüm sende ..

 Aşık Mahzuni Şerif  Bu Dünyanın Saltanatı 05:33

Aşık Mahzuni Şerif Bu Dünyanın Saltanatı

Aşık Mahzuni Şerif - Bu Dunyanın Saltanatı Şarkı Sözleri Yürü bre fani dünya Bu güzellik sana kalmaz Dökülür bağların gülü Çok uzun zamana kalmaz Geçer gider ömür atı Duman çöker katı katı Bu dünyanın saltanatı Devri s..

Niyazi Koyuncu  Yol 04:18

Niyazi Koyuncu Yol

Niyazi Koyuncu - Yol Şarkı Sözleri Dağların Yamacına Çıktım Oturamadım Seni Gördüm Karşımda Amma İnanamadım Kaçtım Gittim Oradan Ardıma Bakamadım Sen Gittin Ya Buradan Sensiz Var Olamadım Endum Dere Duzune Gözlerim Yaşla..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Bende Saklı  Ne Bekliyordun Ki 03:47

Adı Bende Saklı Ne Bekliyordun Ki

ŞARKI SÖZLERİ Bölünür sancıyla uykular Sığınak değil en kuytular Gökte ay öndört ben dolunay Son hatıramı sinene sar Bu kadarına razıyım yar Uzak diyarlarda evli barklı Mutluluk en çok onun hakkı Bu yorgun kırık dökük ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü 01:04

Süper Düet Dede ile Torunu :) Harikanın İki Tık Üstü

Dedesiyle şarkı söyleyen torun harika bir performansla dedesiyle şarkı söyledi. tamamıyla harikanın iki tık üstüydü. :-D Ünlü Şarkın Türkçesini Bilen Varmı ? Aşkın Nur YENGİ - Serserim benim ???..

  • PengoTV tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Meral Azizoğlu  Lingo Lingo Şişeler 03:41

Meral Azizoğlu Lingo Lingo Şişeler

Meral Azizoğlu - Lingo Lingo Şişeler Şarkı Sözleri Giydiğim Atlas İğneler Batmaz Yar Bensiz Yatmaz Hacı Cavcav Oh Canıma Değsin Şişeler Lingo Lingo Şişeler Rakıda mı İçtin Sen Bensiz Çamura mı Düştün A Densiz Yar Yar Yar..

Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Yurt  Bekle 05:02

Tuğba Yurt Bekle

Tuğba Yurt - Bekle Şarkı Sözleri Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de Bekle, hatırla bizi dar günlerinde Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde Baharı selamlayıp iki çift kelaml..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.250 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balık Tutma Taktikleri 00:43

Balık Tutma Taktikleri

Bir adam şarkı söyleyerek ve oynayarak balık tutmaya başladı etraftaki insanlar onunla dalga geçmeye başladı ama adamın yakaladığı balığı gören herkes adam gibi oynayıp şarkı söylemeye başladı..

  • JET TV tarafından
  • 2.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari 00:52

İyi Bir De Öpüşseydiniz Bari

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Salla Yarim Mendilini - Ahmet Parlak - Canlı Performans 02:21

Salla Yarim Mendilini - Ahmet Parlak - Canlı Performans

Ahmet Parlak Şarkı Sözleri; Salla Yarim Mendilini Şarkı Sözleri; Bir bakarsın akşam olmuş Güneş nedir görmeden Deli gönlüm aşık olmuş Sevgi nedir bilmeden Ah bu halim Can bu halim Hep senin yüzünden Uzağıma düşt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Allah Biliyor  Metin Şentürk 05:41

Allah Biliyor Metin Şentürk

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Mo - Nights With You 03:19

Mo - Nights With You

Şarkı Sözleri Lyrics Video) 2017 Şarkı Sözleri (Lyrics) Nights With You Girl, you're gorgeous You know you might not always feel like it but you are And you're worth it Are you sure you are? We'll dye my hair in cra..

Robin Bengtsson - I Can't Go On (İsveç - Eurovision 2017 Yarı Final) 03:08

Robin Bengtsson - I Can't Go On (İsveç - Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) I can’t go on, I can’t go on Gotta keep it together Don’t get me wrong, don’t get me wrong ‘Cause baby, you make me better, hey With just one look you make me shiver I just wanna ta..

Seyir Halindeyken Yürek Yiyen Otobüs Şoförü 01:32

Seyir Halindeyken Yürek Yiyen Otobüs Şoförü

Görüntüde seyir halinde giderken canı sıkılıp şarkı çalan otobüs şoförü çalan müziğine etkisine dayanmayıp ayağa kalkarak şarkı söylüyor.Şoför koltuğu kısa süre boş bırakması yürek yiyen bir işti...

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tamara Gachechiladze - Keep The Faith (Gürcistan - Eurovision 2017 Yarı Final) 03:04

Tamara Gachechiladze - Keep The Faith (Gürcistan - Eurovision 2017 Yar

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Who told you to hide behind the veil? Who told you to get out of the way? Don’t you let them steal your dreams Feel the courage, spread your wings and breathe Keep the faith, keep t..

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final) 03:05

Lindita - World (Arnavutluk Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) We’re so alike, yet different At a loss for words, stuttering It don’t make sense, what’s happening? I just don’t understand What’s this fight all for? What’s the cost of life in th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blanche City Lights (Belçika - Eurovision 2017 Yarı Final) 03:10

Blanche City Lights (Belçika - Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) All alone in the danger zone Are you ready to take my hand? All alone in the flame of doubt Are we going to lose it all? I could never leave you and the city lights I could never be..

Norma John - Blackbird (Finlandiya Eurovision 2017 Yarı Final) 03:16

Norma John - Blackbird (Finlandiya Eurovision 2017 Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Blackbird, blackbird, don’t sing to me Don’t sing below my window Fly somewhere else, don’t bother me Don’t sing below my window You sang when he was in my bed You sang when my hear..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.264 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final) 03:08

Dihaj - Skeletons (Azerbeycan Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Holding on to what we had can be so complicated Could be time to move along and face it, no more debating Watched the river running dry Now it’s time to say goodbye There’s an echo ..

Kasia Mos - Flashlight (Polonya  Eurovision Yarı Final) 03:13

Kasia Mos - Flashlight (Polonya Eurovision Yarı Final)

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Like a bullet from a smoking gun They try to tell us that we don’t belong Creeping round at the depth of night Just two shadows in love, we were ghosts Two hearts, we’re invincible ..

PSY - I Luv It 03:19

PSY - I Luv It

PSY - I Luv It Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) ae nai sasib babe ul eomma gwihan jasig babe jig-eob-eun daenseu gasu babe 15nyeonjjae ttanttala A yeah gisulbodaneun yesul-i I LUV IT sillyeogbodaneun maelyeog-i I LU..

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım 02:38

Fulden Uras - Aşkından Ölmemmi Lazım

Fulden Uras - Aşkından Ölmem Mi Lazım Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Sana gelince bi düşününce Yine mi bittik zora gelince Ama kolay mı Bide yalan mı Yine yıkıldım ona dönünce Aşkından ölmem mi lazım Geriye dönmen mi..

Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Her  Şey Fani 05:39

Tarkan Her Şey Fani

Ne Olur Böyle Yapma, Yapma Boynumu Bükme, Kesip Atma Yol Bu Belirsiz, Benden Sapma Aşk Öyle Bitmez Ki, Bizi Yakma Nedir Bu Kavgan Kendinle Be Belalım Rahat Bırak Kalbini O Sevdalı Bi Soluktan Bi Dinle Bi Bak Ne Söylüyor ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 7 yıl önce