#Yezidi Şarkı

Nez - Te Ma EtMaje 04:17

Nez - Te Ma EtMaje

Şarkı Sözleri ; damaeak ma jab eayni dameik ma jab damaeak ma jab w maktubuk faay alssawb eadhab damaeak ma jab ya eayni dameak ma jab damaeak ma jab .. w maktubak fi alssawb eadhab ya eayni damaeak kaffayh w dimana ya ..

John Legend - Love Me Now 03:44

John Legend - Love Me Now

John Legend - Love Me Now Şarkı Sözleri [Verse 1] Pulling me further, further than I've been before Making me stronger, shaking me right to the core Oh, I don't know what's in the stars Never heard it from above, the wor..

Asya  Beni Aldattın 03:44

Asya Beni Aldattın

Sormasaydın söylemezdim ama söylemem gerek Bazen bir saniye binlerce yıl demek Zorlama hiç boşuna içinden gelmeli sevmek Bende bir yürek var ki çocuk var olman gerek Olmadı yar su testisine dolmadı yaa Ben belki baş..

Maroon 5 - Cold 06:50

Maroon 5 - Cold

Maroon 5 - Cold Şarkı Sözleri [Chorus: Adam Levine] Cold enough to chill my bones It feels like I don't know you anymore I don't understand why you're so cold to me With every breath you breathe I see there's something g..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.945 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Sattas - Aman Aman 04:10

Sattas - Aman Aman

Sattas - Aman Aman Şarkı Sözleri Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ilinca ft. Alex Florea - Yodel It! (Romanya 2017 Eurovision Şarkısı) 03:02

Ilinca ft. Alex Florea - Yodel It! (Romanya 2017 Eurovision Şarkısı)

Şarkı Sözleri Hey All you out there Wanna sing and shout Yodele, yodeleioo Sing it! Yodele, yodeleioo Ilinca: Yodeleeii (yodeleioo) Yodeleioo (Sing it so I can hear you) Yodeleeii (Yodele, yodeleioo) Yodeleioo Alex: Yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come 04:04

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come

Demi Lovato - Iggy Azalea - Kingdom Come Şarkı Sözleri ] Oh, you're my kingdom come Oh, you're my kingdom come Sit me on your throne Yeah (yeah) yeah (yeah) yeah (Iggs) [Iggy Azalea:] Gather 'round, now I'm back from my..

Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kylie Minogue - Got To Be Certain 03:20

Kylie Minogue - Got To Be Certain

Kylie Minogue - Got To Be Certain Şarkı Sözleri U keep on asking me Why can't we B 2gether I keep saying won't U wait a while What's all the hurry I thought we had 4 ever I just need time 'til I can make up my mind I'm ..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni) 02:57

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni)

Şarkı Sözleri Ellere yakın benden uzak Sözlerin hep keder ve tuzak Konuşalım anlaşalım ora yerde buluşsak Bunca zaman bunu ben başaramadım Ne huyuna ne suyuna alışamadım..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Calvin Harris - Ft. Frank Ocean 03:50

Calvin Harris - Ft. Frank Ocean

Calvin Harris - Ft. Frank Ocean Şarkı Sözleri ] I might empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that boy a wooden pipe I might, I might empty my bank account And buy that boy a wooden pipe Buy that boy a..

Sketchy Bongo & Kaien Cruz - Love Me In The Dark ???? 03:19

Sketchy Bongo & Kaien Cruz - Love Me In The Dark ????

Şarkı Sözleri (Sketchy Bongo) Simplicity Is what you bring to me When you love me in the dark (x2) When the lights go out And the music fades It's when I need your love (When I need, when I need your love) (x2) Cause ..

Thousand Foot Krutch: War of Change 03:41

Thousand Foot Krutch: War of Change

Şarkı Sözleri It's a truth that in love and war, World's collide and hearts get broken, I want to live like I know I'm dying, Take up my cross, not be afraid [Chorus:] Is it true what they say, that words are weapons? A..

Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi 05:26

Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Zack Knight ft Rami Beatz - Ya Baba” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot subm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabesk Salla salla 00:50

Arabesk Salla salla

Şener Şen'in sesinden unutulmaz şarkı.Dinlemeden geçmeyin...

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) 04:28

Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı)

Harun Kolçak klasiği olan Gitme Seviyorum parçasına Tan Taşçı ile birlikte yeni bir yorum getiren ikilinin klibi müzikseverler için ekranlardakini yerini aldı. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum (feat. Tan Taşçı) Şarkı Sözl..

  • ANKA tarafından
  • 2.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive 03:14

Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive

Şarkı Sözleri Elohim] For sure [Verse 1: Elohim] There's no one else here around me Sinking my feet in the sand I'll be right here on this island I hope that you understand [Pre-Chorus: Elohim] Ooooo ya I'm feeling it ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Astrid S - Breathe 03:33

Astrid S - Breathe

Astrid S - Breathe Şarkı Sözleri [Intro] I forget to [Verse 1] It's been a week since you hit my bed And since then you've started living in my head (eh) Seven days and I'm nearly dead Never thought that I'd reboot, but..

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna 03:01

Jamala-1944(Türkçe Çeviri)Eurovision 2016 Ukrayna

Şarkı Sözleri When strangers are coming... They come to your house, They kill you all and say, We’re not guilty ot guilty. Where is your mind? Humanity cries. You think you are gods. But everyone dies. Don't swallow my ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 11.035 görüntüleme
  • 8 yıl önce