#Yezidi Şarkı

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony 04:06

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony

Clean Bandit - Feat. Zara Larsson - Symphony Şarkı Sözleri [Verse 1: Zara Larsson] I’ve been hearing symphonies Before all I heard was silence A rhapsody for you and me And every melody is timeless Life was stringing me ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Costa Vlastara feat. Nikita So Nikki - Dreamin Of You 03:05

Costa Vlastara feat. Nikita So Nikki - Dreamin Of You

Şarkı Sözleri Lyin' in my bed Thoughts in my head Visions of you But I can't get through the night So pick up the phone I know you're home You're playin' with my heart And you know that it just ain't right It's just a ..

Betty Who - Mama Say 03:15

Betty Who - Mama Say

Şarkı Sözleri (What would your mama say?) Come with me, I'm what you need I light you up, 'cause I can see the fire in your eyes Welcome to your fantasy, your wildest dreams I'll show you things you never knew you liked..

Aurosonic Saman Ya Sudite !! 02:16

Aurosonic Saman Ya Sudite !!

Kanalıma abone olmayı unutmayın...

Bu En İyi Düğün 02:54

Bu En İyi Düğün

10 Aralık 2016 gerçekleşen düğünde, güzel çift Zaurbek ve Çinar için bir hediye olarak şarkı Bu en iyi düğün (Kapak versiyonu) seslendirdi...

Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld - At My Best 03:17

Machine Gun Kelly feat. Hailee Steinfeld - At My Best

Şarkı Sözleri [Verse 1: Machine Gun Kelly] I wrote this song as a message for help On behalf of anybody finding theirself I wrote this letter to numb your pain 'Cause everyday I wake up I'm feeling the same I got issues ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Linkin Park - Battle Symphony 03:42

Linkin Park - Battle Symphony

Linkin Park - Battle Symphony Şarkı Sözleri [Verse 1] I got a long way to go And a long memory I been searching for an answer Always just out of reach Blood on the floor Sirens repeat I been searching for the courage To ..

Mantarlar - Buz Erir Ben dinlediğinde 00:50

Mantarlar - Buz Erir Ben dinlediğinde

Mantarlar - buz erir. Ben dinlediğinde.İyi seyirler...

Zara Hasret Rüzgarları 04:41

Zara Hasret Rüzgarları

ŞARKI SÖZLERİ: HASRET RÜZGARLARI ÇOK ERKEN ESTİ SAVRULDUK SEVGİLİM DERTLERDEN YANA ZAMANSIZ DÖKÜLEN YAPRAKLAR GİBİ AYRILDIK SEVGİLİM DOYMADIM SANA NASIL BAŞLAMIŞTI BAK NASIL BİTTİ EN GÜZEL DUYGULAR SİLİNDİ GİTTİ N..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Yalnızım 05:14

Zara Yalnızım

ŞARKI SÖZLERİ: ÇEKMEDİĞİM DERTLE ÇİLE KALMADI FERYATSIZ GÜNDÜZÜM GECEM OLMADI AĞLAMADIK SOKAK KÖŞE KALMADI YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ O ESKİ HALİMDEN ESER YOK ŞİMDİ IZDIRAP İÇİNDE YORGUNUM ŞİMDİ TUTUN KOLLARIMD..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mantarlar - Aramızda Buz Erir 01:29

Mantarlar - Aramızda Buz Erir

En güncel videolar için kanalıma abone olunuz...

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun 01:30

Aptal Değilim Ben Anlıyor Musun

Beklenen Şarkı başrollerini Hülya Koçyiğit ve Kartal Tibet'in paylaştığı 1970 yapımı Türk filmidir...

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night 03:29

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night

Mura Masa - Charli XCX - 1 Night Şarkı Sözleri [Verse 1: Charli XCX] You are something special, oh-woah Twenty carats of lit gold What we had was precious, oh-woah But I had to let you go [Pre-Chorus 1: Charli XCX] We h..

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin 03:40

Nesrin Kopuz - Gel Dedim Sana Gelmedin

Başka bir sehirle başka bir hayatla Unutur muyum sandın? Sesim kulağında kokumsa burnunda Unutamazsın Ayrılık olur derdi de unutulur Gönül yalanla avutulur Bir ses duyarsın hani dersin sevgilim mi ki Daha çok ozlersin b..

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz 02:53

Allahum Al Canumi - Nesrin Kopuz

kafamı vuracağımda duvarlara taşlara bir vefasız yüzünden oy yazık akan yaşlara X2 Allahım al canımı da ben onsuz yaşayamam hergece bölünüyor uykularım sancıyla X2 sabahtan kaltım baktımda güneşin önü bulut seni sana bır..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

Resul Dindar / Hiç 05:20

Resul Dindar / Hiç

Resul Dindar Şarkı Sözleri: Gecenun bir vaktinde Yıldızlarun altinde Oturup ağladun mi? Ayrılık saatinde Sen sevdaluk etmedun mi? Sen hiç acı çekmedun mi? Resimlere bakup bakup Gözyaşini dökmedun mi yar? Sen bir damla ..

  • Candy tarafından
  • 2.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerçekten Beğendiniz Mi Beni 01:17

Gerçekten Beğendiniz Mi Beni

Filmin Adı: Beklenen Şarkı Yönetmen: Ülkü Erakalın Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Kartal Tibet Yapım: Erler Film..

Mutluluk Dolu Sevgi Dolu Uzaklara 01:26

Mutluluk Dolu Sevgi Dolu Uzaklara

Filmin Adı: Beklenen Şarkı Yönetmen: Ülkü Erakalın..

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim 01:00

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kopmalık Hint Müziği 04:29

Kopmalık Hint Müziği

Maşaallah Maşallah Masallah masallah Oooooooooo Masallah masallah Güzel çehrene maşallah Senin gözlerin beni Benden aldı maşallah Seni elde edince benim oldu tüm cihan.... Ho..heyy. Ho. Heyyyyy. Masallah masallah Güze..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Kemal Doğulu Yayında Fenalaştı! 19:24

Kemal Doğulu Yayında Fenalaştı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde yeni yarışmacı Gamze Taşkın podyuma çok iddialı bir giriş yaptı. Gamze yarışmacılardan sonra jüri karşısına geçince İvana Sert, Gamze'nin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:02

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Şarkı Sözleri Dinle Lyrics: Düşlerde sevdim seni,söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini,söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

  • Candy tarafından
  • 1.875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum 02:19

Rafet El Roman - Yüreğimle Seviyorum

Yalan sevgilim inanma ellere Kapılıp düşlere bana sitem etme Hiç mi hissetmedin ah bendeki yüreği Ben sadece seni hep seni sevdim İnan sevgilim bir ben bilirim Hasret acısı içimde saklı Yaşadığım her şey yüzümde y..