#Yezidi Şarkı

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda 04:46

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda

Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Şarkı Sözleri: Ferdi Tayfur - Gizli Sevda Albüm Adı : Aşkın Cezası Düzelten : deli sevda Hergün seni görüpte dokunamamak Saçlarını ellerimle okşayamamak Sevap istemem artık günahsa günah Sus..

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel 03:02

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel

Bugün Git Yarın Gel şarkı sözleri ile Kelimeler yetse, anlatsam seni Haykırsam ele güne, rezilliğini Utanmasam kendimden, şu temiz yüreğimden Bir kalemde harcardım seni Boş ver üzülme, kaybettin beni Kötü kader, y..

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor 03:46

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor

Güneş Veda Ediyor şarkı sözleri ile Bir güneş geçiyor penceremden Martılar gönlümden Bir çiçek gidiyor penceremden İnsanlar gönlümden Söyle nasıl yaptın bunu bize Tüm sensizlikler içimizde Söyle yalanlarını bugün bize ..

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı 07:31

Ebru Gündeş Derya Uluğ'u Yere Göğe Sığdıramadı

Yılların duayen ismini birçok ünlü isim de dinlemeye geldi. Bunlardan birisi de eski vokalisti Derya Uluğ’du. Ebru Gündeş, eski vokalisti olan ve son yılların en başarılı kadın popçularından olan Uluğ için övgü dolu sözl..

  • BETA tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Alya - Gücün Varsa 02:36

Alya - Gücün Varsa

Şarkı Sözleri: Gelemiyorum üstesinden Sevemiyorum ta derinden Kanadı kırık kuşlar gibi çırpınıp duruyorum Sebebi oldun bazen Yerini buldun zaten Daha görecek günler varken Yok olup gittin madem Günahıyla sevabıyla İç..

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:23

Vin Diesel - 3 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Vin Diesel, The Fast ve Furious film dizisinde Dominic Toretto'nun ve Riddick'in The Chronicles of Chronicles of Richard B. Riddick'in tasvirleri ile ünlüdür. Her iki bayide da devam filminde bir yapımcıydı. Sesli oyuncu..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla 05:23

Ferdi Tayfur - Sende Mi Leyla

Ferdi Tayfur - Sende mi Leyla ( Zaman Tüneli II ) ŞArkı Sözleri Yüzüme bakacak yüzün kalmamış Doğru bir kelime sözün kalmamış Aklını fikrini yalan bürümüş Sen de mi Leyla, sen de mi Leyla Karaya ak denilir mi Amaya bak ..

Polly Pocket - Televizyonda Polly 17:37

Polly Pocket - Televizyonda Polly

Nihai macera için Polly Pocket ile takım! En güzel maceralar için Polly Pocket'in ekibine katıl! Polly kendine güvenen, havalı, arkadaş canlısı, iyimser, maceracı, becerikli ve sadık biri. Eğlenmeyi, maceralara atılmayı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 148 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor 00:58

Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor

Elsa’yı ikna etmeye çalışan Anna, evin dört bir yanında neşe saçarak şarkı söylüyor!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 13.059 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.449 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar) 05:04

Musti 2018 - Yıkamazsın Beni ( Yeni Damar)

Musti Yıkamazsın Beni Şarkı Sözleri : Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıkamazsın Beni Allahından bulasın çektiğimi çekesin Ne Yapsanda Ne Etsen de Yıka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın 03:52

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın

Sende Kalsın şarkı sözleri ile Anlamıyorum alınmış duygular sever oldum kaçınca duvarlar BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME Sende kalsında,sende kalsında anlatsam derdimi der..

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm) 03:37

Müslüm Gürses - Paramparça (Bugün Benim Doğum Günüm)

Müslüm Gürses - Paramparça Dinle Müslüm Gürses - Paramparça Şarkı Sözleri Saatim yok Tam olarak bilemem Biraz bira, biraz şarap önceydi Nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken Yıllar hayatlar geçiyor Takatim yok yin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm 04:28

Müslüm Gürses - Seni Kalbime Gömdüm

Müslüm Gürses Seni Kalbime Gömdüm Dinle Şarkı Sözleri : Yakıp bütün aşkımı külü maziye gömdüm Yaşanılan sevdayı seni kalbime gömdüm Öyle günler geçirdim ne yaşadım ne öldüm Kadeh kadeh sevgini seni kalbime gömdüm Ömrüm..

Müslüm Gürses - Ceza 06:01

Müslüm Gürses - Ceza

Müslüm Gürses - Ceza Dinle Şarkı Sözleri : Yağmurlu bir günde doğdum anamdan Gökler ağlıyormuş ben doğdum diye Doğarken günahkar olur mu insan Ömrüme verilen bu ceza niye Ne yaptım allahım dertli doğacak Sevipte ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim 04:47

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim Dinle Şarkı Sözleri : Seni nasıl özledim Bilemez bilemez bilemezsin Yanıyor kalbim kalbim benim Sönmüyor sönmüyor söndüremezsin Sana olan aşkımı imkanı yok bilemez bilemezsin Sana ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.234 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm 05:21

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm

Müslüm Gürses - Şen Değil Gönlüm Dinle Şarkı Sözleri : Şu diyari gurbet elde Şen değil gönlüm ya dost Ah kimse bilmez bu ahvalimden halimden Ah şen değil gönlüm şen değil aman Şen değil gönlüm şen değil Sergerdar old..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik 03:24

Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik

Yüreğimdesin şarkı sözleri ile Ey aşk, Bodrum’da bir sahildesin, Ey aşk, Bu odada bir yerdesin, Durdu zaman yüreğimdesin, Vicdan, Dikenlerin içindeyim, Ben hala, Toprağın üzerindeyim, Durdu zaman yüreğimdesin, Tıkan..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Yaranamadım 05:02

Müslüm Gürses - Yaranamadım

Müslüm Gürses - Yaranamadım Dinle Şarkı Sözleri : Görmedim yürekten candan seveni Yalancı dostluklar ağlattı beni Kul ettim ellere ben bu bedeni Yinede kimseye yaranamadım Dostunum diyenler aldattı gitti O sahte ..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim 06:10

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim

Müslüm Gürses - Ağlama Gözlerim Dinle Şarkı Sözleri : Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnız başıma Bir gençlik rüzgarıdır eser deli deli başımda Başım öne eğilir kalırım yalnı..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce