#Yezidi Şarkı

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alper Erözer - Tek Bir Yeminle 03:35

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle

Alper Erözer - Tek Bir Yeminle Dinle Şarkı Sözleri: Sen olmasan gözlerim ışık almaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Şimdi burada olsan hiçbir şey yarım kalmaz Sensiz olmaz, sensiz olmaz Sen içinden söyle ben duyarım burada..

Bilge Nila - Geçer 03:33

Bilge Nila - Geçer

Bilge Nila - Geçer Dinle Geçer şarkı sözleri ile O günlerde hayallerden beklediği çok şey vardı Derinliklerde yatan eksik duygular kaldı Topladığı güller solardı, söylediği sözler yorardı Tek bir istediği vardı ama k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Tolga Mitil - Ben Seninle 04:18

Tolga Mitil - Ben Seninle

Tolga Mitil - Ben Seninle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni görene dek yaşamayı sevmezdim Bilemezdim sonunu Benden aldığın ne varsa kaldım öyle Göremedim sonunu Ben seninle Ayrı kaldım tek başıma koca bir şehirde Bir başı..

Melike - Şans 03:27

Melike - Şans

Melike - Şans Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hadi gel sevgilim Beni bul sevdigim Dünya çok küçüktür Kepçe misaliyim Hadi gel sevgilim beni bul sevdiğim Dünya çok küçüktür kepçe misaliyim Dünya ya bir kere geldim daha da gel..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın 04:25

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın

Ali Altay - Gafil Gezme Şaşkın Dinle Gafil Gezme Şaşkın şarkı sözleri ile Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon Mahlenin yakışığı Vay nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok amma Pek k..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Yeşim Vatan - Dokunsana 03:11

Yeşim Vatan - Dokunsana

Yeşim Vatan - Dokunsana Dinle Dokunsana şarkı sözleri ile Tövbeler etmiştim Yer oynadı yerinden Karşıdan gelirken Gülümsedi aniden Tatildeyim derken Aklım gitti başımdan Her gün geçer oldum Evlerinin önünden Tanışa..

Aslızen - Delizabet 03:27

Aslızen - Delizabet

Aslızen - Delizabet Müzik Dinle Şarkı Sözleri Savurdum bugün külleri Geçmişe ait herşeyi Fırlatıp attım eskiyi Ne liman kaldı ne gemi Korkmadım kara kışta Aşkıda yaşadım arşta Koyar mı acılar bana Olmuşum zümrüdü anka..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle 03:22

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle

Mustafa Demiroğlu - İstanbul Müsaadenle Müzik Dinle Şarkı Sözleri İstanbul müsaadenle benim bir gitmem lazım Bunca yıl suretine baktığım yeter Canım müsaadenle beni bir göndermen lazım Bunca yıl sensiz olmaz sandığım ..

Mert Demir - Karakış 03:55

Mert Demir - Karakış

Mert Demir - Karakış Dinle Karakış şarkı sözleri ile Sevmem ben kara kaşını gözlerini Al da götür herşeyini bana bırak sözlerini Sevmekten usanılmaz Sen olmadan bu can dayanmaz Zamanla geçer sandım Kara kış gibi çö..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Umur Doma - Fantastik 03:47

Umur Doma - Fantastik

Umur Doma - Fantastik Dinle Fantastik şarkı sözleri ile Rahat durmam yanında Anlarsın tanıyınca Aşk bir tür cesaret mi? Yoksa tam felaket mi? Kimsesiz diyarlarda Hapsoldum dejavuna Tüm bunlar işaret mi? Tatlı bir es..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik 04:21

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik

Ertan V İsrafil - Biz Kaybettik Dinleü Biz Kaybettik şarkı sözleri ile Toplanmış çiçekleri solduruyorsan Yaşanmış onca şeyi unutuyorsan Boşalmış kadehleri dolduruyorsan Kaybettin kaybettim biz kaybettik İki söz bir a..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) 06:08

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik )

Halil Sezai - Paramparça ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölü aşk diyarlarına Beni sen attın da İçim paramparça Viraneyim yalan oldum, ah.. Sesin yankı olur boğar her adımda İçim paramparça Viraneyim duman oldum, ..

Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Hande Yener - Bu Kafayla 04:45

Hande Yener - Bu Kafayla

Hande Yener - Bu Kafayla Müzik Dinle Şarkı Sözleri YERİME KOY HADİ,DOLDURSUN ASALETİMİ VE ONA DA YAŞAT AŞKIN ESARETİNİ UZAK DUR KARIŞMA HAYATIMIN TEK ANINA KORKMA SAVAŞMAM SENİNLE VAKİT HARCAYAMAM KÖTÜ KONUŞMAK BANA..

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın 03:57

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın

Bilal Sonses - Sana Bir Şey Olmasın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öylesine sev ki beni, bizi gören herkes kıskansın. Öylesine tut ki elimi, kalp atışım hızlansın. Korkuyorum gidersen söyle nasıl nefes alırım, Hani sendin ..

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen 03:16

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen

Evren Uysal - İçime Ne Ektiysen Dinle İçime Ne Ektiysen şarkı sözleri ile İçime ne ektiysen, durmadan patlıyor Beni yukarıya bulutlara sana çıkartıyor Sözünü tutuyorum durmuyorum Daha çok çalışıp umudumu yitirmiyor..

İlkan Günüç - Dejavu 04:17

İlkan Günüç - Dejavu

İlkan Günüç - Dejavu Dinle DEJAVU şarkı sözleri ile Sonbahardın bir tatlı rüzgar üşüttü geçti Görsen anlardın zaman hep kötüyü seçti Kafam çok karışık düşünemiyorum ben neden? Aşk dejavu tekrarlıyor kendini hiç sevd..

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız 04:13

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız

Ferhan Tutaşer - Şehirle Parkımız Dinle Şehirle Parkımız şarkı sözleri ile Farklı hayatları yan yana yaşamıştık. Ben şımarık bi bülbül, sen karaya hayran balık. Kaçmama, inkârlara geceler yetmez ..

Alaz Pesen - Acaba 03:53

Alaz Pesen - Acaba

Alaz Pesen - Acaba Dinle Acaba şarkı sözleri ile Bıçak gibi sözlerin saplandı hayalime Yaramaz gözlerinin peşindeyim bilesin Tokat gibi çarptı be deli bakışların Çılgın asi saçların, o dayı tavırların Sen ben acaba ..

Eylem Aktaş - Söyleyemedim 05:30

Eylem Aktaş - Söyleyemedim

Eylem Aktaş - Söyleyemedim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düşlerde sevdim seni söyleyemedim Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim Sana ben şiirler sözler büyüttüm Sana ben baharlar yazlar büyüttüm Sana ben hummalı gizler büyüt..

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü 03:57

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü

Can Oflaz - Fikrimin İnce Gülü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Fikrimin ince gulu Kalbimin sen bulbulu O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin beni Ellerin ellerimde Gozlerin gozlerimde O gun ki gordum seni, Yaktin ah yaktin ..

Sergülüm - Her Sözüm Sen 04:00

Sergülüm - Her Sözüm Sen

Sergülüm - Her Sözüm Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hâlâ sızlatıyor adın Hâlâ yaralı gittiğin evim Ardına bakmadın ama Yaktın yanıyorum hâlâ Hiç sönmedim Her sözüm sen her hecem Güneş’de sen ay’da sen Fidanları besley..

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum 03:48

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum

Soner Sarıkabadayı - Seveni Arıyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gönlün nerede olursa olsun Kalbin kimde durursa dursun Saygın yetmez mi bana Sevgin içilmez mi kana kana Seven olmasaydım, solmasaydım Beni sarsmasaydın,..

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..