#Yeşil uzaylı roman havası versiyon müzik dinle

Lavaşta Kolay Pizza Tarifi 06:20

Lavaşta Kolay Pizza Tarifi

Malzemeler 1 tatlı kaşığı klarifiye tereyağı 2 adet lavaş ekmek ½ adet yeşil biber ½ adet köz kapya biber ½ koçan haşlanmış mısır 4 adet mantar 7-8 dilim sucuk 7-8 dilim sosis 3 avuç rende kaşar peyniri 1 avuç siya..

Tas Kebabı Tarifi 04:01

Tas Kebabı Tarifi

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Nefis Balkabağı Çorbası 04:01

Nefis Balkabağı Çorbası

Malzemeler 500 gram Dana Kuşbaşı 8 adet Arpacık Soğan 5 diş Sarımsak 4 adet Yeşil Biber 2 adet Havuç 3 adet Patates 2 adet Rende Domates 1 yemek kaşığı Salça (domates ve biber) Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Tereyağı Tuz Kara..

Lezzet Garantili Menemen Tarifi 05:33

Lezzet Garantili Menemen Tarifi

Malzemeler 4 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 1 adet yeşil biber 2 adet büyük boy domates Tuz Karabiber..

İrem Derici'den Aşk İddialarına Yanıt 01:55

İrem Derici'den Aşk İddialarına Yanıt

İrem Derici, Barış Murat Yağcı ile aşk yaşadıkları yönündeki iddialara yanıt verdi. Yaş farkı ile yeniden gündeme gelen Derici, yeni aşka yeşil ışık yaktı.....

  • BETA tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz 04:00

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz

Sosyal medyada tartışma yaratan 'elbise rengi' paylaşımı sonrası yeni bir renk polemiği başladı. İngiliz oyuncakçı Charles Benham'ın 1895 yılında yarattığı Benham Topacı , 120 yıl sonra bile gizemini koruyor. İlk bakışt..

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı 00:37

Bir Deli Sevda 4.Bölüm Fragmanı

Başrollerini Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Erdinç Gülener, Cankat Aydos ve Deniz Uğur’un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Itır Esen, Mehmet Esen, Esra Kızıldoğan, Sermet Yeşil, Hikmet Körmükçü, Deniz Özerman, Zuhal Y..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Sivas'ta Liseli Öğrenciler Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynadı 00:34

Sivas'ta Liseli Öğrenciler Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynadı

SİVAS'ta 15 ve 16 yaşlarındaki lise öğrencileri araçlara kırmızı ışık yanarken yaya geçidinden birdirbir oynadı. Öğrencilerin oyununu gören sürücüler, şaşkınlık yaşamış ve yeşil ışığın yanması ile birlikte araçlar seyrin..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Esmiyor 02:39

Neden Esmiyor

Son zamanlarda havalar normal değerlerin oldukça üzerinde! Hele mevsim yaz olunca, ne kadar ince giyinirsen giyin ya da ne kadar bulunduğun ortamlarda ne kadar klima, vantilatör gibi soğutucular olursa olsun, sıcaklara d..

Sinan Akçıl Otilia İlişkisi Bitiyor 01:13

Sinan Akçıl Otilia İlişkisi Bitiyor

Sinan Akçıl Otilia İlişkisi Bitiyor! Hadise'ye Yeşil Işık Mı ?..

  • BETA tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır 01:56

Rulo Lahmacun Böreği Nasıl Yapılır

Malzemeler 3 adet yufka İç malzemesi için; 350 gr kıyma 2 adet domates 2 adet soğan 4 adet yeşil biber Yarım demet maydanoz 3 diş sarımsak 2 yemek kaşığı salça Yarım çay bardağı sıvı yağı Tuz, isot, pulbiber, ..

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar! 03:26

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar!

Serkan, Duygu'nun gözlerinde kayboluyor; araba kazası gerçekleri ortaya çıkarıyor! Duygu ile Serkan, birbirlerinden etkilendiklerini saklamazlar. Trafikte ilerlerken yanan kırmızı ışık, gözlerinin kenetlenmesine sebep ol..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış   2 04:40

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 2 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek..

  • ANKA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galaksinin Koruyucuları  Hapishaneden Kaçış 1 03:45

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1

Galaksinin Koruyucuları Hapishaneden Kaçış 1 Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill, esrarengiz bir küreyi çalınca güçlü, hırslı ve ihtiraslı bir kötü adam olan Ronan'la başı derde girer. Ronan'ın tek a..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tudor'dan Florya'da Son Uyarı 01:42

Tudor'dan Florya'da Son Uyarı

Süper Ligin ilk 5 haftasını 4 galibiyet 1 beraberlikle tamamlayan ve 13 puan ile ligde lider durumda bulunan Galatasaray, zorlu Bursa deplasmanını yoğun tempoyla hazırlanıyor. 2017-2018 sezonunun tek puan kaybını Antal..

Alişan Ve Sevgilisi Buse Varol Birbirlerine Serenat Yaptılar 01:38

Alişan Ve Sevgilisi Buse Varol Birbirlerine Serenat Yaptılar

Alişan ve Sevgilisi Buse Varol Birbirlerine Serenat Yaptılar! Yeşil Gözlerin & Esmersen Güzelsin..

  • BETA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor Taraftarları Yangın Tüpü İle Kutlama 00:29

Bursaspor Taraftarları Yangın Tüpü İle Kutlama

Yeşil beyazlı bir taraftarın yangın tüpünü sıkarak kupa sevinci yaşadığı ortaya çıktı.O anlar başka bir taraftar tarafından kameraya alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patlıcanlı Fırın Makarna 09:55

Patlıcanlı Fırın Makarna

Tam bir yaz yemeği. Benim gibi makarnacıysanız ve patlıcanı da seviyorsanız tam sizlik:) Malzemeler: 3 tane Domates 1 Soğan 3 yemek kaşığı Yeşil Zeytin 6 yemek kaşığı Lor Peyniri 2 adet Patlıcan 250 gram Makarna Tuz, k..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba 03:43

Benim Yolum Ya Da Yüksek Yolu Eko Esrar Araba

A SPORTS car made from cannabis hemp could lead the charge in making carbon neutral vehicles. Made from the chassis of a Mazda convertible, the hemp car is bringing a new meaning to the phrase ‘green machine’ and could s..

  • BETA tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Pizza Börek Tarifi 01:38

Pizza Börek Tarifi

Malzemeleri; 2 adet yufka Sucuk Konserve mısır Kırmızı biber Yeşil biber Siyah zeytin Domates sosu Kaşar peyniri rendesi Kekik Sosu için; 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı yoğurt Yarım çay ..

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır 08:34

Püreli Et Sote Nasıl Yapılır

Püreli Et Sote Tarifi ve Malzemeler : Et Sote İçin Gerekenler : Yaklaşık 600 gr. kuşbaşı doğranmış dana eti 1 Tane büyük kuru soğan 2 Tane kırmızı biber (yeşil biber varsa bir tanede ondan doğrayın) 1 Tane havuç 3 Diş ..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Acılı Ezme Tarifi 04:56

Acılı Ezme Tarifi

Malzemeler 4 Tane domates 1 Tane kırmızı biber 2-3 Tane yeşil biber 1 Tane kuru soğan 2 Diş sarımsak Bir tutam maydanoz Bir tane küçük salatalık Yarim yemek kaşığı acı biber salçası (isterseniz domates salçası da koyun)..