#Yilda

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak 00:46

Doğubayazıt'ta Asfaltlama Çalışmalarına 12 Milyon Lira Harcanacak

Ağrı'nın Doğubayazıt Belediyesince, 20 yılda sadece 8 kilometresi asfaltlanan 450 kilometrelik yol ağında bu yıl yapılacak asfaltlama çalışmaları için 12 milyon lira kaynak ayrıldı...

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor 00:54

Boston Dynamics'in Robot Köpeği Seri Üretime Geçiyor

Boston Dynamics firmasının test videoları nedeniyle çok konuşulan robotlarından SpotMini'nin yılda 1000 adet üretileceği açıklandı. Son videosunda yön bulma ve kapı açma marifetlerini sergileyen 4 ayaklı SpotMini, önümüz..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok 00:58

Para icin su insanoglunun yapmayacagi sey yok

Yılda yaklaşık 80 milyon köpekbalığı, çorba yapılmak ve cinsel gücü arttırdığı inancıyla yüzgeçleri kesildikten sonra o halde okyanusa geri bırakılıyor. Köpekbalığı bu vaziyette ölümü bekliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sıla - Karanfil 03:20

Sıla - Karanfil

Sıla - Karanfil Müzik Dinle Şarkı Sözleri oysa kendimden emindim ona bir anda suç oldum heder etti keyfe keder beni kafesledi kuş oldum hiç olmazsa yılda bir gün an beni al bir karanfil tak benden olsun bir sigara yak b..

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor 00:29

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor

Son 20 yılda, tüm dünyada ortalama sıcaklık 1 derece, kutuplarda ise 2 derece arttı. İklim değişikliği nedeniyle en kalın buzullar bile tahminlerden ~80 yıl önce erimeye başladı...

Elazığ'da 19 bin adetlik kalem koleksiyonu 06:23

Elazığ'da 19 bin adetlik kalem koleksiyonu

Elazığ’da yaşayan 71 yaşındaki Gazanfer Albayrak, hobi olarak 20 yılda 19 bin kalem biriktirerek koleksiyon haline getirdi...

İnanılmaz Özgün Videolar 09:09

İnanılmaz Özgün Videolar

İnsanlar, inanılmaz, özgün videoların sıradan insanların olağandışı şeyler yaptığı derlemelerin bir numaralı hedefidir. Parkour, kaykay, kandırıcılık, uçurum dalışı, wingsuit uçağı, kayak, snowboard, sörf, BMX, akrobasi,..

  • Cowboy tarafından
  • 1.338 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ambalajı getir, parasını al dönemi 01:46

Ambalajı getir, parasını al dönemi

2022 YILINDAN İTİBAREN İÇECEK AMBALAJLARINDA DEPOZİTO UYGULAMASI BAŞLAYACAK. O UYGULAMA SAYESİNDE EKONOMİYE YILDA 2 MİLYAR LİRALIK KATKI HEDEFLENİYOR.. PEKİ NASIL DERSENİZ İŞTE YANITI.....

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev 01:40

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev

Türkiye yeni yılda NATO'da önemli bir görev üstlenecek. NATO bünyesindeki Çok Yüksek Hazırlık Seviyeli Müşterek Görev Kuvveti'nin komutasına 1 yıl boyunca Türkiye geçecek...

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

150 kiloydu 63'e düştü 02:41

150 kiloydu 63'e düştü

DENİZ YALABIK 1,5 YIL ÖNCE TARTIYA ÇIKTI. 150 KİLO OLDUĞUNU GÖRÜNCE VAKİT KAYBETMEDEN REJİME BAŞLADI... BIÇAK ALTINA YATMADAN, DİYETİSYENE GİTMEDEN BİR BUÇUK YILDA 87 KİLO VEREREK 63 KİLOYA DÜŞTÜ. İMKANSIZI MÜMKÜN KILAN ..

İstanbul'da kiralar uçtu! 01:50

İstanbul'da kiralar uçtu!

EV KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ BİR HABER VAR... SON VERİLERE GÖRE, İSTANBUL'DA KONUT FİYATLARI 1 YILDA YÜZDE 10.81 ARTTI... BAZI İLÇELERDEKİ ARTIŞ İSE YÜZDE 25'E DAYANDI...İŞTE O İLÇELER VE ARADAKİ FİYAT FARKI.....

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Kuruyemiş satışları rekor kırdı! 02:08

Kuruyemiş satışları rekor kırdı!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVDE KALDIK, ATIŞTIRMALIK TÜKETİMİNİ DE ARTTIRDIK. TÜRKİYE'DE KURU YEMİŞ SATIŞLARI SON BİR YILDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI, HER HANEYE ORTALAMA 25 KİLO KURU YEMİŞ GİRDİ.....

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu 02:35

Gizem ve Emre'nin hikayesi yürek burktu

Fitness eğitmeni Gizem Misoğlu hayat dolu bir kadındı 2 yıl önce emre küçükbaycana aşık oldu geçtiğimiz yılda dünya evine girdiler. Gizem ve emre çifti korona virüs sonrası gelen organ tutulması ayırdı..

Allı turnaların esrarengiz ölümü 02:16

Allı turnaların esrarengiz ölümü

Tuz gölünün gelini allı turnalardan kötü haber var her yıl bölgede kuluçkaya yatan flamingolar bu yılda geldiler ama esrarengiz bir şekilde telef oldular..

Pet şişeye depozito geliyor! 01:36

Pet şişeye depozito geliyor!

MARKETLERDE DEPOZİTO İADE SİSTEMİ DÖNEMİ BAŞLIYOR. ÖZELLİKLE PLASTİK ATIKLARIN ÇÖPE DEĞİL, GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRILMASINI HEDEFLEYEN SİSTEM YENİ YILDA HAYATA GEÇECEK...

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! 01:38

Dünya bu görüntüyü konuşuyor!

Taliban, 11 Eylül saldırıları sonrası 2001'de ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin müdahalesiyle Afganistan'da iktidardan uzaklaştırılmıştı. ABD'nin askerlerini Afganistan'dan çekme kararı alması sonrası yeniden güç ka..

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı 05:30

Nijerya'da Boko Haram Çıkmazı

Nijerya’nın kuzey doğusunda milyonlarca insan Boko Haram’ın zulmünden kaçtı. Ancak şimdi de açlık tehdidiyle karşı karşıyalar. Yaklaşık 9 milyon kişi gıda sıkıntısı yaşıyor. 5 yaşın altında 2.1 milyon çocuk kötü beslenm..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Hediyenin modası geçti mi? 02:14

Hediyenin modası geçti mi?

HEDİYE ALMAK MI, HEDİYE KARTI MI? GENÇLER SORUYA , HİÇ TEREDDÜTSÜZ KART YANITINI VERİRKEN , O TERCİH İSTATİSTİKLERE DE YANSIDI. SON 1 YILDA HEDİYE KARTI SATIŞLARI YÜZDE 43 ARTTI.....

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'nde aradık 03:30

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'

Son dönemde gıda ürünlerinde fahiş fiyatlarından söz ederken fiyatı yükselen diğer bir gıda ürünü de tavuk oldu.. Tavuk fiyatları 1 yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. DHA muhabiri Murat Küçük Bolu'daki tavuk üret..