#Yine de

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Güler Duman - Sazım 05:08

Güler Duman - Sazım

Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Birgün mutlak öleceğim türkülerle gömün beni Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Size veda edeceğim türkülerle gömün beni... Sazımı asın duvara yalnız kalsın bah..

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) 02:31

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017)

Hayko Cepkin & Beyaz - Bağdat (Beyaz Show - 10 Mart 2017) Canlı Performans Beyaz Show’un 10 Mart konuklarından Hayko Cepkin ve Beyaz, Ayla Çelik’in meşhur “Bağdat” şarkısına düet yaptılar! Hayko Cepkin Rock tarzı ile Bey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarkan Kimdi 03:27

Tarkan Kimdi

Hadi canım sende, Olmaz ki böyle Küsen, kızan kıran kimdi söyle? Yine beni terkedip giden kimdi? Kimdi, kimdi, kimdi, kimdi? Kimdi ah, kimdi, kimdi, kimdi söyle? Yalan dolan dolu sözlerinle Deli deli bakan gözler..

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar 03:20

Tuna Kiremitçi & Gökçe Bahadır - Bu Kaçıncı Sonbahar

Tuna Kiremitçi: Nereden bileceksin nasıl öldüğümü Yapraklarımı nereye döktüğümü Nereden bileceksin nasıl yazdığımı Bu şarkıyı sen uyurken Gökçe Bahadır: Yanlış bir ağacın yorgunu aşkım Ne söylesin sana kurumuş dallarım..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Kızını Dövmeyen Dizini Döver 01:29

Kızını Dövmeyen Dizini Döver

Bulunmaz Uşak başrollerinde Göksel Arsoy ve Fatma Girik'in yer aldığı 1963 yapımı Türk filmidir. Göksel (Göksel Arsoy) zengin işadamı Kadri Bey'in (Vahi Öz) köşkünde uşaktır. Her işle o ilgilenir. Kadri Bey ailesi ile ..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan 03:26

Sancak - Gün Olur Beni Unutursan

Gün olur beni unutursan başkalarında... Sen de böyle düşününce üşüyor musun? Yaralarını sararlarsa yalanlarıyla... Sen de böyle düşününce ölüyor musun? Ya da gel düşünme, sabrederiz yüreğim. Bizi nerede düşürdüyse bırak..

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma 04:00

Sancak - Sığamadın Dünyalarıma

İçimdeki yaralarıma yine dönüp hep seni sordum. Seneleri sayarım ama, bir geceyi yıllara koydum. Biri gelir yarınıma, seni bulup kollarında üzemem. Bu yüzden, sevemem ki bir başkası gelmez içimden. Boş kalan odalarıma, ..

Sancak - Cesaretim Yok 03:01

Sancak - Cesaretim Yok

Bugün her günden daha soğuk. Titriyor her yanım, odam kalabalık. Başucumda günahlarım ve sen. Hiç ummadığım anda geldim buraya. Yarın doğum günün, benim şu hediyeme bak.. Kutusu paramparça , kefenime sarılı hazırım yarı..

Rafet El Roman - Şu Hayatta 05:00

Rafet El Roman - Şu Hayatta

Şu hayatta Yaz mevsimi her taraf güneş Söyle bir şehri geziyorum Bir kaç adam oturmuş kahvede Mevzu yine bu zamanki gençler Sokaklarda oynayan çocuklar Okuldan çıkan talebeler Durakta bekleyen insanlar Kimisi elinde ga..

  • PengoTV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Belet - Gönlüme Sor 04:43

Murat Belet - Gönlüme Sor

Gönlüme Sor Ne kadar çok istedim ne kadar çok yanmışım O Kutlu yollarına bakarken ağlamışım Şimdi yine hasretin dağlıyorken içimi Göndermek zor geliyor hacı kafilesini İhramları giymişler yürüyorlar yollarda Tüm ümmet..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek 03:10

Anıl DURMUŞ - Artık Olmaman Gerek

Artık hayatım paylaşacak kadar iyi değil kelimelerle kavgalıyım yine kendimle konuşmam bile gereksiz hiç durmadan susan yüzüm artık yok gitmiş kalkıp kimseye günaydın demiyorum artık asılsa kasvet arkadaşım tek gözümle..

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid’de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da ..

Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım 03:03

Tanju Okan Bu Akşam Çok Efkarlıyım

Bu akşam çok efkarlıyım Kalbim neden kan ağlıyor Bunu bir bilsen sevgilim Güneş solgun gündüz gece İçimde sen bir bilmece Izdırabı heceliyor Sensiz yalnız sensiz içim Gözyaşlarım yağmur gibi Yanağımı ıslatıyor ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana 04:46

Barış Manço - Allahım Güç Ver Bana

Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Alla..

Barış Manço - Yol 04:26

Barış Manço - Yol

Uçsuz bucaksız bir yolda Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana B..

Alişan - Ah Le Yar 05:50

Alişan - Ah Le Yar

Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma 02:56

Oğuzhan Uğur - Bana Bunu Yapma

Hayalet diye bir şey yoksa ben nasıl yürüyorum? Aşktan gözü kör olmak varsa nasıl görüyorum? Nefesim sendin gittin madem neyi soluyorum? Yine hicran, evet ihanet kurbanıyım... Bana bunu yapma... Bize bunu yapma... Ya da...

  • Emre Kuzu tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce