#Yine sahne

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:53

Cehenneme Bir Adım - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Siyahlı Kadın, 127 Saat gibi kalburüstü filmlere imza atmış Jon Harris'ten yine izleyenleri koltuklarına mıhlayacak bir korku denemesi Cehenneme 2 adım. Film, delirme noktasına gelen kanlar içindeki bir kadının ..

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hindistan'da İnek Olmak 01:59

Hindistan'da İnek Olmak

Merhabalar Bugün yine çarşıyı dolaştım. Sokaklar Okadar kirliki anlatamam. hindistan'dan gelen bir gelenek mi acaba bilemiyorum. Acaba türkiyemiz böyle olsaydı nasıl olurdu. bununla ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

Anıl Survivor'da Hiçbir Oyunu Yarıda Bırakmadım 111. Bölüm Survivor 2018 01:51

Anıl Survivor'da Hiçbir Oyunu Yarıda Bırakmadım 111. Bölüm Survivor 20

Survivor 2018'de ikinci yarı finalist olan Anıl Berk Baki, ödül oyunu öncesi yine iddialı açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu 03:09

Acun Ilıcalı Açıkladı Athena Gökhan O Ses Türkiye'den Ayrılıyor Mu

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Poğaça 06:34

Çikolatalı Poğaça

Malzemeler 1 litre süt 1 su bardagi seker 1 su bardagi un 4 yemek kasigi kakao 1 yemek kasigi tereyagi 1 tane vanilya 1 su bardagi kadar hindistan cevizi 1 paket kremsanti Hazirlanisi Sütü unu kakaoyu sekeri ocaga koyu..

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum 13:17

Sebile Ölmez Ürün Dedektifi 7 Gün 24 Saat Çıkmayan Ruj Deniyorum

ÜRÜN DEDEKTİFİ serisinde yine sizlerden gelende reklamlarında gloss bitişine rağmen çıkmadığı izlenimini veren Lip Ink 7/24 çıkmadığı iddia edilen ruju denedim. Çok zorlandım ve sonuca çok şaşırdım...

Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir 09:44

Aslı Afşaroğlu Basit Ceket Nasıl Dikilir

Yine bir dikiş videosu ile karşınızdayım. İnşallah gün geldiğinde satışını da yapabilmeye başlarım ama şimdilik sadece dikimini gösteriyorum :)..

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet 10:06

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizlere benim için çok özel bir günü paylaşıyorum eğer YouTube kanalım olmasaydı yine böyle bişey yapıp anı kalmasını isterdim :)..

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı 08:05

Fatmanur Öztekin Selena Gomez Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte yine bir ünlünün yani selena gomez'in makyajını yapıcaz , met gala'daki makyajını yaptım ben bugün ve çok keyif aldım yaparken, umarım sizde izlerken keyif alırsınız :) İYİ SEYİRLE..

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula 07:49

Tuğçe Ay Saçın Seyrekse Bunu Uygula

Merhaba, Yine sizin için çok yararlı olabileceğini düşündüğüm bir video hazırladım. Bu video da hazırladığım maske SAÇ GÜRLEŞTİRMEK için inanılmaz etkili, eğer düzenli bir şekilde yapılırsa saçlarınız da ki o gürleşme..

Künefe Tarifi 17:13

Künefe Tarifi

Malzemeler verecegim tariften bir kücük tava birda büyük tava cikiyor. 500 gr. taze Kadayif 3 tane (almanyadakiler icin)mozzarella tuzsuz peynir. türkiyedeki kardeslerim icinde ya tuzsuz künefe peyniri yada dil peyniri ..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Nutellalı Kek Tarifi 06:15

Nutellalı Kek Tarifi

MALZEMELER Su bardagi ölcüm 250 ml 3 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi süt 1 su bardagi seker Yarim su bardagi siviyag 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao 3 yemek kasigi nutella Yaklasik 2 su bar..

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız 01:45

Tuğçe Ay Bu Maskeye Bayılacaksınız

Herkese meraba yine bir saç bakım videosuyla karşınızdayım. Saç maşaları, düzleştiriciler, Fön makinelerinin yoğun ilgisinden sıkılan saçlarımız zamanla kırılıyor, inceliyor ve o doğuştan gelen yoğun parlaklığını kaybe..

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika 05:44

Tuğçe Ay Pürüzsüz Cilt İçin Sadece 10 Dakika

EN ÇOK GELEN SORULAR ; 1- JELATİN NEREDE SATILIR ? - Ben aktardan aldım. Siz de yakınlarınız da bulunan bir aktara gidip sorabilirsiniz. 2- MASKE ÖLÇÜLERİ NEDİR ? - Video da belirtmeme rağmen yine tekrar edeyim ; ö..

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..

Şerit Poğaça Tarifi 11:38

Şerit Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 3 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 paket yas maya Yarim cay bardagi seker 2 tatli kasigi tuz 4 tane yumurta(2 tanesi tüm olarak hamura giriyor diger ikisinin sarisi üstüne..

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 473. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü, kızı Zeliha için merak içinde! Mesut görev için kılık değiştiriyor! Zeliha'nın başı yine belaya girmiştir. Hüsnü, kötü haberi aldığında ise çılgına döner. Canından çok s..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Heybetli Köpek Sergisi 01:21

Heybetli Köpek Sergisi

Köpeklerin bu tarz etkinliklere alet olmasına karşı biri olarak pekte tasvip etmediğim bir şey. Yine de keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnstagram'ın Yeni Akımları 11:02

İnstagram'ın Yeni Akımları

İnstagram'da başlayan tuhaf tuhaf akımlar yine göz kanatıyor. Bu sıralar kusturan akımları hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tüm Fondötenlerimi Karıştırıyorum 11:36

Merve Kutlu Tüm Fondötenlerimi Karıştırıyorum

Yine trendler sallıyordu Youtube'u! Denemezsem olmazdı elbet. ????‍♀️ Tüm fondötenlerimi karıştırdım. (27) asdfaga...

Röportajı Sabote Eden Kedi 01:12

Röportajı Sabote Eden Kedi

Polonyalı tarihçi ve siyaset uzmanı Dr. Jerzy Targalski'nin kedisi Lisio, sahibinin Hollanda televizyonu NTR'ye verdiği röportajı baltaladı, sahibine rahat vermedi. Küçük dostlarımız olan evcil hayvanlar, bir çoğumuzun h..

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Katmer Tarifi 18:14

Katmer Tarifi

Malzemeler 5 su bardagi un 2 su bardagi su 1 tatli kasigi dolusu tuz Aralarina sürmek icinde 125 gr eritilmis tereyagi 1 cay bardagi siviyag Hazirlanisi Hamur yogurma kabina unu koyun tuzuda ilave edip elinizle karisti..

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018) 00:41

Beyaz Show Fragmanı (16 Mart 2018)

16 Mart 2018 Beyaz Show Fragmanı yayında! Beyaz Show’a bu hafta Serkan Kaya, Saba Tümer, Onur Büyüktopçu ve Şahin Irmak konuk oluyor! Beyaz Show 16 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’n..

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi 07:39

Porsiyonluk Tiramisu Tarifi

Iki paket kedidili 24 tane oluyor Islatmak icin: Bir buyuk kahve bardagina nescafe bir kasik koyun icine bir kasik seker atin ve 3 yemek kasigida sut koyun.cok aci olmasin cocuklar icin. Yani kahve tadini biraz kirin.yad..

İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo Tatlıses'e Ne Olmuş Böyle Son Hali Korkuttu    01:55

İbrahim Tatlıses'in Oğlu İdo Tatlıses'e Ne Olmuş Böyle Son Hali Kork

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses'in yolundan gidiyor. Babası gibi şarkıcı olan İdo Tatlıses, yine babası gibi aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Ancak bu kez İdo Tatlıses'e korkuttu. İdo Tatlıses'in son halini gör..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce