#Yine sahne

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi 08:04

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi Tarifi

Kırmızı Biberli Domates Sosu Konservesi için Malzemeler: 2 kilo etli, tercihen koyu renkli kırmızı biber 2 - 3 kilo etli, olgun domates 6-7 diş sarımsak 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı..

Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı 01:00

Meyve Sebzenin Kana Kırmızı Rengi Verdiğini Sanan Yurdum İnsanı

Yıllar önce bir sokak röportajında kana kırmızı rengini veren şey nedir sorusunu vişne suyu diyerek cevaplayan adam fenomen olmuştu. Şimdi yine aynı soru ve değişen hiçbir şey yok.....

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor 01:19

PKK Suriye'nin Kuzeyinde Tünel Kazmaya Devam Ediyor

YPG/PKK'nın örgütün Münbiç ve Aynularab (Kobani) ilçelerindeki tünel kazma çalışmaları Aralık 2018'de görüntülenmişti. Örgütün süren kazıları bugün yine görüntülendi. YPG/PKK söz konusu iki ilçedeki mevcut tünelleri uza..

Tazyikli Suya Karşı Yürümek ! 12:36

Tazyikli Suya Karşı Yürümek !

Ben Orkun Işıtmak, bugün yine yepyeni bir challenge ile karşınızdayım! Üstüme tazyikli su sıktılar ve ben de ona karşı yürümeye çalıştım. Beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın!..

  • JET TV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi 08:05

Kıymalı Yufka Böreği Tarifi

4 adet yufka(ben kuru yufka kullandim) Sosu icin gerekenler 1 cay bardagi dolusu yogurt 1 cay bardagi dolusu siviyag 2 tane yumurta Ic malzemesi icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 2 tane kuru sogan Maydonoz Tuz karab..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı 00:21

Sis Yüzünden Fark Edemediği Araçların Arasına Böyle Daldı

Rusya'nın Toguchinsky Bölgesinde sabah saatlerinde etkili olan sis ve sürücülerinin dikkatsizliği nedeni ile otobanda zincirleme kaza meydana geldi. Bir otobüsün, kaza yapmış araçlara çarptığı anlar ise yine otobüs kamer..

Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan 04:42

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan

En Yalnız İnsan şarkı sözleri ile Git onunla beni sorma anlatma Kalsın herşey yolunda Git onunla dönme bana Hayat hayal kurmaktan ibaret Dursun zaman dursun şu an Ben zaten en yalnız insan Sen giderken ben kalansam H..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi 08:15

Kıymalı Sebzeli En Kolay Pide Tarifi

Kıymalı, Patlıcan ve Sebzeli Pide Tarifi İçin Malzemeler: Pide Hamuru İçin: yarım su bardağı süt yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısı üzerine) yaklaşık 4 buçuk su bardağı un (hepsini birden..

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul'un 5 İnanılmaz Tatlısı - Alper Rende 21:50

İstanbul'un 5 İnanılmaz Tatlısı - Alper Rende

Bu videoda yine sizin için İstanbul'daki muhteşem tatlıcıları gezdim. Gerçekten çok çılgın tatlılar vardı. Umarım beğenirsiniz!..

  • JET TV tarafından
  • 241 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi 07:11

Muzlu Armutlu Nefis Kek Tarifi

Muzlu Armutlu Nefis Kek İçin Malzemeler: 3 yumurta 1 su bardağından 2 parmak eksik tozşeker 2 olgun muz (püre yapılmış) + 1 su bardağına tamamlayacak kadar yoğurt, yaklaşık 2 yemek kaşığı 2-3 adet çok sert olmayan armut ..

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle 1:32:41

Kabr-i Cin Mühür Hd İzle

Konusu : Yüzyıllar once iyi bir Cin tarafından Kuran-ı Kerim'den yola çıkılarak yazılan kitabın, her yüz yılda bir koruyucuları gelmektedir. Bu koruyuculara Bekçi adı verilir. 1365 yılında Demirci yine bir cin vakasını ..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

3 Milyon TL'lik Mercedes G Kare İle Araziye Çıktık - Doğan Kabak 14:08

3 Milyon TL'lik Mercedes G Kare İle Araziye Çıktık - Doğan Kabak

Arkadaşlar merhaba, bu videoda Hilal Aysal yine efsane bir araba getirdi. 3 Milyon TL' lik Mercedes G Kare ile araziye çıktık. 1 yıl önce çektiğimiz arabayı 1 yıl sonra bu sefer Hilal Aysal ile arazide test ettik, keyifl..

  • JET TV tarafından
  • 218 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İbi - Sonsuzluk Adası 11:32

İbi - Sonsuzluk Adası

İbi ve arkadaşları, Sonsuzluk Adası’na gelirler. Guppa, oyunbazlıklarıyla yine başını derde sokar. Kahramanlarımız, onu kurtarmak için önemli sırlar barındıran Sonsuz Kule’ye çıkmak zorunda kalır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 462 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu 04:29

Arda Turan’ın Eşi Aslıhan Doğan Turan’ın Paylaşımı Olay Oldu

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan geçtiğimiz yıl Ekim ayında bebekleri Hamza’yı kucaklarına almışlardı. Sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen çift yine şaşırttı. Bebeklik fotoğrafını paylaşan Aslıhan Doğan T..

  • BETA tarafından
  • 228 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Saudade - Bu Gece 03:35

Saudade - Bu Gece

Sözler/Lyrics her şey alışmakla ilgili sevgilim bu ev, bu şehir sen ve ben keşke anlayabilsen bu gece soruları ben soruyorum sen hiç konuşma bu gece bizim için yine ben ölüyorum sen hiç ağlama bunu sen bilmezsin beni h..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Patlıcan Oturtma Tarifi 06:39

Patlıcan Oturtma Tarifi

Kiyma harci icin gerekenler Yarim kilo dana kiyma 1 tane büyük kuru sogan 2 dis sarimsak 1 tane kirmizi biber 1 tane yesil biber 1 yemek kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi biber salcasi Tuz, karabiber, kimyon,kuru nan..

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır 11:16

Sivas Katmeri Nasıl Yapılır

1 kilo artı 1 su bardağı daha un kullandım 2 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt 3 yemek kaşığı sıvıyağ Yarım paket yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz Üzerine sürmek için 1 tane yumurta sarisi ve 1 ye..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle 1:23:25

Azem 2 Cin Garezi Hd İzle

Konusu : Bir baba ve kızın tüyler ürperten hikâyesine tanık olacaksınız. Serinin 2. filmi olan Cin Garezi, yine bu topraklarda yaşanan ve yüzleşmekten korktuğumuz korku dolu olayların peşine düşüyor. Azem bu sefer Sakary..

Osman Pazarlama Full Hd İzle 1:52:15

Osman Pazarlama Full Hd İzle

Konusu : Osman sevdiği kızla artık evlenmek istemektedir ancak maddi durumlar yüzünden bu bir türlü gerçekleşmemektedir. Bu durumun olmamasının bir diğer sebebi ise sevdiği kızın babasıdır. Önce zengin ol, kendini ispat..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..