#Yine sahne

Biberli Ekmek Tarifi 05:12

Biberli Ekmek Tarifi

Biberli Ekmek İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılıktan biraz sıcak su yarım paketten biraz fazla yaşmaya veya 1 yemek kaşığı kuru maya 1 buçuk yemek kaşığı tozşeker 1 su bardağı ılık süt yarım su bardağı sıvıyağ 1 yumurta ..

Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin 02:54

Eda Gören - Dinmeyen Özlemin

Dinmeyen Özlemin şarkı sözleri ile Kaldın kendi kendine Düştün yollara yine Söyle aradığını buldun mu Birden kulağımda bir ses Burnumda bir koku İçime bir titreme kondurdu Kırık bi kalp bırakıp ardında Başlar mı yen..

Winx Club - 5. Sezon 10. Bölüm - Magix Noel 24:15

Winx Club - 5. Sezon 10. Bölüm - Magix Noel

Alfea ‘da Yeni Yılın en güzel ve sihirli anlarını kaçırmamak lazım! Ne yazık ki Trix Alfea ‘daki kubbede perilerin dışarı çıkmasını engelleyerek, yine sorun çıkarıyor,. Noel ağacı ve hediyeler de hazır ... ama Winx..

  • ÇocukTV tarafından
  • 507 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Daha 4 Yaşındayken Dünyanın En Güzel Kızı Seçildi Thylane Blondeaunun Tatil Pozuna Beğeni Yağmuru 09:14

Daha 4 Yaşındayken Dünyanın En Güzel Kızı Seçildi Thylane Blondeaunun

Genç Fransız model Thylane Blondeau ilk kez dünyanın en güzel kızı seçildiğinde henüz dört yaşındaydı. İlk defilesine yine 4 yaşında çıkan Thylane Blondeau şimdilerin aranan modellerinden. İşte Thylane Blondeau birbirind..

  • BETA tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle 1:31:02

Testere 5 - Saw V Full Hd İzle

Konusu : Dünya sinema tarihinin en mide bulandırıcı anti-kahramanının 5. macerasına hazır mısınız? Entrikalarla kan ve gözyaşının her türlü şiddet gösterisi yoluyla hüküm sürdüğü Testere serisinin bu beşinci versiyonund..

  • Tv Series tarafından
  • 5.433 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi 02:17

Hazır Yufkadan Kolay Pişi Tarifi

1.1 adet yumurta güzelce çırpılır. 2.Bir adet hazır yufka tezgaha açılır. 3.Çırpılan yumurtanın tamamı yufkanın her yerine sürülür. 4.Yufka yaklaşık 2- 3 parmak eninde düzgünce katlanır. 5.Kullanacağınız yufka sayısı..

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi 06:58

Çilekli Kar Beyaz Pasta Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

10.000TL Yılan Yumurtası Yedim - Alper Rende 12:14

10.000TL Yılan Yumurtası Yedim - Alper Rende

Yine efsane bir videoyla birlikteyiz. Bu videoda daha önce hiç yapılmamış bir şey yapıp yılan yumurtası yedim! Yemeden önce de yılanları yumurtalarından çıkartıp hayatlarındaki ilk nefeslerini almalarına vesile oldum. Ay..

  • JET TV tarafından
  • 232 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aleyna Tilki'den Takipçisine Ayar 07:10

Aleyna Tilki'den Takipçisine Ayar

Aleyna Tilki bu kez bir takipçisine verdiği yanıtla gündem oldu! Genç şarkıcı yine sosyal medyanın diline düştü! Aleyna Tilki, sosyal medya hesabına yorum yapan takipçisine ayar verdi!..

  • BETA tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın'ın Görgüsüzlüğü Alay Konusu Oldu 09:01

Demet Akalın'ın Görgüsüzlüğü Alay Konusu Oldu

Demet Akalın, yine alay konusu oldu! Demet Akalın'a ''görgüsüzlük'' tepkisi! Demet Akalın'ın challenge denemesi sosyal medyada çok konuşulanlar arasındaydı...

  • BETA tarafından
  • 149 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'dan Hayranlarına Olay Yanıt 05:10

Tarkan'dan Hayranlarına Olay Yanıt

Harbiye konseri yine gündem oldu! Tarkan'ın hayranlarına verdiği yanıt büyük ses getirdi!..

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa 14:22

Uçan Mürekkep Döktüm Ablamın Evinde - Marulkafa

Selaaamunaleyküm arkadaşlar, yeni videoma hoşgeldiniz. Bir marulkafa klasiğiyle sizlerleyim arkadaşlar. Daha önce yaptığım mürekkep şakasını bu defa ablamın evinde de denedim. Tahmin edeceğiniz gibi ben yine çok eğlendim..

  • JET TV tarafından
  • 132 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çilekli Kek Tarifi 05:21

Çilekli Kek Tarifi

Çilekli kek genelde içinin iyi pişmemesi probleminden dolayı tedirgin eden bir kek tarifidir. Aslında çilekli kekin içinin iyi pişmemesi gibi bir problem yoktur ama yapılan ortak hatalar böyle bir algı yaratmıştır zaman ..

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi 01:47

Ayvalık Tostu Nasıl Yapılır Karışık Tost Tarifi

Ayvalık Tostu 1.Az sıvı yağda jülyen doğranmış salamlar hafifçe sotelenir, aynı şekilde sosisler ve suvuklar da ayrı ayrı birkaç dakika sotelenir. 2.2 dilim ekmek tost makinasında ısıtılır. 3.Bulabilirseniz ayvalık tos..

Frambuazlı Trileçe Tarifi 05:28

Frambuazlı Trileçe Tarifi

MALZEMELER Kek için; 5 yumurta, 1,5 su bardağı şeker, 1,5 su bardağı un, 2 paket şekerli vanilin, 1 silme çay kaşığı kabartma tozu, 1 çimdik tuz, Fırın kabını yağlamak için 1 çay kaşığı tereyağı. Şerbeti için; 3 su ba..

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var 04:19

Aslı Hünel - Yar Ayrı Gayrın Mı Var

Yar Ayrı Gayrın Mı Var şarkı sözleri ile Yandım alev alev yerine, Yağmur yağsa da durduramaz. Sanki, kilitlendi yüreğim, Gitmek istese, kurtulamaz. Deli fırtınam, deli gözyaşım, Deli yağmurum, bebeğim, Üşüdün yine, sakı..

Leşa - Yoluma Çıkmayın 03:05

Leşa - Yoluma Çıkmayın

Yoluma Çıkmayın şarkı sözleri ile Yine geriden başladım Yetişmek için çok uğraştım Herkesi solladım Yalanlarla dolu bu dünya da Doğruyu bulamadım Kapı kapı dolaştım Herkes sırtını döndü Bu taşınmaz bir yüktü Bizi yol..

Miray Daner'e Kubilay Aka'dan Romantik Yorum 00:59

Miray Daner'e Kubilay Aka'dan Romantik Yorum

Oyuncu Kubilay Aka bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Miray Daner’e her koşulda sevgisini belli ederken, sevgilisinin son paylaşımına yine yorum yapmayı ihmal etmedi...

  • BETA tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Leopar Desenli Kek Tarifi  Kek Nasıl Yapılır 06:16

Leopar Desenli Kek Tarifi Kek Nasıl Yapılır

Gelelim leopar desenli kek nasıl yapılır? Arzu Ayla Leopar desenli kek 1.Genişçe bir kapta 3 su bardağı şeker ve 1 su bardağı eritilmiş tereyağı çırpılır. 2.1 su bardağı sıvı yağ eklenir tekrar çırpılır. 3.5 adet yumurta..

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Börek 05:23

Patatesli Karnıyarık Börek Tarifi Yufkadan Domatesli Biberli Çıtır Bör

Yine patatesli iç harcı aynı bizler ev yemeği tarifleri olarak her ne kadar sizlere tarifleri bir bütün halinde veriyor olsakta sizler eğer isterseniz farklı iç harçları ve farklı börek tariflerinde deneyebilirsiniz veya..

Trileçe Tatlısı Tarifi  Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi 05:44

Trileçe Tatlısı Tarifi Karamelli Sütlü Islak Kek Tarifi

Daha önce trileçe tatlısını duymamış olabilirsiniz. Son zamanlarda ünlü olmuş bu nefis karamelli kekin lezzetini çok seveceksiniz. Kek sütlü şerbet ile ıslatıldığından harika bir lezzete sahip. Her ne kadar trileçe tarif..

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar 03:01

Vefa - Sahte Cennet Keşfedilmesi Gereken Şarkılar

Sözler İçim dökülmez denizlere birikir Rüzgarım esmez ama diridir Ellerim ne zaman uzandıysa sana Masum gönlüm gözünde delidir Susup geçme kal biraz benimle Gurur dağları engin ama aşarız seninle Biliyorum ne desem fayd..

Can Yaman İle Aşk Yaşayan Demet Özdemir'in Dans Şovu 05:08

Can Yaman İle Aşk Yaşayan Demet Özdemir'in Dans Şovu

Erkenci Kuş dizisinin yıldız oyuncusu Demet Özdemir, lise yıllarından beri dans edince dansı asla bırakamıyor. Dansı bir tutku haline getiren Özdemir, performansıyla yine sosyal medyayı salladı...

  • BETA tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serenay Sarıkaya Bikinili Paylaşımıyla Takipçilerini Mest Etti 01:00

Serenay Sarıkaya Bikinili Paylaşımıyla Takipçilerini Mest Etti

Bir süredir projelerden uzak olan Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yayınladığı bikinili fotoğrafıyla yine tüm takipçilerini güzelliğiyle mest etmeyi başardı...

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın 01:46

Davul Zurna ile Boşanma Davası Açan Kadın

Bursa'da, evlere ve ofislere temizliğe giden Meryem Karaş A., 5 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı kendisinden 24 yaş büyük eşi Mustafa Nezih A.'dan boşanmak için Bursa 1'inci Aile Mahkemesi'ne dava açtı. Eşinin gelmediğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.392 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beef Stroganoff Tarifi 02:51

Beef Stroganoff Tarifi

MALZEMELER 500 g stroganoffluk doğranmış dana eti, 400 g kültür mantarı, 1 adet soğan, 200 ml süt kreması, 1 yemek kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, Servis için haşlanmış makarna. **************************** Bugün Rus..

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi  Nişastalı Ağızda Dağılan Nefis Tat 02:53

Tarçınlı Ceviz Parçacıklı Kurabiye Tarifi Nişastalı Ağızda Dağılan Ne

Üzeri ceviz parçlarıyla dolu nefis bir ağızda dağılan tarçınlı kurabiye nasıl yapılır öğrenmek istiyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz. Ev yemeği tarifleri sizler için hazırladığı bu kurabiye tarifinde cevizleri kurab..

Bircan Bali Evlilik Teklifi Almıştı - İşte Herkesi Şok Eden Gerçek 01:00

Bircan Bali Evlilik Teklifi Almıştı - İşte Herkesi Şok Eden Gerçek

Geçtiğimiz günlerde ınstagram hesabından paylaştığı evlilik teklifiyle takipçilerini şaşırtan Bircan Bali, yine takipçilerini çok şaşırtan bir haber verdi...

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce