#Yine sahne

Demet Akalın - Nostalji 03:11

Demet Akalın - Nostalji

Nostalji şarkı sözleri ile Bakıyorum yine bi havalar Tam takır kuru bakır odalar Ben mesafeyi korudukça Bi daha bi daha demez mi bana Sebebi çok inan bana da Yeterim ona da, buna da Sözümün kadını, müziğin hanımı Ald..

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik) 06:24

Hakan Altun & Aydın Kara -Yeminim Olsun (Akustik)

Söz - Müzik: Hakan Altun Ne dağlar denizler derdime çare Bulmadı bulamaz yanar ağlarım Bana senden başka derman olacak Kimseyi ne sevdim ne de tanıdım Gözlerim arıyor, yürek dayanmaz Gönül bu uslanmaz, ferman tanımaz Ke..

Ceren Cennet - Haspam 01:30

Ceren Cennet - Haspam

Haspam şarkı sözleri ile Sevgi dilinde Aşk sorgu sualde Çıkmazın içine Giriyoruz baştan Off bu halin ne Yine battık en derine Dön bi bak kendine bak Değiyo mu ustam Yanıyo bi zalime Eziyeti kendine Gurur örmüş kalb..

Şekerpare Tarifi 04:47

Şekerpare Tarifi

MALZEMELER 200 g oda sıcaklığında tereyağı, 3/4 su bardağı irmik, 1/2 su bardağı pudra şekeri, 2 yumurta (birinin sarısı üzeri için ayrılacak), 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı sirke, 3,5-4 su bardağı un, 1 çay kaş..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz- 02:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Akdeniz'deki Sevr'e Boyun Eğmeyeceğiz-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan’da ilk yerli güneş paneli fabrikasının açılış töreninde konuştu. Gündeminde yine Doğu Akdeniz vardı. Erdoğan Ülkemize dayatılmaya çalışılan Sevr'e boyun eğmeyeceğiz ded..

Halil Polat - Vuramam Sana 03:42

Halil Polat - Vuramam Sana

Vuramam Sana şarkı sözleri ile Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana E..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama 01:21

Yunan Cumhurbaşkanından Skandal Açıklama

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, Kırbıs Rum yönetimini ziyareti öncesi yine Türkiye'yi hedef aldı. Yunan cumhurbaşkanı bir kez daha provokatif açıklamalar yaptı, Türkiye için işgalci ifadesini kullandı...

Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2 00:48

Arka Sokaklar 558. Bölüm Fragmanı - 2

Arka Sokaklar 558. Bölüm fragmanında Engin'in yanındaki sarışın kadın bir anda ekibin dikkatini cekiyor. Peki bu kadın kim? Öte yandan ekip yine zorlu bir görevle karşı karşıya kalıyor... nnArka Sokaklar yeni bölümüyle C..

  • GÜL tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan Cumhurbaşkanı Kıbrıs'taki Niyetini İfşa Etti 01:16

Yunanistan Cumhurbaşkanı Kıbrıs'taki Niyetini İfşa Etti

Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu, yine çizgiyi aştı. Kıbrıs niyetini ifşa ederken, Yunanistan'dan da Türkiye ile deniz yetki alanı üzerine açıklama geldi...

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi 01:18

Fırında Elma Dilimli Soslu Patates Kızartması Tarifi

Elma dilim patates yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden birisi patatesleri pişirmeden önce kabuklarını iyi temizlemek. Soslu patatesler kabukları ile birlikte yenecekleri için mutlaka iyi temizlenmiş olm..

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi 03:04

Zeytinyağlı Pırasa Kavurması Sağlıklı Diyet Yemeği Tarifi

Sizlerle uzun süredir çok sağlıklı bir yemek olan pırasa kavurması tarifini paylaşmak istiyorduk. Hem diyet yemeği hemde lezzetli olan sayılı yemeklerden birisi olan zeytinyağlı pırasa kavurması nasıl yapılır öğrenemek i..

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile] 17:40

ERANGEL KATLİAMI - 29 KILLS [PUBG Mobile]

Bu seferde Pubg Mobile'da Erangel haritasında terör estiren mithrain'i yine kendi mizahlarıyla izliyoruz...

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı 01:25

Fransa Cumhurbaşkanı Macron Şimdi de İslam'ı Hedef Aldı

Doğu Akdeniz’de Türkiye’den unutamayacağı bir tokat yiyen Fransa’nın Cumhurbaşkanı Macron yine İslam’a saldırdı. Boyunu aşan açıklamada bulunan Macron İslam, bugün dünyanın her yerinde kriz yaşayan bir dindir deme cüre..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırında Kağıt Kebabı Tarifi  Sebzeli Kebap 02:26

Fırında Kağıt Kebabı Tarifi Sebzeli Kebap

Kağıt kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Yapımı çok kolay olan kağıt kebabı fırında, fırın kağıdının içinde pişiriliyor. Böylece kağıdın için kendi suyuyla pişiyor. Kağıt kebabı çok farklı şe..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile] 25:38

TEMASSIZ TESLİMAT [PUBG Mobile]

Bugünkü videoda yine Erangel'de rakipleri lobiye gönderirken bir yandan pembe drop avına çıkıldı bir yandan yemek siparişi getiren kurye ile boğuşuldu ama sonucunda çok eğlenceli bir oyun oynanıldı...

Ismail YK - Namlı Geliyor 01:10

Ismail YK - Namlı Geliyor

Namlı yine gaza basıyor. Videomuzu çekerken çok keyif aldık. Büyük bir Sürpriz Sizleri Bekliyor. Namlı'dan Evimize Bir Gelin....

Ismail YK - Namlı'dan Evimize Bir Gelin 00:34

Ismail YK - Namlı'dan Evimize Bir Gelin

Namlı yine gaza basıyor. Videomuzu çekerken çok keyif aldık. Büyük bir Sürpriz Sizleri Bekliyor. Namlı'dan Evimize Bir Gelin....

Annesi namaz kılarken pencereden düştü! 01:45

Annesi namaz kılarken pencereden düştü!

ANNE-BABALAR DİKKAT... BİR ANLIK DALGINLIK, YİNE KORKUNÇ BİR OLAYA YOL AÇTI... ANNESİ NAMAZ KILARKEN, KOLTUĞA ÇIKIP PENCEREYE ULAŞAN BEBEK, 2. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ.....

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi  Tepsi Böreği 02:12

Yufkadan Kıymalı Kol Böreği Tarifi Tepsi Böreği

Kol böreği nasıl yapılır videomuzu izleyerek kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Yapımı çok pratik olan bu böreği hazır yufkadan yapıyoruz. Her bir yufkayı ikiye böldükten sonra yufkaların kestiğimiz tarafına kıymayı ser..

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır 01:20

Hamsi Kılçığı Nasıl Ayıklanır

Malzemeler: 1 kg hamsi 1 tatlı kaşığı tereyağı 2-3 yemek kaşığı mısır unu Tuz. Pilav için 1 su bardağı pirinç 1 adet soğan 1 çay kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı çam fıstığı 1 yemek kaşığı kuş üzümü 1/2 çay kaşığı..

HEADSHOT HAYAT KURTARIR [PUBG Mobile] 22:30

HEADSHOT HAYAT KURTARIR [PUBG Mobile]

Mithrain'in Erangel haritasında Military bölgesinde başladığı oyunda yine rakiplerine M416&AWM kombosu ile korku saldı ve HS'nin önemini bir kere daha bize hatırlattı...