#Yine sahne

Jet Sosyete 15. Bölüm - Seni Tavana Asarım 09:33

Jet Sosyete 15. Bölüm - Seni Tavana Asarım

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Tavrımız Net 05:39

Jet Sosyete 15. Bölüm - Tavrımız Net

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Jet Sosyete 15. Bölüm - Vampir Kadın 09:57

Jet Sosyete 15. Bölüm - Vampir Kadın

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

3 gün nasıl geçti 02:15

3 gün nasıl geçti

82 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GERİDE KALDI BUGÜN. KISITLAMANIN BİTMESİYLE İSTANBULLU YİNE KENDİNİ DIŞARI ATTI. PEKİ VATANDAŞ 3 GÜNÜ NASIL GEÇİRDİ? İZLEYELİM.....

Bu eve uçan uçana! 01:58

Bu eve uçan uçana!

FRENİ PATLAYAN, VİRAJI ALAMAYAN, ANKARA MÜHYE'DE YAŞAYAN ATAK AİLESİNİN EVİNE UÇUYOR. YAKLAŞIK 4 AY SONRA AYNI ŞOKU 12. KEZ YİNE YAŞADILAR. ARTIK CAN GÜVENLİKLERİNDEN ENDİŞE EDİYORLAR...

Polisten kaçmayı abarttı! 01:40

Polisten kaçmayı abarttı!

TAM KAPANMAYI UMURSAMAYIP YÜZMEYE GİDEN GENÇLERİ POLİS BASTI, HEPSİ CEZADAN KURTULDU AMA BİRİ POLİSTEN KAÇMAK İÇİN KAYALIKLARA TIRMANMIŞTI, ORADA DA MAHSUR KALDI... YARDIMINA YİNE POLİSLER KOŞTU..

Cebimde bir kuruş para yok 01:24

Cebimde bir kuruş para yok

HEM TAM KAPANMAYI İHLAL ETTİLER, HEM DE CEZA YEMEMEK İÇİN BOŞ CÜZDANLARINI GÖSTERDİLER... YİNE DE CEZAYI YEDİLER.....

Jet Sosyete 15. Bölüm - Yalı Gören Masum Köylü 09:32

Jet Sosyete 15. Bölüm - Yalı Gören Masum Köylü

Gündüz bu sefer de geri dönüşüm işinden köşeyi dönmeye çalışıyor. Planlarına Alara’yı da dahil eden Gündüz’ün, sosyetenin geri dönüştürebilir çöplerini toplamaya başlaması başına yine beklenmedik işler açılacak. Düğün ..

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 27:19

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! :) Çok uzun zaman önce yaptırdığım, yaptırdığım an pişman olduğum dövmemi nasıl sildirdiğimle alakalı uzuuunca bir video çektim. Bana kızmayın yine mi uzun video diye, bu video benim 1,5 yıllık dövme sildir..

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle 1:44:55

Yolcu - The Passenger Türkçe Dublaj Hd İzle

Michael MacCauley ailesi için eski işi olan polis memurluğunu bırakıp sigortacılık işine 10 yılını vermiştir. Karısı ve oğlu ile para sıkıntısı da olsa mutlu bir hayat yaşamaktadır ve üniversiteye başlayacak olan oğluyla..

40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı 02:36

40'lık Emine Ün Genç Mankenlere Taş Çıkardı

Birkaç gündür Ege sahillerinde olan ve Marmaris, Bozburun gibi bölgelerde kısa kısa tatil yapan oyuncu, yine Türkbükü'ne geldi. Bir otelin iskelesinde görüntülenen Ün'ün yanında, Tolga Karataş ve Emre Kınay'dan olan kızı..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Gasp ettiği kamyonetle polis aracına çarptı- 2’si polis 5 yaralı 02:56

Gasp ettiği kamyonetle polis aracına çarptı- 2’si polis 5 yaralı

Osmaniye’de bir kişiyi silahla vurduktan sonra olay yerinden kaçarken yine silah zoruyla kamyonet gasp eden şahıs polis aracına çarptı. Kazada 2’si polis 5 kişi yaralanırken kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı...

''Lütfen Marmara Denizi'nde Yüzmeyin!'' 03:14

''Lütfen Marmara Denizi'nde Yüzmeyin!''

İstanbul'da yağmur ve rüzgarın etkisiyle müsilaj yine göründü! Bazı uzmanlar suyun yüzmek için uygun olmadığını açıkladı...

Şişede durduğu gibi durmadı! 01:33

Şişede durduğu gibi durmadı!

ALKOL YİNE ŞİŞE DE DURDUĞU GİBİ DURMADI, ZONDULDAK'TA BİR ADAM DÜN GECE EKİPLERE ZOR ANLAR YAŞATTI, GÖZALTINA ALINMAK İSTENİNCE, HAKARETLERİNE BİR DE BEDDUA EKLEDİ..

200 liraya lahmacun olur mu? 02:08

200 liraya lahmacun olur mu?

TÜRKİYE'NİN TURİZM CENNETLERİNDEN BODRUM'DAKİ LAHMACUN FİYATI, YİNE MEMLEKETİ KARIŞTIRDI. KİMİ YOK ARTIK DERKEN KİMİ DE 200 LİRALIK ETİKETİ NORMAL BULDU. GAZİANTEPLİ LAHMACUN USTALARI İSE İSYANDA...

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle 1:47:14

Rampage - Büyük Yıkım Türkçe Altyazılı İzle

Rampage Yeni Bir Dwayne Johnson Filmi Dwayne Johnson neredeyse hiç boş durmuyor ve her yıl yeni bir başarıya imza atıyor. 2018 yılındaki ses getirecek eseri ise ekranlardan full hd film izle ayrıcalığı ile izleyeceğiniz..

Tarladan markete fiyatlar uçtu! 02:34

Tarladan markete fiyatlar uçtu!

TARLADAN MARKET RAFINA MAKAS AÇILDIKÇA AÇILDI, HAZİRAN AYINDA FİYAT FARKLARI YİNE REKOR KIRDI. PEKİ ÇİFTÇİDEN HANGİ ÜRÜN NE KADARA ÇIKTI, MÜŞTERİ MARKETTEN O ÜRÜNÜ NE KADARA SATIN ALDI? RAKAMLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI B..

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu 02:59

Doğu Karadeniz için kritik sel uyarısı- Toprak suya doydu

Doğu Karadeniz'e kabus yine adım adım yaklaşıyor. Yarın bölgenin neredeyse tamamı için sağanak uyarısı yapıldı. Yağış miktarı bölge normalleri için çok yüksek değil fakat toprak suya doyduğu için sel riski bu kez daha bü..

Matematikten çaktık! 02:34

Matematikten çaktık!

YKS SONUÇLARININ ARDINDAN İSTATİSTİKLER DE AÇIKLANDI. GÖRÜNEN O Kİ, GENÇLER EN ÇOK YİNE MATEMATİKTE ZORLANDI. 40 SORUDAN ORTALAMA SADECE 4 DOĞRU CEVAP ÇIKTI. TÜRKÇE'DE DE DURUM PEK PARLAK DEĞİL..

Aleyna’dan sonra bir kadın daha… 03:02

Aleyna’dan sonra bir kadın daha…

Üç şüpheli ölüm tek şüpheli… Ümitcan Uygun yine sahnede. Üçüncü şüpheli ölümün de şüphelisi o...

2 katlı ev 30 metre sürüklendi! 01:06

2 katlı ev 30 metre sürüklendi!

RIZE'DE, dün akşam sağanak nedeniyle bazı ilçelerde heyelanlar meydana gelirken, ev ve iş yerleri sular altında kaldı. Çayeli ilçesinin yüksek kesimlerindeki 10'u aşkın yerleşim yerinin yolu, heyelan sonucu ulaşıma kapan..

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle 1:57:49

Tomb Raider Türkçe Dublaj İzle

Tomb Raider Începutul 2018 Yılında Vizyona Girecek Tomb Raider Începutul filmi Amerikan aksiyon ve macera filmidir. Tomb Raider aslında hatırlanacağı üzere 2013 yılında Crystal Dynamics şirketinin yine aynı isimle piyasa..

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü... 01:37

Mezarlığa çıplak ayakla yürüdü...

AYKUT ALICI... SAÇINDA BOYA, GÖZÜNDE LENS OLDUĞU İÇİN 11 YIL ÖNCE ACIMASIZCA KATLEDİLMİŞTİ. DÜN ÖLÜM YILDÖNÜMÜYDÜ... ANNESİ YİNE OĞLUNUN MEZARINA GİTTİ. AMA BU SEFER YÜREĞİNİ KAVURAN BAŞKA BİR ATEŞ DAHA VARDI...

Aşurelikler bu yıl ne kadar? 02:26

Aşurelikler bu yıl ne kadar?

AŞURE ZAMANI GELDİ, ALIŞVERİŞ TELAŞI BAŞLADI... TENCERELER YİNE ENVAİ ÇEŞİT MALZEMELERLE DOLACAK... PEKİ NOHUTUNDAN FISTIĞINA, İNCİRİNDEN ÜZÜMÜNE AŞURELİK FİYATLARI BU YIL NASIL.....

Kilonuza göre diyet yapın! 03:07

Kilonuza göre diyet yapın!

Bir çok diyeti, çeşit çeşit egzersizleri ve her türlü çareyi denediniz ama yine de kilo veremediniz mi?..

Modifiye araç tutkunları buluştu 02:12

Modifiye araç tutkunları buluştu

Otomobilleri modifiye etmek oldukça pahalı bir hobi. Yine de bazıları için vazgeçilmez bir tutku. Modifiye araç kullanmayı bir yaşam biçimi haline getirenler İstanbul Çekmeköy’de buluştu. Yüzlerce araç görücüye çıktı...

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı! 02:48

İstanbul'un göbeğinde ''yağma'' skandalı!

İSTANBUL'UN GÖBEĞİNDEKİ TARİHİ BİNANIN NASIL YAĞMALANDIĞINI DAHA ÖNCE EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER EKİBİ BUGÜN YİNE O BİNADAYDI.. NE GÖRDÜLER DERSİNİZ? YAĞMA, BİTMEK BİR YANA, GÖSTERE GÖSTERE DEVAM EDİYORDU...

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış 01:58

Para Hırsı Hiç Vicdan Bırakmamamış

KISA MESAFEYİ GEREKÇE GÖSTEREREK YOLCULARI ALMAYAN TAKSİLER YİNE KAMERALARA YANSIDI. FATİH'E YAŞLI BİR KADIN , KENDİSİNİ ALMAYAN TAKSİCİLERE ADETA YALVARDI. KADININ ' TAKSİ NE OLUR BENİ AL' 'SÖZLERİNE RAĞMEN TAKSİCİ ARAC..