#Yine sahne

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin... 00:58

HEP YEK 2 - Titrettin Beni Titrettin...

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 11.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ? 02:04

HEP YEK 2 -Misyonermisiniz ?

Özet ve Detaylar Gürkan ile Altan, Cevat Bakır'ın eline feci düşmüştür. Zira ilk filmde kendisini kazıklayan Şahin'i öldüren Cevat Bakır, Altan ile Gürkan'ı tek bir şartla affedecektir: Şahin'in cesedini bir an önce orta..

  • PengoTV tarafından
  • 2.935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Hayat Şarkısı - Hülya ve Mahir Plan Yapacak 04:30

Hayat Şarkısı - Hülya ve Mahir Plan Yapacak

Hülya'yla Mahir yine rahat duramıyorlar...

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor 00:59

Dünya Haber: Yaşayan Efsane Ronaldo Rekora Doymuyor

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Real Madrid'de forma giyen Cristiano Ronaldo, kuşkusuz kariyerinin zirvesinde. Dünyanın dört bir yanında futbolseverlerin gözdesi olan Portekizli futbolcu, özel yaşantısında da..

Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı 03:47

Birol Giray - Ft. Hale Yıldırım - Görev İcabı

Kusura bakma özür dileme Tek istediğim dönme geriye Duvarlar bile döndü deliye Geliyorlar hep üzerime Ne kendini bildi ne değerimi Yaktığı bu aşkı hiç erirmi Elinden geleni en iyisini Ardına koymaz o ardına bakmaz Cayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan  Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı! 08:00

Bahar Candan Kalbim Acıyor Dedi ve Ağlamaya Başladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 30 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 106. bölümünde Bahar Candan 19 yıldır yaşadığı en zor günü olduğunu söyledi ve ağlamamak için kendisini zor tuttu. Kemal Doğulu, Bahar'a neden üzgün olduğu..

  • ANKA tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı 00:38

Işıltılı Dumanlı Göz Makyajı

⚡️Meet matte trimony palet içindeki lin rengiyle göz kapağımı eşitledi. ⚡️maybelline lustrous beige 34 farı tüm göz kapağıma uygulandı. ⚡️ yine meet matte trimony paletten rossi rengini katlanma bölgesine uygulandı. ⚡️a..

 Basit ve Eğlenceli 3 Yaşamsal Pratik Bilgi 06:05

Basit ve Eğlenceli 3 Yaşamsal Pratik Bilgi

Hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgileri Yine Mr.Gear yaptı yapacağını. keyifli seyirler dilerim...

  • PengoTV tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap 03:55

Ozan Doğulu feat Ziynet Sali - Naparsan Yap

Kimse sormazsa Nerden bilinsin Aşığın derdi Yalnız bitmez Niye bu sevgi Bize verilsin Kader hatasını Tekrar etmez İstikrar bizden uzakta Bir türlü olmuyor, boşver Hep tekrar edip, sussak da Sevgi kalmıyor ..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı 01:26

Survivorda Büyük Kriz - Sabriye Serhat Akına Tekme Attı

Survivor 2017 de konsey alanında olay çıktı.Her seferinde olay çıkaran Sabriye bu defada yine kriz çıkmasına neden oldu.o anlarda yaşananlar videomuzda ,iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur-Eleştirilen Didem Sinirlerine Hakim Olamıyor! 01:32

Kısmetse Olur-Eleştirilen Didem Sinirlerine Hakim Olamıyor!

Kısmetse Olur da 3 nisan pazartesi yayınlanan bölümde Didem kendisini eleştirenlere çok kızıyor ve teselliyi yine Adnan 'da buluyor...

  • ANKA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye 03:20

Feride Hilal Akın - Sen Yoksun Diye

Neden yoksun yine burada Bu yalnızlık geçmek bilmez Sana ait neler varsa Bakıp durdum ağlar gözler Sesin yankılandı kulaklarımda hep İsmini sayıklarım hala Uykular zehir oldu kalbim sancı Doğru mu yaptıkların söyle Ne ..

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü! 02:24

Ozan Doğulu'nun Evliliği Neden Direkten Döndü!

Yine yasak bir aşk iddiası uzun süredir devam eden Ozan Doğulu evliliğini bitirme sürecine girdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine ve Simay Arasında Kıskançlık Kavgası 09:08

Emine ve Simay Arasında Kıskançlık Kavgası

İşte Benim Stilim 7. Sezon 05 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 111. bölümünde Simay Tokatlı, Dilara Taşkın'ın düz eldivenlerini Emine Aydın'ın eldivenlerinin aksine beğendiğini söyleyince Emine, Simay'ın kendisini kıs..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi! 03:13

Hande Yener Zirve Tek Kişiliktir Dedi Demet Akalın Küplere Bindi!

İki ünlü popçu arasında tam sular duruluyor derken, ortaya konuşulan çoook iddialı sözler yine iki taraf arasında hararetli tartışmaların yaşanacağının habercisi olacak gibi gözüküyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce