#Yiğitcan Şahin o benim müzik dinle

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Berkay Çok İyi Bir Baba 02:05

Berkay Çok İyi Bir Baba

Ünlü şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin, Aşk Geçmişim adlı oyun öncesinde açıklamalarda bulundu...

  • BETA tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 5 yıl önce
300 Çift Birden 'Evet' Dedi 04:51

300 Çift Birden 'Evet' Dedi

300 Çift Birden 'Evet' Dedi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen toplu nikah töreninde 300 çift birden dünya evine girdi. iha.com.tr » Gündem » 300 çift birden 'evet' dedi 2..

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI 00:57

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇERKEN OTOMOBİL ÇARPTI

Gaziantep’in Nizip ilçesinde aracını park ettikten sonra yolun karşısına geçmek isteyen 48 yaşındaki tır şoförü, cadde üzerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başla..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Bilal Yıldırım - Sevme 03:01

Bilal Yıldırım - Sevme

SEVME şarkı sözleri ile onu benim gibi sevme sevme ben kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme sevme sende benim gibi sevme sevme sen gideli hersey renginden oldu gönlümün gülleri sarardi soldu hayatimin gül..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı 02:18

Adnan Şenses Ölümünün 4. Yılında Kabri Başında Anıldı

25 Aralık 2013 yılında vefat eden usta sanatçı Adnan Şenses, vefatının 4. yılında bugün saat 14.00’’da Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Yakın dostu Selami Şahin de Adnan Şenses’in anma törenine katılmak..

  • BETA tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Siri'den Sonra Google Ve Microsoft'un Uygulamalarında Da Açık Buldu 04:14

Siri'den Sonra Google Ve Microsoft'un Uygulamalarında Da Açık Buldu

Kahramanmaraş’ta lise öğrencisi Yiğitcan Yılmaz (17), Apple'ın Siri uygulamasının ardından Google ve Micrasoft'un IOS uygulamalarından da açık buldu...

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi 00:52

Cani Baba Adliyeye Sevk Edildi

10 yaşındaki oğlunu öldüren katil zanlısı baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlının sorgusunda, cinayeti karısını cezalandırmak için işlediğini söylediği öğrenildi. Fatih'te ..

Kötü Çocuk - Baş Belası 10:03

Kötü Çocuk - Baş Belası

Kayla, daha doğumhanedeyken babası tarafından terk edilir ve koca dünyada annesiyle bir başına kalır. Hem babasız olma gerçeği, hem de her gün annesinin hayat mücadelesinde karşılaştığı zorluklarla yüzleşmek Kayla'yı güç..

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var 03:27

Mustafa Ak Feat Hazreti Yasuo Müge - Alacağım Var

Alacağım Var şarkı sözleri ile Mustafa Ak: Gaipten sesleri dinlemekten yoruldum Çünkü hepsi boş ve de kuruntu Eski neşem yok, bu ara duruldum Boşuna bağırma, çığlıkların uğultu Aptal ol, düşünme ve sorgulama Haklı olsan..

Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Mustafa Yıldızdoğan - Abi 03:34

Mustafa Yıldızdoğan - Abi

Mustafa Yıldızdoğan - Abim Şarkı Sözleri Aşka vakit bulamadı Birken iki olamadı Baba sözü duyamadı Vay benim abim Kral adamdı tacı yok Derde derman ilacı yok Bir dikili ağacı yok Vay benim abim Onuruydu tek serveti Çokta..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anıl Durmuş - Gönlüme 04:13

Anıl Durmuş - Gönlüme

Söz & Müzik : Metehan Şahin Görüntü Yönetmeni & Düzenleme & Mix : Batuhan Şahin Klasik Gitar : Metehan Şahin Elektro Bağlama : Halil Şekeroğlu Sözler : Karardın mı ey gönlüm Nedir bu hissizlik Seni yolundan edenleri fa..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM ! 02:11

Elsa Ebru - Beyaz Sandığım ADAM !

Daralıyorum da yok olamıyorum düşünüyorumda ben gülemiyorum yaşattıkların zor gelirken yaşatmadıklarını hesaba katamıyorum kazanmaya çalıştıkça benden çaldıkların yetmedi hep daha fazlasını istedin ben sende sıradan biri..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Ferman Toprak  Hayatı Tespih Yapmışım 04:55

Ferman Toprak Hayatı Tespih Yapmışım

Aşktan ölen tekrar ölmez diyorlar Kırılan kalp tekrar sevmez diyorlar O gitti bir daha dönmez diyorlar Söylesene, söyle inanayım mı? Söylesene, söyle inanayım mı? Hayatı tespih yapmışım, sallıyor muşum Adını duydukça ağl..