#Yiğitcan Şahin o benim müzik dinle

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap 01:29

İrem Derici’den Evlilikle İlgili Şok Cevap

EVLİLİK YANITI ŞOK ETTİ Selami Şahin'in oğlu olan Lider Şahin ile bir süredir aşk yaşayan İrem Derici gazetecilerin evlilik sorusu karşısında bunlar klişe şeyler diyerek “Lider Şahin ile her şey yolunda. O da yeni projel..

Anne Kartalın Yavru Şahini Ağzıyla Beslemesi 02:13

Anne Kartalın Yavru Şahini Ağzıyla Beslemesi

Kanada'da kartal yuvasında bulunan şahin yavrusu görenleri şaşırtmış. Yavru şahin aynı yuva içerisinde bulunan kartal yavruları ile birlikte kalıyormuş. Anne kartal getirdiği besinlerle hem kendi yavrularını hemde yavru ..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıcı Berkay İkinci Kez Baba Oldu 14:57

Şarkıcı Berkay İkinci Kez Baba Oldu

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin'in ikinci bebekleri dünyaya geldi. İkinci kez baba olan Şahin, kızına Zeynep ismini koyu...

  • BETA tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Didem Soydan O Defteri Tamamen Kapattım 01:06

Didem Soydan O Defteri Tamamen Kapattım

Kısa bir süre önce Lider Şahin’le aşk yaşamaya başlayan Didem Soydan önceki akşam Cem Adrian konserinde objektiflere yansıdı. Adrian’ı çok sevdiğini söyleyen Soydan, sevgilisine de övgüler yağdırdı. Didem Soydan ve Lide..

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2018 Türkiye Güzeli Geçen Yıl Yarışma Daha İyiydi 01:12

2018 Türkiye Güzeli Geçen Yıl Yarışma Daha İyiydi

2018 Miss Turkey Birincisi Türkiye Güzeli Şevval Şahin Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Demet Akalın Berkay Önce Hanımını Sustursun 01:29

Demet Akalın Berkay Önce Hanımını Sustursun

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemde Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin ile arasında gerçekleşen saat polemiği hakkında muhabirlerin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı 00:27

Bu Şehir Arkandan Gelecek 15. Bölüm Fragmanı

Babası ve Derin'le yaşadığı sorunlardan bunalan Ali, maça hazırlanmak için şehir dışında kampa gider. Gülce kendisi dâhil olmak üzere Ali'nin herkesten uzakta, çalışmaya konsantre olmasını istemektedir. Ali, burada yeni ..

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda 02:32

Hızlı Ve Tüplü 19 Mayıs'da Sinemalarda

TÜRKİYE DE İLK DEFA ŞAHİNCİLERE ÖZEL FİLM YAPILDI. HIZLI VE TÜPLÜ 19 MAYISTA VİZYONDA. Hollywood Görünümlü Türk Filmi ,Doğan görünümlü Şahin’le Vizyon’da ! Yapımcılığını Mor Yapım Prodüksiyon’un üstlendiği Hızlı ve Tüpl..

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada 00:27

Irak Türkmen Cephesi Bürosuna Bombalı Saldırı Kamerada

Irak Türkmen Cephesi'nin (ITC) Kerkük kent merkezindeki Bağdat Yolu semtinde bulunan bürosuna otomatik silah ve el bombasıyla saldırı düzenlendi.ITC Bağdat Yolu Büro Koruması Ahmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada..

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968  Tanju Korel  Sevda Ferdağ Türk Filmi İzle 1:04:48

Anjelik Ve Deli İbrahim 1968 Tanju Korel Sevda Ferdağ Türk Filmi İzl

Film, Sultan İbrahim’in ve Venedikli cariye Anjelik’in hikâyesini anlatır. Rodos şövalyelerinden Don Kosto, Kont Pavlos’u çok benzediği Osmanlı’nın uç beylerinden Şahin Bey’in yerine geçirerek saraya yollar. Böylelikle İ..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Fettah Can - Liselim 04:07

Fettah Can - Liselim

Fettah Can - Liselim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seninle her günüm ömre bedeldi Gönül peteğimde balımdın benim Unutmak mümkün mü liselim seni Hayatım varlığım canımdın benim Seninle bir kalem bir kağıt gibi Seninle..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..

Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah 03:10

Nil Karaibrahimgil - Hadi İnşallah

Herkes aşıktı ben yalnızdım çok Herkesin vardı bir benim yoktu yok Onu ilk gördüğümde dedim benim olsa aşkımız yıkılırdı Ama bir kız daha vardı ve onun canı buna çok sıkılırdı Hadi inşallah olacak olacak olacak olac..

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla 06:40

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla

Müslüm Gürses - Yıkıla Yıkıla Dinle Şarkı Sözleri : Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen yıpranan benim Kötüysem düşkünsem kime ne bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüre..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Cengiz Kurtoğlu - Liselim 01:44

Cengiz Kurtoğlu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap gibi|*2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar 04:16

Müslüm Gürses - Ateş Donar Su Yanar

Dört bir yanımı sardı Sensizlik acıları Deniz kurur taş erir Benim yerimde olsa Yüreğime damlıyor Hasretin göz yaşları Ateş donar su yanar Benim yerimde olsa Hep hazanı yaşarım Bir günümde yaz olsa Felek isyan ederdi Be..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video) 04:38

Zara & Kutsi - Hayatımın Anlamı - (Official Video)

ZARA & KUTSİ - HAYATIMIN ANLAMI (2021) Gel yanıma bekliyorum Gel sevgilim ver elini Şarkımız çalıyor dinle Bak gözlerime tek seni görsün gözüm Bir ömür boyu isterim seni Tek benim ol her şeyim ol Can Yoldaşım İyi günd..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

İndila - Love Story 04:44

İndila - Love Story

Aşk hikayesi Üzgün ruh O yaşıyor, ama çok az konuşuyor O onu bekliyor O birzamanlarının fotoğrafının önünde O, o deli değil O buraya kadar olduğuna inanıyor Her yerde onu görüyor O onu ayakta bekliyor Bir gül elinde Öbü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Indila - Love Story-Piano 01:33

Indila - Love Story-Piano

L'âme en peine Il vit mais parle à peine Il l'attend Devant cette photo d'antan Il, il n'est pas fou Il y croit c'est tout Il la voit partout Il l'attend debout Une rose à la main A part elle, il n'attend rien ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. ) 08:06

Hösün Ağam ( Gaziantep Uzun Havaları Özel Seçme.. )

gider gelir de kilis yollarına bakarım hüseyin ağam gelmezse kilis seni yakar yıkarım hüseyin ağam ölüm sana yakışır mı benim ağam uyansana neler oldu neler oldu aman aslan yatakları da çakallara mesken oldu benim ağam ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.176 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek 03:31

Göksel, Ferman Akgül, Teoman - Tas Bebek

(Solist ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusu..