#Yok artık

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Emre Aydın - Bitti Tebrikler 03:59

Emre Aydın - Bitti Tebrikler

Tebrikler, kurtuldun bak bizden, Kolay olmadı ama, bitti tebrikler. Tebrikler, kutla yaptığını, Çok istedim çok uğraştım bitti tebrikler. Ben, yarım aklımla ben, Fark etmedim, sesinde biz yoktuk konuşurken. Ben, ya..

Sila - Yan Benimle 04:59

Sila - Yan Benimle

Yalan sevinçle oyalandım Aklın tuzağında dolandım Kusuruma bakma zil zurna geldim Sabahın beşi kapına dayandım Erbabım aşk madem Madem yasaklar namahrem Kafeste sözler susuyor şimdilik Uçurur zaman hele dur bakalım S..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Abbas Yolcu 03:14

Barış Manço - Abbas Yolcu

Denizlerde okyanuslarda Dalgaların koynunda bir ömür tükettikten sonra Su için boğulmak varsa Çöllerde kızgın kumlarda karlı buzlu dağlarda Bir ömür tükettikten sonra Çukurda kaybolmak varsa Korkunun ecele faydas..

Piiz Vazgec Gonul 05:32

Piiz Vazgec Gonul

Neyleyim doğan günü Neyleyim sensiz gülü Geceler çoğalırken aydınlık kar getirmezki Sevda bahçesinde Kurutulmuş bir gül idim Beni sakla bir ömür sev diye diye ölendim (2) Vazgeç gönül Vazgeç sesini duyan yok Bi..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Muhabbet - Deine Liebe 04:21

Muhabbet - Deine Liebe

Aşkın Hissediyorum aşkını Hissediyorum her yerde Nereye gittiğinin önemi yok Hissediyorum Hissediyorum her yerde Nerede olduğunun da bir önemi yok Çok şey kaybettim Aradaki ayrımı ise biliyorum İçimdeki sese güvenebil..

Işıl German - Biliyorum Sensin O 03:15

Işıl German - Biliyorum Sensin O

Biliyorum Sensin O Alo? buyrun alo? Hımm.... anladım sensin o konuş benimle seni dinliyorum lütfen konuş konuş benimle lütfen Bana on kere yüz kere bin kere yüz kere bin kere kaç kere darıldın sen yine gel diye sev diy..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.332 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet 03:35

Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet

Gittin de ne oldu ne değişti yârim Yalancı ellere sattın bizi hain Oysa ne hayaller vardı uğruna deliren Ben her sözüne güvenen İnandım kahrettin bizi yaktın yeniden Gideceksen niye geldin Elimi tutup söz versin Ağlama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan 04:53

Adanalı Ayhan Aç Kapıyı Gardiyan

Yıllardır yatıyorum Ranzamda yaşıyorum Mazgalı dinliyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Anamı özlüyorum Yavrumu görmüyorum Hasretle yaşıyorum Aç kapıyı Aç kapıyı gardiyan Se..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Şems  22 Street - Gecenin İçinde 02:50

Şems 22 Street - Gecenin İçinde

Gecenin içinde şarkı sözleri ile Korkağın geliyor sürekli sonu Sokağımız eliyor yürekli olun Sürekli kaçsın ve kovala onu Gecenin içinde buluruz yolu Gecenin içinde x3 Buluruz yolu Şems Verse Çık sokak dibinden Mah..

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun 05:28

Evrim Bozkurt - Sen Yoksun

Sen Yoksun şarkı sözleri ile Yıldızlar kayarken solarlar ömür gibi İmkansızca yaşadım ruhumda bu sevgiyi Gözyaşım akar içime, belli etmez hiç kendini Mutluluk masalda kalmış, hayalde ararım seni. Sen yoksun aslında göz..

Kal Yanımda - Buğra 04:38

Kal Yanımda - Buğra

Bir şekilde unutsam ezbere bildiğim yolları Ve bu şehire varmadan şaşırsam kaybolsam bir yerde Baştan sona bilmediğim delik yok Ah bir bilsen ama bilmene imkan yok Lanetli uğursuz ne dersen de Biraz dur dinle lütfen ka..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm 03:53

Melisa Uzunarslan - İstanbula Gömdüm

İstanbul'a Gömdüm şarkı sözleri ile Suçlusu sensin her şeyin Sadece bir dürtüymüş ya Ne romantik ne erotik Kirlenmiş eski bir huyunmuş Yasaksa bana bu veda Sonumuz yoksa neden hala Derdim çok anlayanım yok Hata benim ..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Bege - Yeniden 02:56

Bege - Yeniden

Bege Yeniden Müzik Dinle Şarkı Sözleri [Intro: Berkcan Güven] Ey, ey, ya Yeniden, ey, ey [Verse 1: Berkcan Güven] Nedir değişen? Nedir delirten? Yoksa ben mi tek bi' başıma hep bi' problem Geri gel (geri gel) Yeniden ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim 03:56

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim

Tuğçe Kandemir - Rica Ederim Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnanmıyorum nasıl ayrıldık? Kime aldandık Kara sevdaydık Biz seninle dağlara ferman Dillere destan Ellere hüsran İçime sığmıyor derdim kederim Özledim yemin ederim..

Tuna İpek - VOLE ( Official Video ) 02:51

Tuna İpek - VOLE ( Official Video )

Tuna İpek’in yeni şarkısı VOLE, şimdi tüm dijital platformlarda! Söz : Tuna İpek, Jam Directed By : Sadık Hazırcı Kayıt : AMG Mix & Mastering : Can Paşa Beat : Die Rich Beat VOLE Sözleri ; yine yağsın yağmurlar kaçam..

Lil Chain - Panamera (Official Video) 03:04

Lil Chain - Panamera (Official Video)

Şarkı Sözleri: GABBANA HAVANA PANAMA (HEY) PANAMERA CEBİMDE BİRAZ VAR HESAPTA TONLA TOMARLA Gabbanalar üstümde Uyurum dolarların üstünde Gezerim bulutların üstünde Kimse el uzatmaz düştüğünde Bu yüzden yalnızken ka..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..