#Yok artık

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı 06:15

Döşeme Altından Eline Saplanan Falçatayla Neye Uğradığını Şaşırdı

Manisa’da eşine aldığı sıfır otomobilin şoför koltuğundaki tozu silmek isterken döşeme altından eline saplanan 7 santimetrelik falçatayla hayatının şokunu yaşayan adam, otomobil firması hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras 04:19

Melek Mosso - Gel Desem de Gelme Ft. Aras

Söz & Müzik: ARAS ( Arash pourzare ) Aranjör: Zafer KARAZAYGAN Gitarlar: Caner GÜNEYSU Piyano: Zafer KARAZAYGAN Keman & Viyola: Özdemir GÜZ Perküsyon: Velican SAĞUN Mix & Mastering: Selim TOPSAKAL Stüdyo: Çınar Records ..

Esin Kaya - Ah Gönlüm 02:53

Esin Kaya - Ah Gönlüm

Ah Gönlüm şarkı sözleri ile Farzet onu hiç görmedin,farzet onu hiç sevmedin. Değermi bir vicdansıza unut sende unut gönlüm Değer mi bir vefasıza unut sende boşver gönlüm Bak geliyor bak dinle Ah gönlüm ondan sana h..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal 03:50

Mehmet Nuri Çiçek - Hoşçakal

Hoşçakal şarkı sözleri ile Sessizliğin kıyısı, bir uçurum kenarı. Kimsesizlerin kimsesi, kendine yabancı. Her saat başı sövüp kaderin cilvesine. İç geçirmek boşa ger dönmez birine. Hiçe saydım gururu, yaktım tüm gemil..

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf 02:25

Ceronimo - Parmak Ucumda Üç Harf

Parmak Ucumda Üç Harf şarkı sözleri ile Olura bırak Ne kötü güruh Zaman aşımı Yaşamadı ruh Aptal aptal bakın camdan Tüm şehir yoksun heyecandan Katkın şans ise, ihtiyacım yok yine Ömrüm söndü mü sahiden? Hayaller g..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına 03:53

Nihan Çelik & Serdar Ortaç - Fırtına

Lyrics: Serdar Ortaç / Sera Tokdemir Music: Serdar Ortaç Arrangement: Tarık İster Mix & Mastering: Utku Ünsal Director: Alişan Günay Yıldırım Director of Photography: Eren Yıldız Executive Producer: Nihan Çelik Coloris..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar ol..

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan Gencebay Rap Versiyon 05:16

Hayalperest - Tövbekar | Official Music Audio - #NeKaybederdin - Orhan

Orhan Gencebay Rap Versiyon 'Tövbekar' Yayında ! Tüm Dijital Platformlarında ! Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/Fw6LU0qX Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtub..

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video) 03:11

Arzu Arıkan - Adamım (Official Video)

Arzu Arıkan'ın, Süper Müzik etiketiyle yayınlanan Duru albümünden ''Adamım'' isimli şarkısı, video klibiyle sizlerle. Şarkı Sözleri: Yeter artık bu ne mantık Yetti artık beklemekten usandık Bekle bekle yaşlandık Hem ..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:39

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

İsmail YK - Bir Daha Öldüm Şarkı Sözleri Hayatımdan bezmiş yüreğim Yana yana kül olmuş kalbim Saklamayın boşuna benden Bir yabancı aşka inanmış Duyduklarım yalan değilmiş Onu ben artık artık af etmem Sevdiğim artık elle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın 04:41

İsmail YK - Onu Bana Hatırlatmayın

Onu çok sevmiştim Canımı vermiştim Canım diye diye ah Yeminler etmiştim Zoruma gidiyor Kalbime vuruyor Bana yaptıklarını Affedemem kalbim kanıyor Onu bana hatırlatmayın bitsin Hayatımdan artık çekip gitsin Vi..

Duman  Bal  04:47

Duman Bal

Aşkım sen benim canımsın Kanıma karışmış kanın Söyle kimlerden kaçarsın Boşuna durmadan ağlarsın Yavrum sen benim balımsın Tadına alışmış canım Aaah güzelkuşum gir kanıma Ben zaten sarhoşum Nerdesin...sevgilim...

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek 04:49

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek

Baha - Ne Yapsak Ne Etsek Şarkı Sözleri NE YAPSAK NE ETSEK DEĞİŞMEZ ARTIK KADERDE ELVEDA DEMEKTE VARMIŞ SEVGİLİM YOLUMU BEKLEME ARTIK KADERDE AYRILIP GİTMEKTE VARMIŞ KADERİ TALİHİ YENEMEDİK Kİ GÖZLERDEN YAŞLARI SİLEME..

Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor 00:29

Gamze Özçelik, Mazlumlar İçin Dernek Kuruyor

Geçtiğimiz günlerde Artık başka biriyim diyerek kendini dini vecibelere adayan Gamze Özçelik şimdi de, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edecekleri derneğin müjdesini verdi. Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, eski eşi ..

  • ANKA tarafından
  • 946 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hale Soygazi DNA Testinden Neden Vazgeçti 08:30

Hale Soygazi DNA Testinden Neden Vazgeçti

Artık Susma programında annesini arayan ve annesinin Hale Soygazi olduğu iddia eden Murat Şar olayında Hale Soygazi, DNA Testi'nden neden vazgeçti?Artık Susma programında ele alınıyor...

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Betül Dalman - Saklı Kalan 03:52

Betül Dalman - Saklı Kalan

Saklı Kalan şarkı sözleri ile Dağıldı kalbim yokluğunda Gönlüm artık paydosta Yoruldum artık anlamaktan Tükendim artık anlatmaktan Ben de sevdim ama kalmadım Ne kendime varım ne sana kaldım Saklı kalan duygularımı uya..

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı 00:54

Rahibeler Sosyal Medya Kanalı Açtı

Belçika’nın kuzeybatısında Flaman bölgesinde bulunan Benediktin tarikatına ait bir manastırda görevli rahibeler kendilerine ait bir sosyal medyada kanal açtı.Rahibeler yayınladıkları kısa videolarda manastırın kalın duva..

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..