#Yok artık

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman

Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar biter hatıralar kalır Kimi seversen ..

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Birgün aşklar biter hatıralar kalır -Öykü

#ÖyküGürman #BenOlmayınca #Akustik Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar ..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video) 04:13

Sezen Aksu - Sen Ciddisin (Official Video)

Sen Ciddisin”, 2 yıl önce Okay Barış’ın albümünde çıkan şarkılardan biri. Albümün adı: “Artık Sevilmiyor Böyle”. Okay’ın sesi benim kalbime saplanır, kendi gibi sağlam ve rengârenk müzisyenliği her defasında gözümü yaşa..

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar 03:12

Hirai Zerdüş - Ben yanmazdım bu kadar

Bu gün artık.. yakabilirim bu sehri Dönebilirim deliye susa bilirim ya da.. Bu gün artık.. gidebilirim senden Durabilirim sensiz ölebilirim ya da. _______ Ben düşmezdim bu kadar yanmazdım ateşte.. Yanmazdım bu..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Zeynep Alasya - Mucize 02:10

Zeynep Alasya - Mucize

Bir ben varım anlatmaya İçimden geçeni aslında Kumsalda bir kum tanesi Kadarmış belki mutluluklar Zamanım yok çok geç kalmaya Hayatın daha en başında Her sabah yeniden doğarken Başladım mutluluğu aramaya Zor olsa da al..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Lav da Mangal Yapmak 00:47

Lav da Mangal Yapmak

Yok artık! diyerek Acun'a bağlayacağmız olay da adamlar bildiğimiz lav üzerinde mangal yapıyorlar. Artık nereden bulmuşlar, nasıl üretmişler orası meçhul...

  • JET TV tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Nusret Doğru - Yalan 02:42

Nusret Doğru - Yalan

Nusret Doğru - Yalan Dinle sözler Sessiz gemiler gibi kaldım, Limanım yok çaresizim anladım, Bittim tükendim artık, Ben senin gözlerine kandım... Yalan, hepsi yalan! Sende yalan dolan olup, biten aşkları talan ettin!..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

İpucu - Omark 03:45

İpucu - Omark

Şarkı Sözü: İpucu vermem istesen de yok söylemem İçindesin geçer göremezsin var demem Onu öldürmeyi bırak katil olmanı istemem Boşa harcamaya hiç doyamadın ayıl yeter Yanımda kalmanı ne çok isterdim Daha da artık geri ..

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü 06:23

Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi - 1. Bölüm - Kahramanlar Günü

Mucize: Uğur Böceği İle Kara Kedi'nin 24. Bölümü'nde Hawk Moth bu zamana kadarki en büyük planını yapar. Lila'yı manipüle ederek, onu akumalayıp Volpina'ya çevirir. Volpina ise halüsinasyon gücüyle sahte Uğur Böceği ve K..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.272 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muhammed  Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı 02:43

Muhammed Onur Bayraktar - Yüreğim Ağır Yaralı

Muhammed Onur Bayraktar Yüreğim Ağır Yaralı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nasıl bir yangın ki bu Alevlerin bile canı yanıyor Nasıl bir yalan ki bu Kelimeler kaçacak yer arıyor Gel bunları olmamış sayalım desemde boş Hi..

Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Sami Yusuf - Salaam 04:18

Sami Yusuf - Salaam

Sami Yusuf - Salaam Watch Sami's Official YouTube playlist http://smarturl.it/SYplaylist Buy Salaam album now on iTunes http://bit.ly/vf1MKX Amazon http://amzn.to/x42Z2U SYO Store http://goo.gl/GnYSVz Doğum 21 Temmuz..

  • Dini Mubin tarafından
  • 3.011 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayna - Anlatmalıymış Meğer 04:36

Ayna - Anlatmalıymış Meğer

Dün gece seni gördüm yine Bembeyaz bir yağmur içinde Bir rüya değil sanki Gülüyordun gözlerime Her damla bir keder Gözlerimde yaş oldun Yetti bundan fazlası ölüm Gelme artık gecelerime O günlerden bir rüzgar ese..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk 03:31

Mustafa Ceceli - Zincirimi Kırdı Aşk

Dur konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Yok eder beni kavurur beni Büyüyor yangın içimde Konuşmam gerek senle Tutamam artık içimde Üzüyor beni acıtır bedeni Seni hapsediyor içinde Bu yangın böyle her yanı saracak..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..

Olcay Öztürk - Dön Gel 04:14

Olcay Öztürk - Dön Gel

Yok, olmuyor Sensizlik yaşanmıyor Giden günlerime Kalbim kan ağlıyor [x2] Çok özledim seni Bir tanem, sevdiğim İnan ki olmuyor Yokluğun çekilmiyor [x2] Dön gel artık sevgilim Çaresizim anla beni Gözlerim yollarında Ne..

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..