#Yok artık

Sevdim Seni Mabuduma  Mustafa Ceceli 05:28

Sevdim Seni Mabuduma Mustafa Ceceli

*** SEVDİM SENİ MABUDUMA Sevdim seni mabuduma, canan diye sevdim Bir ben değil âlem sana, hayran diye sevdim Evladu iyalden geçerek, ben ravzana geldim Ahlâkını meth etmeden Kur’an diye sevdim Kurbanın olam Şah-u Rasûl..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Norm Ender - Deli 02:48

Norm Ender - Deli

Norm Life bebeğim! Kes lan rap’in tanrısı geri döndü Bu sesten alayınızın başı döndü Ve es len hint fakiri bu neyin havası Beslen bende beyin fırtınası Kaç lan fay hattında felsefesi Punchline bu rap’imin her zelzelesi ..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI 41:49

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI

THE 100 4.SEZON 2.BÖLÜM TÜRKÇE ALTYAZILI HD İZLE YABANCI DİZİLER CW yapımı bir dizidir. IMDB puanı 7.7 olan dizinin ilk bölümü 09 Mayıs 2013 tarihinde yayınlandı. Şuan 4. sezonu gösterimdedir. The 100 43 dakikalık bölüm..

  • Tv Series tarafından
  • 3.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı 04:54

Arnav & Kushi Paro & Rudra - Chahu Main Yaa Naa Türkçe Altyazı

Seveyim Mi, Sevmeyeyim Mi? Sadece şunu söyler misin bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? Yüreğinden yol göster bana, Seveyim mi, sevmeyeyim mi? (x2) Sana olan aşkımı, O kadar çok anlatmak isterdim ki Ama o kadar sabrım yo..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.157 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun 09:42

Erdoğan’dan Merkel’e Sana Yazıklar Olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Merkel sen teröristlere destek veriyorsun. 4 bin 500 dosya elinde ve sen bunun hesabını veremiyorsun. Senin devlet televizyonun 'hayır' için yayın yapıyor. İşte sen busun” dedi...

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:39

Cep Telefonlarının Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Modern cep telefonları birçok özelliğe sahip. Dünyanın bir diğer ucundaki insanlara ulaşmanı sağlıyorlar. Sadece birkaç saniye içerisinde arkadaşlarına mesaj atabiliyorsun. İnternette gezinebiliyorsun. Fakat, cep telefon..

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk 02:41

Nesrin Kopuz - Bulutlara Esir Olduk

Yine yaz bitti Biz göremeden güneşi Bulutlara esir olduk Kararıp gitti, yıllarım bilemeden neşeyi, Büyük sandıklara koyduk Gelen olmadı yerine... Kimse sormadı yüreğinde bu koca boşluk niye? Ah.. inen olmadı daha derine ..

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik 03:40

Cep Telefonların Hiç Bilmediğiniz 7 Yararlı Ve Gizli Özellik

Bu Bilgiler Çok İşinize yarayacak... 1. Cep telefonunuzu bir dinleme cihazına dönüştürmek Sadece birkaç basit adımla, akıllı telefonunuzu en üst düzey bir dinleme cihazına veya bebek telsizine dönüştürebilirsiniz. Cihaz ..

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri 03:37

Tülay Özer / İkimiz Bir Fidanız Yeşilçam Klasikleri

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller acan dal..

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Tülay Özer  İkimiz Bir Fidanız 03:37

Tülay Özer İkimiz Bir Fidanız

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Sakın bana ümit verme Seveceksen başkasını Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam çok karanlık Benim senden daha fazla Sevecek kimsem yok artık İkimiz bir fidanın Güller açan dalıy..

Tuğba Yurt - Destur 02:57

Tuğba Yurt - Destur

İnemezsin derine, Seni koydum yerine Sana benden fayda yok, Bundan böyle dirliğine Bize artık son buldu Geri gelme orda dur Dönecek aşk kalpte Tahtıma Destuur Yüreğimde saltanat olsan Uçöuyorken tek kanat olsan Ateş ol..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La 03:19

Sinan Ceceli Feat. Ece Seçkin - O La La

Sinan Ceceli feat. Ece Seçkin - O La La Şarkı Sözleri Ne göründüğüm gibiyim Ne sandığın kişiyim Bırak onlar konuşsun Umrumda değil benim Sanma burnum havada İnanma masallara Baloya maske şartı koymuş herkes aslında ..

Barış Manço - Osman 05:14

Barış Manço - Osman

Osman bir deli oğlan onyedisinde Bir dikili taşı yoktu şu fani dünyada Osman yoksul Osman garip Osman bir deli oğlan Osman sahipsiz Osman bir aşık oğlan Şerife bir güzel kız onbeşinde Şerife ay parçası Şerife elma yarısı..