#Yoksa!

Sidar Baran Taş - Karavan 02:58

Sidar Baran Taş - Karavan

Karavan şarkı sözleri ile İnce beli vuruyor beni ah Şimdi tam orda dursan çok güzel ah Tadı damakta kalsın mı Yoksa düşünmeden sarıl kollarıma Ne güzel bu rüya Hiç uyanmasak ah Şimdi egeye sürsek birlikte Karavan, y..

Çocuk istememek evlilik kusuru mu? 02:04

Çocuk istememek evlilik kusuru mu?

YARGITAY'DAN EVLİ ÇİFTLER ARASINDAKİ ÇOCUK ANLAŞMAZLIĞINA İLİŞKİN EMSAL BİR KARAR ÇIKTI. YÜKSEK MAHKEME, MAKUL BİR GEREKÇESİ YOKSA, ÇOCUK İSTEMEYEN EŞİ KUSURLU SAYDI...

Sadece Sen Film İzle 1:40:58

Sadece Sen Film İzle

Ali, yaşamında oldukça zor bir dönemden geçmektedir. Nasıl başa çıkacağını düşündüğü bir sırada, sessiz sakin bir hayat sürmekte olan Hazal ile tanışır. Hazal, Ali'nin ketum ve durgun ruhuna büyük heyecan katacak, kalbi ..

  • PengoTV tarafından
  • 4.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Armored Warfare Pve Trailer PS4 01:41

Armored Warfare Pve Trailer PS4

Enter the merciless mercenary world of the 2040s in more than 30 highly diverse PvE missions of Armored Warfare. Preventing terrorists from getting chemical weapons? Guarding a satellite-carrying rocket until its spectac..

  • BETA tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? Arka Sokaklar 459. Bölüm 1 Aralık Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Hakan, cezaevinde yaralandıktan sonra görevini tam..

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

''Doğan görünümlü Şahin'' 01:46

''Doğan görünümlü Şahin''

İSTANBUL'DA YIRTICI BİR KUŞ BULDU..YARALI OLMASINA DAYANAMADI, EVİNDE MİSAFİR ETTİ..YETKİLİLER DE O KUŞUN DOĞAN MI YOKSA ŞAHİN Mİ OLDUĞUNA BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ.....

Aldatılan eş dedektife koşuyor 03:14

Aldatılan eş dedektife koşuyor

SOSYAL MEDYA, HIZLI İLETİŞİM, ÇOK ETKİLEŞİM, ŞİFRELİ HESAPLAR DERKEN, ŞÜPHELER ARTTI... 'YOKSA ALDATILIYOR MUYUM?' DİYEN, SOLUĞU ÖZEL DEDEKTİFLERDE ALIYOR... TALEP SON AYLARDA BİRKAÇ KAT ARTTI... PEKİ ALDATAN EŞLER NASIL..

Celladına aşık oldu 03:56

Celladına aşık oldu

CELLADINA AŞIK OLMAK DİYE BİR TABİR VAR YA...MELEK'İN HİKAYESİ DE ÖYLE..MELEK CELLADINA AŞIK OLDU, O CELLAT DA MELEK'İN AZRAİLİ OLDU..BUGÜN HEPİMİZİN CANINI YAKAN HİKAYE ŞÖYLE GELİŞTİ..DELİLER GİBİ AŞIK OLDUĞU KOCASI NE..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Kızıma Dokunma Film izle 1:49:29

Kızıma Dokunma Film izle

Oscar, 1991 yılında John Landis tarafından çekilmiş komedi filmi. Filmde başrollleri Ornella Muti ve Sylvester Stallone paylaşmaktadır. Aynı isimli film Oscar'ın tekrar çekimidir. Yönetmen: John Landis Yıl: 1991 Oyuncula..

  • PengoTV tarafından
  • 7.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rötar Nedir 03:06

Rötar Nedir

Dilimizde Fransızcadan geçen rötar kelimesinin sözlük anlamı gecikme. Günlük kullanımda çeşitli manalarda kullanıldığı oluyor. Ama en çok da uçak yolculukları anlatılırken kullanılan bir kelime rötar. Rötar, kimi zaman i..

Süper Kahraman Nedir 04:14

Süper Kahraman Nedir

Süper Kahraman Nedir? Batman mi? Spiderman mi? Superman mi? Ironman mi? Süper Kahraman, sıradan insanların yapamadığı şeyleri yapabilecek güce sahip kişidir. Ancak süper kahraman olmak ve tüm bu güçlere sahip olup da s..

Duvar Delen Kadın 00:05

Duvar Delen Kadın

Odanın içinde ilginç hareketler sergileyen kadın duvara yumruk atmış ve duvarda delik oluşmuş. Duvar mı dandikmiş yoksa kadın mı güçlüymüş.....

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 3 yıl önce
İş mi yok, işçi mi beğenmiyor? 03:24

İş mi yok, işçi mi beğenmiyor?

Esnafların pek çoğu uzun süreden beri eleman bulamadıklarından yakınırken, vatandaşlar ise sağladıkları şartların yeterli olmaması sebebiyle esnafların eleman bulamadıklarını öne sürüyor. Peki, sizce işsizlik mi, yoksa i..

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek 02:57

Çağrı Telkıvıran - Üstünü Çizerek

Üstünü Çizerek şarkı sözleri ile Üstünü Çizerek Vur hadi yüzüme eski defterleri Ne var ne yoksa durma Kalmadı içimde senden birileri Öyle durup bana susma Yorma Gidiyorum ben bilerek severek Ağlama karşımda ne va..

ŞEBNEM HEMŞİRE NASIL ÖLDÜ- PARMAK İZLERİNİN SIRRI! 02:30

ŞEBNEM HEMŞİRE NASIL ÖLDÜ- PARMAK İZLERİNİN SIRRI!

DÜŞTÜ MÜ? YOKSA CİNAYET Mİ?..

Muzlu Rulo Pasta Tarifi 10:34

Muzlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler: 4 Tane yumurta 1 Çay bardağı şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 Paket vanilya 1 Su bardağı un 1 Tatlı kaşığı kabartma tozu Kreması İçin Gerekenler : Yarım litre süt 2 Yemek kaşığı nişasta (silme koyun) 2 Ye..

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak 04:27

Ayşe Dinçer - Tik Tak Tak

Kızların hepsini çatlatıcam, Yeni bir bomba patlatıcam, Birileri beni sallasın, Yoksa, kafayı tırlatıcam. Beyaz ata binmiş, Kalbime girmiş, Bizim eve gelmiş, Şuna bak bak. Aşkım buyur burdan yak, Kalbim vuruyor tik tak..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zaten yemişiz haberimiz yok! 47:55

Zaten yemişiz haberimiz yok!

Ben ve benim gibi düşünenler değersizleştirildi, işlerinden oldu, özgeçmişleri silindi. Şimdi kalkmış, haklıymışsınız diyorlar! Portakal kokulu böcekler yıllardır içeceklerimizde kullanılıyor biz de içiyoruz! O uygulamay..

  • STUDIO AS tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Önce Gıdamızı Bozdular ... 50:41

Önce Gıdamızı Bozdular ...

Acil Önlem Alınmalı Yoksa.....

  • STUDIO AS tarafından
  • 3 görüntüleme
  • 11 ay önce
Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık olduğunu hayal etmiştim 00:59

Gemilerin nasıl serbest bırakıldığını bilmiyorum ama daha karmaşık old

Denize farklı türde gemilerin salı verilmesi Plan bu muydu? Yoksa planın ne olduğunu tamamen yanlış mı anladı?..

  • PengoTV tarafından
  • 484 görüntüleme
  • 9 ay önce
Hormonlar, Leptin, İnsülin 35:56

Hormonlar, Leptin, İnsülin

Hormonlar mı duygularımızı etkiler yoksa duygular mı hormonlarımızı? Leptin ve insülin hormonları vücudumuzda ne işe yarıyor? Hormon bozuklukları anne karnında mı başlıyor?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Bilinmeyenler! 1:59:20

Bilinmeyenler!

Rusya'da Neler Oluyor? Saldırıyı kim yaptı? Yoksa Ritüel mi?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 6 ay önce
Meryem 21. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 21. Bölüm Fragmanı

Meryem 21. Bölüm Fragmanı yayında! ''Bir çift göz mutlulukla seni izliyorsa, attığın her adıma bakıyorsa, bütün hareketlerini takip ediyorsa, başka hiçbir şey yapmaya gerek yoksa, o zaman mutluluk var demektir...'' Merye..

Etli Kuru Dolma Tarifi 06:27

Etli Kuru Dolma Tarifi

Etli Kuru Dolma Tarifi ve Malzemeler : Yaklaşık 20 patlıcan 20 biber kullandım. 200 gr. kıyma 1 Su bardağı yıkanmış pirinç (isterseniz 2-3 yemek kaşığı pilavlık bulgurda koyun) 2 Orta boy kuru soğan 3 Diş sarımsak Bir t..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 05:25

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

Damla Çikolatalı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 Tane oda ısısında yumurta 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 Paket vanilya 1 Paket kabartma tozu 2 Su bardağı un Bir iki yemek kaşığı do..