#Yoksa…!!!

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim 03:46

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim

Yalnız kaldığındamı özler insan Yoksa güzel günleri hatırladığında mı ? Birşey sorucam,iyimisin? Yağmur yağdığında mı ağlar insan Yoksa hata yaptığında mı ? Merak ediyorum,hala benim misin? Yaşanmış güzel anıların Ardı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Tartışmaktan Bıkmadığımız 10 Konu 05:28

Tartışmaktan Bıkmadığımız 10 Konu

Bu videoda en tartışmalı konulardan 10 tanesi var. Messi mi Ronaldo mu? Sıfır araba mı yoksa yeni araba almak mı? AMD mi Intel mi? FIFA mı PES mi? Benzinli mi yoksa dizel mi? Bunları sürekli tartışıyoruz ama bir türlü an..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj 01:54

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj

Bir kadının ilk neresine bakarsınız?'' Bir kadının duruşu mu bir erkeğin ilgisini çeker yoksa saçı mı? Yoksa gözü veya da vücut hatlarımı? '' Gelin hep birlikte öğrenelim...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları 03:22

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları

Bu kez sokağa Thor mu, yoksa Hulk mu diye sorulmuş. Marvel Comics'in süper kahramanlar dünyasında yer alan bu iki karakter arasındaki düelloda bakalım sokağın tercihi Thor mu, yoksa Hulk mu olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

Pinhani - Sevda Yürekten Olur 03:42

Pinhani - Sevda Yürekten Olur

Pinhani - Sevda Yürekten Olur Dinle Sözler: Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sana Yazd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gamze - Asaleti Var 03:53

Gamze - Asaleti Var

Gamze - Asaleti Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Derdin ne? Aşkım mısın yoksa düşmanım mı Kimsin sen? Yandığım mı yoksa yanıldığım mı Nerdeyse özlüyorum eski halini Kov gitsin içinden acılar çektiren o zalimi Niyetin b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına Gelir 03:09

Anastasiades_ _Türkiye Tavır Değiştirmezse Çözüm İstemediği Anlamına G

Euronews, Cenevre’de yürütülen Kıbrıs sorununa çözüm bulmak için düzenlenen zirve kapsamında Kıbrıs Rum Kesimi Lideri Nicos Anastasiades ile görüştü. Anastasiades Yunanca servisi muhabirimiz Efi Koutsokosta’nın soruların..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal 05:33

Orhan Gencebay - Batsın Bu Dünya 1975 Orjinal

Yazıklar olsun, yazıklar olsun Kaderin böylesine, yazıklar olsun Herşey karanlık, nerde insanlık Kula kulluk edene yazıklar olsun. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya Ağlatıp da gülene, yazıklar olsun Dolmamış çileler..

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

İrem Derici - Bir Miyiz 03:35

İrem Derici - Bir Miyiz

Olmuyor Bu sabah güneş bile tuhaf Doğmuyor Kafam hayli karışık Gözlerim aynada beni bile görmüyor Bil ki zorluyor Bu kadar belirsizlik bizi zorluyor Ben aşkı hapsettim Ama artık kilit sende durmuyor Gel yapma d..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977 04:05

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977

İlkbaharın yemyeşil, Renkleri gözlerinde, Nisan yağmurlarıyla, Gelen bereketsin sen. Coşkun bir su gibisin, Duyguların derinden, İklimler ötesinden, Derlenmiş buketsin sen. Çalsam bir gün kapını, Bir ışık demeti..

Cengiz Coşkuner  Hırçın Kız 05:40

Cengiz Coşkuner Hırçın Kız

O büyük sevgiyi o büyük aşkı Biliyorum deyip güldürme beni Senin aşk dediğin eski bir şarkı Seviyorum deyip güldürme beni Bu zamanda aşkın adı mı kaldı Sevip sevilmenin tadı mı kaldı Yoksa tüm yalanlar sana mı kal..

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi 3.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman 00:35

Lise Devriyesi - 4.Bölüm Fragman

Yiğit, bir yandan kodlarından bihaber olduğu liseye alışmaya ve popülerliği kadar acımasızlığıyla da nam salmış olan Fırat’la arkadaş olmaya çalışırken; diğer yandan da Başkomiser Necdet’in polisiye meraklısı kızı Işıl’a..