#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Taslak Haber Kanal Yeni 01:13

Taslak Haber Kanal Yeni

ABD, Türkiye’den yapılan vize başvurularını dünden itibaren askıya aldı. ABD Büyükelçiliği’nin dün akşam Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye’deki tüm ABD diplomatik misyonlarındaki göçmen olmayan vize hizmetl..

Seyahatte Veya Kampta Yanınızda Olmasını İsteyeceğiniz Altı Havalı İcat 10:30

Seyahatte Veya Kampta Yanınızda Olmasını İsteyeceğiniz Altı Havalı İca

Son Teknoloji Ürünleri... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız..

  • BETA tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üstün Zeka Ürünü Yedi Mühendislik Harikası 11:30

Üstün Zeka Ürünü Yedi Mühendislik Harikası

Son Teknoloji Ürünleri... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız..

  • BETA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Artık Dedirtecek Altı Beyin Yakan Araç ve Makine 10:10

Yok Artık Dedirtecek Altı Beyin Yakan Araç ve Makine

Son Teknoloji Ürünleri... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yok Artık Diyeceğiniz Beş Beyin Yakan Yeni Ürün 10:48

Yok Artık Diyeceğiniz Beş Beyin Yakan Yeni Ürün

Son Teknoloji Ürünleri... Kanalıma Abone Olmayı Unutmayınız..

  • BETA tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi 03:38

Reyhanlı'da Tank Ve Füzelerin Namluları İdlib'e Çevrildi

İdlib operasyonu öncesinde gelen son dakika haberlerde Reyhanlı sınırında bulunan Oğulpınar Sınır Karakoluna konuşlandırılan tank ve füzelerin namluları olası tehditlere karşı İdlib yönüne çevrildi. Yeni savunma sistemle..

İfadedeki ABD Konslos  Çalışanın Aliesi Gözaltında 03:38

İfadedeki ABD Konslos Çalışanın Aliesi Gözaltında

Son dakika haberi geldi... Bir ABD Konsolosluğu çalışanı hakkında daha gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen konsolosluk çalışanının eşi ve oğlu sorguya alındı. Bir ABD Konsolosluk çalışanı hakkında daha gözaltı..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Londra Film Festivali Sona Erdi 01:26

Londra Film Festivali Sona Erdi

Londra Film Festivali kapanışı 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' filminin gösterimiyle yaptı. Ünlü yönetmen Martin McDonagh’ın son filmi, kızının cinayetini aydınlatmak isteyen bir annenin hikayesini anlatıyor..

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Bruce Springsteen  Born in the U.S.A. 04:43

Bruce Springsteen Born in the U.S.A.

Born down in a dead man's town The first kick I took was when I hit the ground You end up like a dog that's been beat too much Till you spend half your life just covering up Born in the U.S.A. I was born in the U.S.A. I..

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:31:55

Güvenlik - Security Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Eddie (Antonio Banderas) eski bir ordu mesubudur ancak görevden geldikten sonra psikolojik nedenler yüzünden bir yıl boyunca çalışamaz ve bir iş bulamaz. Son çare olarak karısından ve kızından 2 eyalet uzakta olan iş bul..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor 01:21

ABD, Eşcinseller De Silahlanıyor

Son dönemlerde eşcinsel toplumu hedef alan saldırılar silahlanma yarışını da beraberinde getirdi Amerika Birleşik Devletleri’nde son dönemlerde eşcinsel topluma (lezbiyen, gey, biseksüel, travesti, transeksüel) dönük sal..

Nashville 6. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı 02:00

Nashville 6. Sezon 3. Tanıtım Fragmanı

Her yolculuğun bir hedefi vardır. Her şarkının son ayeti vardır. Nashville'in 6. ve son sezonundaki fragmanın keyfini çıkarın ve Ocak ayında Perşembe günleri CMT yeni bölümler izleyebilirsiniz. » Nashville Her Perşembe..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

Çılgın Hırsız 3  Çizgi Film İzle 1:29:39

Çılgın Hırsız 3 Çizgi Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:54

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni taa kalbimden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyamı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçısına Sanki bir savaştan çıkmışçasına B..