#Yokuş aşagı kaykay gösterisinde kötü son

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geldi 01:57

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi Arif V 216'dan Kamera Arkası Görüntüleri Geld

Vizyon tarihi geç olması üzse de Cem Yılmaz'dan gelecek filmin her görüntüsü büyük ilgi görüyor. Arif V 216 da ilk duyurulduğu andan itibaren merak uyandıran bir film. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk fragmanın ardında..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor 02:44

Başbakan- FETÖ Elebaşı Evetleri Duydukça Kriz Geçiriyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan mitinginde yaptığı konuşmasında, Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz FETÖ'nün elebaşısı Pensilvanya'dan bu evetleri duydukça kriz geçiriyor fenalaşı..

Harry Kane Gururla Sunar 02:53

Harry Kane Gururla Sunar

Premier Lig'de günün tek maçında Tottenham, Stoke City'i 4-0 mağlup etti. 3 gol ve 1 asistle oynayan Harry Kane maçın yıldızı olurken, son 9 maçta 3. kez hat-trick yaptı. White Hart Lane'de adete tek kişilik resital ver..

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Damon 00:10

The Vampire Diaries 8.Sezon 16.Bölüm Ön Gösterim #3 (HD) Elena and Dam

Vampir Günlükleri (The Vampire Diaries) L. J. Smith.'in aynı isimli kitap serisinden, Dawson’s Creek dizisinin de yazarlarından olan Kevin Williamson ve gösterimden kaldırılan Kyle XY dizisinin yazarlarından olan Julie ..

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle 1:30:43

Bir Hayalperest Walt Disney'in Harika Yaşamı Film İzle

Çocukluk çizgi film kahramanımız Walt Disney karakterinin ortaya nasıl çıktığını anlatan başarılı bir film. Özellikle genç yaşlarda izlediğimiz e hayranlık duyduğumuz Walt Disney bu filmde bizlere son derece duygu dolu a..

  • Tv Series tarafından
  • 2.247 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güvenlik Kameraları (Moment Voronenkova) Cinayeti 01:13

Güvenlik Kameraları (Moment Voronenkova) Cinayeti

Kameralara yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fahriye Evcen'le Özel Röportaj 03:33

Fahriye Evcen'le Özel Röportaj

Son günlerde işi kadar özel hayatıylada zirvedeki mutluluğu yaşayan Fahriye Evcen 'le çok özel bir röportaj sizlerle.İiyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) 44:53

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döne

Perihan Abla 18. bölüm full izle (Perran Kutman,Şevket Altuğ 1980 döneminin en iyisi ) Perihan Abla 1986-1988 yılları arasında TRT'de yayınlanan Perran Kutman'ın başrolde oynadığı yerli dizidir. Konu 1986 yılında TRT ..

  • Tv Series tarafından
  • 5.792 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de 00:40

Ay'a İlk Turistik Yolculuk 2018'de

Dünya’nın uydusu Ay’a ilk turistik yolculuk, 2018’in ikinci çeyreğinde gerçekleştirilecek. Haberi, uzay aracı ve roket üreticisi SpaceX firmasının sahibi Elon Musk, Twitter’dan duyurdu. Kişisel hesabından, ‘Beni Ay’a u..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi 01:02

Galatasaray'ın Vergi Borcu Toplamda 530 Milyon TL İndirildi

Galatasaray kulübünün devletten aldığı vergi indirimi oldukça dikkat çekti. 2011, 2016 ve son olarak 2017 yılında Galatasaray toplamda 530 milyon TL vergi indirimi aldı...

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

The Mummy  Official Trailer 02:32

The Mummy Official Trailer

Tom Cruise headlines a spectacular, all-new cinematic version of the legend that has fascinated cultures all over the world since the dawn of civilization: The Mummy. Thought safely entombed in a tomb deep beneath the u..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı 00:48

Kara Sevda 62. bölüm Fragmanı

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Emina Sandal Kimdir? 01:52

Emina Sandal Kimdir?

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzanković'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ü..

Galaksinin Koruyucuları 2 00:30

Galaksinin Koruyucuları 2

Yakında Sinemalarda..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

Erkan Tan  Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler 04:23

Erkan Tan Manşetlerle Hükümeti Değiştirmek İstediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terbiyesizlik ve seviyesizlik olarak nitelendirdiği Hürriyet'in Karagah Rahatsız haberi, akıllara gazetenin geçmişini getirdi. Hürriyet'in kirli geçmişini A Haber ekranlarında ya..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında 00:59

DÜNYA HABERLERİ: Rus Muhalif Lider Navalny Hakim Karşısında

Rusya'da muhalefet lideri Alexei Navalny, pazar günü düzenlenen yolsuzluk karşıtı mitingde gözaltına alınmasının ardından bugün hakim karşısına çıkarıldı. Başkent Moskova'da bir mahkemeye getirilen Navalny'nin nakli sı..

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle 1:01:21

Sihirli Annem 8.Bölüm Dizi İzle

Dudu, yıllardan beri insan gibi yaşayan Taci’yi bir son dakika kıskançlığı ile köpeğe dönüştürerek bütün dengeleri yeniden bozmuştur. Eda’yı ise gözlerimiz göremese bile hep aramızda hissederiz. Dizi 26 Eylül 2011 tarihi..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İstenecek 00:47

DÜNYA HABERLERİ: Güney Kore'nin Eski Lideri İçin Yakalama Kararı İsten

Güney Kore'de savcılar, devlet başkanlığı görevinden azledilen Park Geun-hye için yakalama emri çıkarılmasını talep edecek. Mahkemenin bu talebi kabul etmesi durumunda, yolsuzluk skandalı dahil 13 suçla ilgili sorgusu d..